Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλα νεα...ο ΑΝΤ1 οσο λασπη και αν ειναι για εμας για τις κυραντζες ειναι must με τα Τουρκικα σηριαλ.Οσο για εμας εχει το ΟΥΕΦΑ οποτε ειναι σημαντικη προσθηκη.

Απο εκει και περα με τη προσθηκη και των MAD και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV το μονο που λειπει ειναι να ενισχυσει τα ντοκιμαντερ του που για μενα μειονεκτουν σημαντικα σε σχεση με τη NOVA και αποτελουν σημαντικο παραγοντα για την αποκτηση του πακετου που ειναι και πολυ φθηνο κατα τα αλλα και πλουσιο σε περιεχομενο.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

:SFGSFGSF:Μπράβο, πολύ καλές κινήσεις του ΟΤΕ.

Μια ερώτηση, έχω το family pack και είναι ελεύθερα τα OTE SPORT2HD και OTE SPORT4.
Θα μείνουν και στι family pack ή γίνονται δοκιμές και θα κλειδώσουν??

Καλα νεα...ο ΑΝΤ1 οσο λασπη και αν ειναι για εμας για τις κυραντζες ειναι must με τα Τουρκικα σηριαλ.Οσο για εμας εχει το ΟΥΕΦΑ οποτε ειναι σημαντικη προσθηκη.

Απο εκει και περα με τη προσθηκη και των MAD και ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV το μονο που λειπει ειναι να ενισχυσει τα ντοκιμαντερ του που για μενα μειονεκτουν σημαντικα σε σχεση με τη NOVA και αποτελουν σημαντικο παραγοντα για την αποκτηση του πακετου που ειναι και πολυ φθηνο κατα τα αλλα και πλουσιο σε περιεχομενο.

Σε λίγο καιρό θα ενταχθούν και 2 κανάλια με Ντοκιμαντέρ 1 HD και 1 SD :)
μην με ρωτάτε με προσωπικά pm το πότε. σύντομα πάντος
Και έρχονται και άλλα σοβαρά ξένα κανάλια σε HD

πληροφορια για το ποια ειναι εχουμε?

Δυστηχώς δεν μπορώ να δωσω για ευνόητους λόγους

Last edited by a moderator:

Σύμφωνα πάντως με κάποιες πληροφορίες που έμαθα σήμερα ( δεν ξέρω αν τελικά θα είναι σωστές ή όχι ) τα 2 κανάλια που εξετάζουν στον οτε και ετοιμάζουν να βάλουν, πιθανόν θα είναι τα : National Geographic και History channel HD. Τώρα δεν ξέρω μπορεί να είναι και το ανάποδο.. ( δηλαδή το National Geographic να είναι σε HD). Πάντως θα παίξουν πριν τα χριστούγεννα.

Φίλε στην ζωή δεν υπάρχει ποτέ η λέξη ποτέ.. απόδειξη ο Αντ1 σήμερα.. Θα το δούμε σε λίγο καιρό

Last edited by a moderator:

Πάντως το σημερινό "χτυπημα" (ασχέτως αν είχε προγραμματιστεί απο καιρό) ήταν άμεσο σαν απάντηση στην προσφορά της Νόβα, και μάλιστα τετραπλό. Otesport 2 HD, Otesport 4 , Αnt1 , και Mad σε μία μέρα..?
Wow..

Δυστηχώς δεν μπορώ να δωσω για ευνόητους λόγους
Φιλε ενημερωσε μας εδω αν προκειται να βγαλει καποια χριστουγεννιατικη προσφορα ο Οτε,πχ δωρεαν δεκτης και πιατο ή δυο πρωτοι μηνες κτλ.Περιμενουμε πολλοι να βαλουμε...

Παίζει κάτι με την συχνότητα στην οποία εκπέμπουν τα 4 νέα κανάλια? Είναι πιο ευάισθητη να το πω?? Ρωτάω γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ελαφριά βροχόπτωση εδώ, έχω μία πολύ μικρή πτώση ποιότητας στα άλλα κανάλια (από 20-35 που είναι συνήθως, το BER έχει ανέβει στα 60-70.0Ε-7) αλλά τα τέσσερα καινούρια δεν παίζουν κ βλέπω μήνυμα "ο αποκωδικοποιητής δεν λαμβάνει σήμα"...

Άντε να δούμε τι άλλα δώρα μας ετοιμάζει ο ΟΤΕ.
Να ρωτήσω dream21, όσο σου επιτρέπεται βέβαια, αν υπάρχει περίπτωση να ενταχθούν μελλοντικά τo BOOMERANG (να θυμηθούμε τα νιάτα μας) και το CARTOON NETWORKS.

Συνεχίστε έτσι και ευχαριστούμε.

