Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ πόστ προηγούμενων μελών !!! Για τους φίλους ΣΙΝΕΦΙΛ -ανήκω και εγώ στην κατηγορία αυτή- μακάρι να έμπαινε ΕΣΤΩ ΕΝΑ από τα 2 TCM ή MGM ΗD. Επειδή όμως μιλάμε για 2 πολύ ποιοτικά κανάλια, ας εμπαίνε στο πακέτο έστω και με την SD μορφή του το ένα από τα δύο... (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί διέκοψε τη μετάδοση τους η NOVA) Ο κλάσσικος κιν/φος είναι και διαχρονικός !!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠAΡΩN ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕΤV....

Last edited:

ναι το multiview είναι απαραίτητο!!!!
και triple view να έβγαινε ακόμα καλύτερα θα ήταν!!!
νομιζω και εγω οτι οσο μεγαλωνει η επιλογη καναλιων πρεπει να μπορει να μοιραζεται σε 2 τηλεορασεις.μιας και με την κριση η διασκεδαση πια εχει γινει η τηλεοραση και η οικογενεια μενει σπιτι.
επισης δεν βλεπω τον λογο να βγουν καναλια. καπου διαβαζα πριν λιγες μερες οτι ενα μελος εχει cable στην αμερικη και εγραψε αναλυτικα τα καναλια που βλεπει και ειναι 5 φορες σαν το full pack της nova.εμενα το luxe tv πχ μου αρεσει και το βλεπω συνεχεια.
ασχετο αλλα συνδεσμολογικα πως γινεται στην νοβα ? δηλαδη θα πρεπει να περναει ενα καλωδιο απο το σαλονι(τον δεκτη) σε ολο το σπιτι ωστε να πηγαινει στο υπνοδωματιο η ερχετε ενα αλλο καλωδιο απο το πιατο ?
επισης να πω οτι οτι κανουμε προτασεις μιασ και σιγουρα μας διαβαζουν απο την οτεtv. οποτε εδω γραφουμε και τα θετικα και τα αρνητικα αλλα και τι θα θελαμε.

Last edited:

Φίλε TALLPOST μάλλον ανήκουμε στην ίδια κατηγορία.Πράγματι ας βάλει TCM έστω και σε sd.Απο την nova δεν το περιμένω αλλα πιστεύω πως ο otetv με τέτοια δυναμικότητα που έχει αναπτύξει κάποια στιγμή θα το δούμε.Είναι κανάλια που υπάρχουν στα περισσότερα πακέτα ξένων χωρών ακόμα και της βουλγαρίας.Όπως λές ο κλασσικός κινηματογράφος είναι πάντα διαχρονικός και ποιοτικός και πιστεύω πως αν ο otetv το βάλει στην πλατφόρμα του θα καλύψει μεγάλο ποσοστό καταναλωτών.

Τελικά μιλάμε για HBO HD και History HD προς το παρόν;

το History hd ναι.. To HBO HD δεν νομίζω.. πέρα το ότι είναι πανάκριβο κανάλι.. εκτός και αν μας εκπλήξουν ευχάριστα. Ίδωμεν

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πάντως από καλοκαίρι μπορεί να δούμε πολύ περισσότερα από απλό multiview ή pvr. Για υβριδικό δέκτη έχει ακούστει τίποτα?

Είμαι καινούριο μέλος στο forum και απο το πρώτο μου post βλέπω μια επίθεση.Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως εξέφρασα μια προσωπική μου γνώμη για τα μελλοντικά μου σχέδια όπως έχουν κάνει και πολλά άλλα άτομα μεσα στο forum.Το να κατηγορούμαι ότι η άποψη μου είναι γελοία πιστεύω πως δεν είναι σωστή αντιμετώπιση.Ο κάθε ένας πράττει σύμφωνα με τις ανάγκες του.Όταν εγώ έχω 4 παιδιά και απο τις 9.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ βλέπουν BOOMERANG,σημαίνει πως εγώ δεν μπορώ να αλλάξω πλατφόρμα όσο και αν το θέλω.
Επίσης δεν κατηγόρησα τον OTETV ούτε για την τιμή του,που σαφώς ειναι καλύτερη απο τα 35 που δίνω τώρα στην nova αλλα ούτε και το περιεχομενό του που πάει να ξεπεράσει αυτό της nova(αν δέν το έχει κάνει ήδη).Μακάρι να αντέξουν και οι δύο πλατφόρμες γιατί χρειάζεται ανταγωνισμός αλλα και θέσεις εργασίας.
Τέλος πιστεύω πως για αυτο τον λόγο είμαστε εδω μέσα για να κάνουμε κουβέντα αλλα πάντα στα σωστά πλαίσια και χωρίς προσβολές και διαξιφισμούς

Δεν αναφερόμουν ειδικά σε σένα. Πριν από σένα πολλοί άλλοι έχουν γράψει πως αν μπει το ΧΧΧ κανάλι, έφυγα για τον ΟΤΕ. Μου φαίνεται αστείο αυτό το πράγμα, ίσως το γελοίο που έγραψα να ήταν υπερβολή και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω.

Πάντως το Baby TV είναι πολύ καλύτερο από το Boomerang, ειδικά για μικρότερα παιδιά. Ευτυχώς το βλέπουμε μέσω της "ελαφριάς" κωδικοποίησης που έχει στον Hotbird - με ελληνικό ήχο χάρη στον ΟΤΕ.

Last edited:
Πάντως για να λέμε κ του στραβού το δίκιο αν βγάλεις το ΦΠΑ, ψίχουλα μένουν στον ΟΤΕ, κ παρόλα αυτά προσθέτει συνεχώς

εγω πλεον πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω καναλι που θα ηθελα να εχει οτε
αμα εφοσον μπει το history hd
μπαντως παλιοτερα ειχα εκφραση και γω την επιθυμια για HBO
FOX CRIME
Η κατι εξειδικευμενο με επιστημονικη φαντασια κτλ...
οπως ηταν η ζωνη sci-fi του universal tv αλλα στο καλυτερο..ισως αμα αργοτερα εφερνε ξενες σειρες σε ενα καναλι ote series ας πουμε..

Σήμερα δεν είχαμε κανένα καινούργιο κανάλι.
Για να δούμε αύριο.
Α ρε ΟΤΕ μας κακομαθαίνεις.

Μαλλον ειναι γραφτο μου,να ειμαι μεσα στο στρατο σε καθε προσθηκη που γινεται!!! :( :violent-smiley-030:

Καλα μην τρελαινεσαι...οταν βγεις θα ειναι εκει τα καναλια.

Παιδες κανα νεο με το history
εχουμε??
με εχει πιασει αγωνια...
το περιμενα πολυ καιρο

αμα βιαζεσαι πηγαινε να το δεις στις 0,8W

Πριν λίγο κάνανε την εμφάνισή τους τα κανάλια, Μακεδονία TV και τα περιφερειακά Δέλτα, Δίκτυο TV και Ήπειρος ΤV1. Είναι μαζύ με τα άλλα τα περιφερειακά.