Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

στο site της OTETV εχουν κανονικα στο προγραμμα τους αγωνες του ιταλικου.π.χ. Γιουβε-Παρμα το Σαββατοβραδο στο HD

Οριστικό το καμπιονατο στην ΟΤΕ tv μεχρι και το 2015 ...αυτα ειναι...

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τα σκάνε στη νόβα τα 60άρια ευρουδάκια τους για 2 ματς της Αγγλίας και την...σούπερ λίγδα? Ε ρε ΟΤΕ που σας χρειάζετε....

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Άρα από μέρα σε μέρα πρέπει να δούμε να προστίθονται για αρχή κάποια κανάλια (π.χ. αθλητικά...)

Μα μετά τον 1 χρόνο η συνδρομή δεν πηγαίνει στα 28 /μήνα;

μετά το χρόνο σε ξαναβάζει στη χαμηλότερη συμφέρουσα τιμή για σένα, δηλαδή και πάλι στην τιμή της προσφοράς, αφού αυτή έχει παραμείνει η ίδια. αν π.χ. η προσφορά είχε πάει στα 21ευρω θα σε έβαζε εκεί.

μετά το χρόνο σε ξαναβάζει στη χαμηλότερη συμφέρουσα τιμή για σένα, δηλαδή και πάλι στην τιμή της προσφοράς, αφού αυτή έχει παραμείνει η ίδια. αν π.χ. η προσφορά είχε πάει στα 21ευρω θα σε έβαζε εκεί.
μετα τον χρονο ξερεις τι γινεται αν δεν κανουμε διακοπη;δεν ανανεωνουν την συμβαση αυτοματα αλλο ενα χρονο ε;ενοω οτι αν θελω να διακοψω στον 1μιση χρονο μπορω δεν θα πρεπει να διακοψω στα 2.

Εχω την εντυπωση οτι μετα η συμβαση γινεται αοριστου χρονου με το εκαστοτε τιμολογιο.
κιεγω ετσι νομιζω,πρεπει λογικα να υπογραψεις καινουργιο συμβολαιο για να ανανεωσεις κιαλλο χρονο.

επειδή είμαι στην υπηρεσία από εποχή conn-x tv και μετά έγινε οτε τβ να σας πω οτι στο χρόνο ΔΕΝ αυξήθηκε το τιμολόγιό μου, μόνο όταν έληξε η περίοδος αυτή με περάσανε στην νεα τιμή που είχε ήδη ανεβεί. Τι εννόω; Η υπηρεσία που υπέγραψα ήταν στα 14,90 ενώ σαν ΟΤΕ δορυφορικό κ μετά ήταν στα 19,90 (προσφορά). εκεί ακριβώς είμαι και σήμερα. Γι αυτό λέω ότι αυτοί σε περνάνε σε τιμή συμφέρουσα για εσένα, as far as I am concerned.

με νεο 12μηνο ομως.

Αναφορικά με το θέμα που συζητιέται εδώ, ως καινούριος συνδρομητής στην ΟΤΕ θέλω να αναφέρω 2 πράγματα. Καταρχήν ο υπάλληλος στο κατάστημα (φίλος μου) που έκανα τα χαρτιά μου είπε ότι έχει έρθε ικαινούρια φουρνιά δεκτών με περασμένα τα τελευταία firmware και χωρίς προβλήματα όπως είχαν λέιε παλιότεροι δέκτες. Πως μπορώ και που μπορώ να δω ΤΙ δέκτη έχω, και επίσης πως μπορούμε μεταξύ μας να δούμε τι software /firmware φορανε οι δέκτες μας? Δεύτερον μετά από μία εβδομάδα καθώς έβλεπα ένα κανάλι ξαφνικά μου βγάζει ένα μπλε παράθυρο σαν τα windows, και αρχίζει αυτόματα να κάνει αναβάθμιση. Κράτησε 10 λεπτά και αφού έκανε επανεκίνηση μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι όλα πήγανε καλά, και με επανέφερε στο κανάλι που έβλεπα. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά? Έτσι γίνονται οι αναβαθμίσεις? Μετά κοίταξα να δω αν μπήκε κάποιο καινούριο κανάλι αλλά μάταια ακόμη!

Αναφορικά με το θέμα που συζητιέται εδώ, ως καινούριος συνδρομητής στην ΟΤΕ θέλω να αναφέρω 2 πράγματα. Καταρχήν ο υπάλληλος στο κατάστημα (φίλος μου) που έκανα τα χαρτιά μου είπε ότι έχει έρθε ικαινούρια φουρνιά δεκτών με περασμένα τα τελευταία firmware και χωρίς προβλήματα όπως είχαν λέιε παλιότεροι δέκτες. Πως μπορώ και που μπορώ να δω ΤΙ δέκτη έχω, και επίσης πως μπορούμε μεταξύ μας να δούμε τι software /firmware φορανε οι δέκτες μας? Δεύτερον μετά από μία εβδομάδα καθώς έβλεπα ένα κανάλι ξαφνικά μου βγάζει ένα μπλε παράθυρο σαν τα windows, και αρχίζει αυτόματα να κάνει αναβάθμιση. Κράτησε 10 λεπτά και αφού έκανε επανεκίνηση μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι όλα πήγανε καλά, και με επανέφερε στο κανάλι που έβλεπα. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά? Έτσι γίνονται οι αναβαθμίσεις? Μετά κοίταξα να δω αν μπήκε κάποιο καινούριο κανάλι αλλά μάταια ακόμη!

Καταρχήν αναβάθμιση δεν συνεπάγεται και αυτόματη προσθήκη καναλιών, μπορεί να διορθώνει κάποια bugs ή να προσθέτει νέες υπηρεσίες (π.χ. Cinema On Demand)
Η προσθήκη των καναλιών δεν απαιτεί αναβάθμιση του δέκτη.

Δεν υπάρχουν δέκτες με παλιό ή καινούργιο firmware, όλοι το ίδιο έχουν, αφού όπως και στην περίπτωση εάν έχει εργοστασιακό firmware που δεν είναι το τελευταίο θα αναβαθμιστεί αυτόματα όπως και στην περίπτωση σου. Η διαδικασία της αναβάθμισης όπως την περιγράφεις είναι απολύτως φυσιολογική.
Για να δεις την έκδοση του firmware που έχεις αρκεί να μπεις στις Ρυθμίσεις>Ρυθμίσεις Συστήματος > Πληροφορίες Συστήματος και να δεις το Receiver SW Version
To τελευταίο είναι 1.0.0.002 Ιουν 29 2012

Re: Ote Tv Kaonmedia HD

Άρα από μέρα σε μέρα πρέπει να δούμε να προστίθονται για αρχή κάποια κανάλια (π.χ. αθλητικά...)

Μπα ειναι πολυ νωρις ακόμη