Ότι ήθελα να το γράψω και εγώ nikolas... BOOMERANG & CARTOON NETWORKS ! (και χωρίς να είμαι γνώστης, υποθέτω ότι η προσθήκη τους πρέπει να είναι και
οικονομική) Ωρες-ωρες, πιανώ τον εαυτό μου να επιλέγω αυτές τις συχνότητες όταν στα novacinema δεν έχει κάτι της προκοπής... καλή ώρα όπως τώρα που βλέπω το ΑΝΑΛΥΣΕ ΤΟ... ΣΤΟ novacinema3. Αν και ούτως ή άλλως με βλέπω, σύντομα να παίρνω και εγώ ΟΤΕΤV

Mετα απο ολες αυτες τις εξελιξεις κανονικα θα επρεπε να παιρνει η NOVA τους συνδρομητες της (καλη ωρα εμενα ) να τους κανει προσφορες για να μην τους χασει (καλη ωρα εμενα οσονουπω)

για τον αντ1 ουτε κρυο ουτε ζεστη.αλλα το mad ειναι καλη προσθηκη, για χαλαρωμα.γενικα παρατηρω οτι οι προσθηκες ειναι καιριες, και προσωπικα εχουν αρχισει και σβηνουν και οι τελευταιες μου αμφιβολιες για την συνδρομη μου.μια ερωτηση μονο.αυτα τα καναλια μοδας τοσος πολυς κοσμος τα γουσταρει?

Περισσότερες επιλογές καναλιών, περισσότεροι συνδρομητές!

Και ο ΑΝΤ1 στον OTE TV
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με τον ΑΝΤ1 εμπλουτίζεται η συνδρομητική υπηρεσία του OTE TV, προσφέροντας την πιο πλούσια συλλογή ελληνικών καναλιών, με τα μεγάλα ελεύθερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά και επιλεγμένα περιφερειακά κανάλια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Ο ΟΤΕ TV συνεχίζει να ενισχύεται με νέο περιεχόμενο και επιλογές για τους συνδρομητές του, παρέχοντας πλούσιο αθλητικό, κινηματογραφικό, καθώς και ευρύτερα ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα.
Με την προσθήκη του ΑΝΤ1, ο OTE TV ξεπερνά τα 65 ψηφιακά κανάλια, ενώ σταθερά παραμένει πρώτος σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας 16 κανάλια high definition, τα περισσότερα στην αγορά, χωρίς επιπλέον χρέωση.
Το κανάλι είναι διαθέσιμο μέσα από τα πακέτα Family & Full του OTE TV μέσω Δορυφόρου και μέσω Conn-x. Οι συνδρομητές του OTE TV Μέσω Conn-x έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα των δύο προηγούμενων ημερών του ΑΝΤ1, όπως και των άλλων μεγάλων ελληνικών καναλιών, μέσα από την υπηρεσία ΟΤΕ Replay TV.
Τα συνδρομητικά πακέτα διατίθενται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, που ανέρχονται σε μόλις 14,90 ευρώ/μήνα (Family pack) και 19,90 ευρώ/μήνα (Full pack) για πελάτες σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ.
paron.gr

Φιλε ενημερωσε μας εδω αν προκειται να βγαλει καποια χριστουγεννιατικη προσφορα ο Οτε,πχ δωρεαν δεκτης και πιατο ή δυο πρωτοι μηνες κτλ.Περιμενουμε πολλοι να βαλουμε...

Δεν το γνωρίζω.

Άντε να δούμε τι άλλα δώρα μας ετοιμάζει ο ΟΤΕ.
Να ρωτήσω dream21, όσο σου επιτρέπεται βέβαια, αν υπάρχει περίπτωση να ενταχθούν μελλοντικά τo BOOMERANG (να θυμηθούμε τα νιάτα μας) και το CARTOON NETWORKS.

Συνεχίστε έτσι και ευχαριστούμε.
Απο τι γνωρίζω προς το παρόν όχι.

για τον αντ1 ουτε κρυο ουτε ζεστη.αλλα το mad ειναι καλη προσθηκη, για χαλαρωμα.γενικα παρατηρω οτι οι προσθηκες ειναι καιριες, και προσωπικα εχουν αρχισει και σβηνουν και οι τελευταιες μου αμφιβολιες για την συνδρομη μου.μια ερωτηση μονο.αυτα τα καναλια μοδας τοσος πολυς κοσμος τα γουσταρει?

Υπαρχει παρά πολύς κόσμος που βλέπει τα κανάλια μόδας

Περισσότερες επιλογές καναλιών, περισσότεροι συνδρομητές!

Μέχρι τέλος του χρόνου θα μπουν και αλλά κανάλια εκτός των περιφερειακών που ειναι να μπουν.