Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Βρε παιδιά σε εμάς τους αδαείς θα προστεθούν τα κανάλια από μόνα τους?

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

σε μένα πάντως μόνα τους ανέβηακν, δεν έκανα κάτι εγώ δηλαδή...

'Ολα θα γίνουν αυτόματα, εσείς αράξτε στον καναπέ και περιμένετε!

Ανησύχησα. Πήγα και έλεγξα και δεν βλέπω τίποτα από τα καινούρια και κάπως μου ήρθε !!! :smash:

Last edited by a moderator:

'Ολα θα γίνουν αυτόματα, εσείς αράξτε στον καναπέ και περιμένετε!

το κουτί με τα μελομακάρονα αυτόματα θα βγει από τον Δεκτή;;;:flipout::flipout::flipout:

Σοβαρά τώρα για Περιφερειακά μας έλεγαν,ANT1 μας προέκυψε.
Φαίνεται ο ΟΤΕ έδωσε άλλες Προτεραιότητες.

Αν έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των 2 πάντως , ΑΝΤ1 και με τα 2 χέρια..... Όσο @@@@καναλο κ αν το θεωρώ τουλαχιστον είναι κανάλι κ όχι απλα άλλος ένας σταθμος που θα περναω χωρίς να σταματήσει το τηλεκοντρόλ όπως τα περιφερειακα. Αν κ η προσθήκη του ενος δεν νομιζω να επηρρεάζει το άλλο.

Προστέθηκαν αυτόματα τα αθλητικά 1-4 με τα 2 πρώτα σε HD. Από τα υπόλοιπα ελληνικά (αντ1 ή περιφερειακά) τίποτα ακόμη....

Συνήθως ότι προσθήκες ή αλλαγές γίνοντε αυτές είναι μέχρι τις 14:00! Μακάρι να έχω λάθος!

Τα otepsrot HD2 και otesport4 είναι στη συχνότητα 12379.

και έφυγαν από την 12111/V/27500 τα otesport 1 και 2 και μετονομαστικέ το otesport HD σε otesport 1 HD στην ίδια συχνότητα

Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Otesport1 HD, Otesport2 HD, Otesport3, Otesport4 αλλά πουθενά ΑΝΤ1 και MAD.

Last edited:

από την στιγμή που ο ΟΤΕ δεν έχει ανακοινώσει τίποτα επίσημο μην τρελαίνεστε....κάποια στιγμή θα μπει και ο ΑΝΤ1....μέσα στα σχέδια είναι....:ears:

Επίσης, το ματς που έδειχνε το Ote Sport 2 HD πριν 2 ώρες, ήταν σαφώς SD αλλά εντάξει μόλις ξεκίνησε υποθέτω, απλά μπήκε κάτι για να παίζει...

Ξεκίνησαν μόλις, όπως σας ενημερώσαμε απο το πρωι και τα κανάλια ANT-1 και MAD στην συχνότητα 12380 V 27500 8PSK S2. Καλή αρχή!

Last edited:

Πράγματι, προστίθεται ένα κομμάτι του πάζλ που έλειπε. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται και το Μακεδονία tv.

Πολύ σημαντική εξέλιξη (κατά τη γνώμη μου).

Σαφέστατα και είναι πολύ σημαντική εξέλιξη. Αυτή την στιγμή ο ΟΤΕ δίνει ότι και η nova στο start pack μαζί με τα HD κανάλια έξι ευρώ πιό φθηνά. Για πιό λόγο κάποιος που θέλει μόνο αυτά τα κανάλια να πάρει nova ?

Ο ΟΤΕ αυτήν την στιγμή πολύ περισσότερα απὀτι η Νοβα 40 ευρώ πιο φθηνα! Συγκρίνοντας το 2 Full pack!!!