Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

αθλητικα να δουμε ποτε θα βαλουνε.

Πρέπει ο ΟΤΕ να βάλει σύντομα και αλλα Κανάλια,ειδικά Ελληνικά Περιφερειακά,που δεν υπάρχουν στην Ανταγωνίστρια,γιατί όπως έμαθα η τελευταία έχει Πανικοβληθεί από της Ακυρώσεις στο START PACK(=Συνδρομητές Εξωτερικού/Επαρχίας) ώστε προχώρησε σε Προσφορα στο Start Pack στα 10,28 για να παραμείνεις ...Φρέσκο ΝΕΟ

Παιδια με συγχωρειτε αλλα,οι εδω κραζετε τα περιφερειακα κ τα θεωρειται σαβουρα,(εχω εκφραστει θετικα γι´αυτα ειδικα για τους ξενιτεμενους).Κ οι εξω οτι θελετε κ αλλα περιφερειακα.Επειδη τα περιφερειακα τραβανε προφανως κοσμο απο που καταγεται ή εχει ζησει στην εκαστωτε περιοχη καλο ειναι να πιασουν ολα τα γεωγραφικα διαμερισματα!!!Αλλα ας φτιαξει πρωτα το κεντρικο πακετο προσθετοντας καναλια εκει που ποναει πραγματικα κ τα αλλα ερχονται!!Καλα το εχουμε κ στο αιμα μας,μετα θα θελουμε 5-6 καναλια απο καθε περιφερεια κλπ κλπ!!! :P!!Υπομονη κ μακαρι να ικανοποιηθουμε ολοι!!!

Παιδια με συγχωρειτε αλλα,οι εδω κραζετε τα περιφερειακα κ τα θεωρειται σαβουρα,(εχω εκφραστει θετικα γι´αυτα ειδικα για τους ξενιτεμενους).Κ οι εξω οτι θελετε κ αλλα περιφερειακα.Επειδη τα περιφερειακα τραβανε προφανως κοσμο απο που καταγεται ή εχει ζησει στην εκαστωτε περιοχη καλο ειναι να πιασουν ολα τα γεωγραφικα διαμερισματα!!!Αλλα ας φτιαξει πρωτα το κεντρικο πακετο προσθετοντας καναλια εκει που ποναει πραγματικα κ τα αλλα ερχονται!!Καλα το εχουμε κ στο αιμα μας,μετα θα θελουμε 5-6 καναλια απο καθε περιφερεια κλπ κλπ!!! :P!!Υπομονη κ μακαρι να ικανοποιηθουμε ολοι!!!

Πολύ σωστό μήνυμα του φίλου!

Μιας και μιλαμε για περιφερειακα , τι γινεται , κανουν ακομη τεστ τα καναλια που ειχαν γραφτει? καποιος φιλος μας ειχε γραψει για τα τεστ των πέριφερειακων ας μας πει παλι.

Καθήστε να δούμε τι θα παίζουν τα νέα κινηματογραφικά και μετά τα περιφερειακά.
Αν αξίζουν τα 2 αυτά νέα κανάλια θα τραβήξουν το 100πλάσιο αριθμό συνδρομητών από ότι τα περιφερειακά.

Να είμαστε ρεαλιστές τα περιφερειακά είναι συμπληρωματικά του πακέτου, τα δυνατά χαρτιά αποτελούν τα αθλητικά, οι ταινίες, τα ντοκυμαντέρ και μετά τα lifestyle όλα τα άλλα έπονται από μακριά.

Που μπορουμε να βρούμε τις διαφημίσεις που λεει για 20 πρεμιερες το μήνα;

Μπές στην αρχική σελίδα του ΟΤΕΤV. Το έχουν βάλει εκεί!

Και να βγω ψεύτης αλλά όλες τις ταινίες στο τρέιλερ τις έχει δείξει καιρό τώρα η νοβα.

Οκ ειναι λογικο να εχει δειξει πολλες απο τις ταινιες του τρειλερ η Νοβα,δεν μου ακουγεται ασχημο αυτο!!!Οταν θα ειναι ταυτοχρονα στον αερα κ αποκτησουν ροη κ μου δειχνει η Νοβα μια ταινια σημερα κ ο ΟΤΕ μετα απο 5 μηνες π.χ τοτε θα μου φαινεται καπως!!!!Εχει δειξει κ Αναλωσιμοι 2(;;;) της πλακας ειναι η ταινια αλλα επειδη ειναι καινουργια το ρωταω;;;Πιστευω (οχι επειδη το ελπιζω) οτι τα καναλια,δεν θα ειναι μια ντεμι κατασταση οπως τα Village cinema που δειχνουν μεν καποιους τιτλους της προκοπης,αλλα παιζουν πολυπερισσοτερο, καπως Β' ταινιες!!!Και θα ειναι κ πολυ φαουλ ο ΟΤΕ αν κανει κατι τετοιο ετσι οπως τα προμοταρει!!!

Αξιόλογη προσπάθεια φαίνεται ας περιμένουμε λίγο να δούμε !

Προστεθηκαν στο προγραμμα καναλιων του οτε τα καναλια ote cinema 1 kai ote cinema 2 αρα λογικα σημερα ή αυριο θα τα δουμε με καμια διαφημιστικη καρτα στους δεκτες μας . Απ'οτι βλεπω το otecinema 1 ξεκιναει στις 15:30 περιπου .

Last edited:
Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Βασικά απ ότι είδα και εγώ, το cinema 1 θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ λέει και το cinema 2 στις 22:00 .

Last edited by a moderator:

Kαλη δουλεια γινεται στον ΟΤΕ,πιστευω οτι αν βαλει και 1-2 επιπλεον OTESport θα ειμαστε μια χαρα.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Βασικά απ ότι είδα και εγώ, το cinema 1 θα ξεκινήσει στις 21:00 το βράδυ λέει και το cinema 2 στις 22:00 .

την πρωτη μερα αυτο , κοιτα τις αλλες μερες

Last edited by a moderator:

Που προστεθηκαν ακριβως τα καναλια; Δεν μπορω να δω κατι εγω ειτε στο site της Ote tv ειτε μεσα στον δεκτη. Aν εχετε καποιο λινκ ευπροσδεκτο :)

Last edited:

Είναι στο πρόγραμμα του ΟΤΕ μέσω connx! Πάντως για τις 3πρώτες μέρες δεν βλέπω καμία πρεμιέρα αρκετές όμως καλές ταινίες!

Οπως φαινεται ομως απο το προγραμμα το ote cinema hd1 θα παιζει απο τις 3 το μεσημερι και μετα και το cinema 2 θα ειναι 24ωρο..