Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτό λές?

563680_505721389447915_1803460783_n.jpg

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πριν λίγο κάνανε την εμφάνισή τους τα κανάλια, Μακεδονία TV και τα περιφερειακά Δέλτα, Δίκτυο TV και Ήπειρος ΤV1. Είναι μαζύ με τα άλλα τα περιφερειακά.

ωραία....και τώρα ελπίζω (χωρίς παρεξήγηση) να τελειώσαμε με τα περιφερειακά κανάλια....:fahne90:

Προσωπικα πιστεύω όπως και πολλοί επίσης Θεσσαλοί, που διαμένουν εκτός Θεσσαλίας, οτι θέλουν το ΤRT της Λάρισας.Από ότι είχα διαβάσει ήτανε στα πρώτα ΤΕΣΤ, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε.Αυτό τουλάχιστον έχει και αρκετά αθλητικά και ταινίες, παρά διαμάντια και δαχτυλίδια σαν το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το ΕΧΤRΑ.

Last edited by a moderator:

Δώστε τηλεαγορά στο λαό.
Εγώ προσωπικά θα πέταγα όλα τα περιφερειακά εκτός star και κρήτη και στη θέση τους θα έβαζα 2 HD.

συμφωνω..

15 καναλια σαπιλα σε συνδρομητικο παροχο? 2-3 και τελος
ελεος του ειπανε του οτε να κλ@#ει και αυτος εχ@#!σ#!ε

Το θέμα για μένα δεν είναι αυτό. Τα περιφερειακά κανάλια λείπουν στους Έλληνες του εξωτερικού και ορθώς τα βάζουν. Αλλά τι θα γίνει αν το 2014 ενεργοποιηθεί η δέσμη Ελλάδας στο νέο Eurobird @ 9°E; Μην ξεχνάμε ότι θα δίνεται κάτοπτρο 60 cm από τον Ιανουάριο στους νέους συνδρομητές... Σαν σκέψη το βάζω, δε γνωρίζω τις προθέσεις της πλατφόρμας.

συμφωνω..

15 καναλια σαπιλα σε συνδρομητικο παροχο? 2-3 και τελος
ελεος του ειπανε του οτε να κλ@#ει και αυτος εχ@#!σ#!ε

Ενώ τα εθνικής εμβέλειας..... Τι πρόγραμμα, τι ποιότητα!!!! Τούρκικα, επαναλήψεις, "ειδήσεις" και διάφορες άλλες γελοιότητες.

τι ακριβως λειπει απο τα περιφερεια στους ελληνες εξω?
ολη μερα τηλεμαρκετιγκ δειχνουν

στην τελικη ας μπαινουν στο σιτε του καθε καναλιου.

ε τα εθνικης εμβελειας ειναι λιγο πιο απαραιτητα οσο να πεις

Τα περιφερειακά είναι πολύ καλά. Μην περιμένετε κἀποιον από την Κρητη να δει το TV 1 απο Γιάννενα, επιτελους μπηκε, όπως και εγώ δεν έχω παρακολουθήσει ποτε περιφερειακά άλλων περιοχών! Δηλαδή τι να δω ειδήσεις της Λαμίας? Αντιθέτως είμαι πολυ ικανοποιημένος που μπηκε το TV1 μιας και λείπω αρκετα από τα Γιάννενα και εκεί που διαμένω, για δουλεια, έχω βάλει δευτερο πιάτο και θα βλέπω το τοπικό κανάλι! Μπραβο στον ΟΤΕ!!!! Αντε να πέρνει σειρά και κανένα Histrory! Εκείνο το dolby τι λεει θα ενεργοποιηθει στο HD?

Ας μπει ενα απο καθε περιφερεια να ειναι ολοι ευχαριστημενοι κ να τελειωνει με τις προσθηκες περιφερειακων,με το καλο!!!Αν κ μετα πιστευω θα αρχισουμε τα π.χ: εμεις στην Κρητη θελουμε κ το Κυδων,Creta channel ή οι Θρακιωτες π.χ το Θρακη Νετ κλπ κλπ!! :P Αρκει κατα την αποψη μου ενα απο καθε περιφερεια γτ μετα θα φτασουμε να εχει εναν αναμεταδοτη μονο για περιφερειακα!!Με το History απ'οτι βλεπω,καμια εξελιξη!!! :(

Όλες οι προσθήκες του οτε έχουν απήχηση. Δεν μπορεί το κάθε ένα κανάλι να θεωρείται καλή επιλογή από όλους, αλλά σίγουρα από κάποιους θεωρείται. Αλλού δημιουργείται πρόβλημα, τώρα που η γυναίκα θέλει travel, ο μικρός baby tv και εγώ ote sport! Multiview???

Όλες οι προσθήκες του οτε έχουν απήχηση. Δεν μπορεί το κάθε ένα κανάλι να θεωρείται καλή επιλογή από όλους, αλλά σίγουρα από κάποιους θεωρείται. Αλλού δημιουργείται πρόβλημα, τώρα που η γυναίκα θέλει travel, ο μικρός baby tv και εγώ ote sport! Multiview???
Απίστευτο δημοσιεύτηκε πριν προλάβω να το γράψω.

Καινούρια κανάλια βάζει, μας αλλάζει συνέχεια την αρίθμησή τους πχ Σκάι από 109 στο 110 Εχτρα 3 από 652 σε 653, τα ειδησειογραφικά κανάλια γιατί δεν τα αριθμεί ακόμα με αύξουσα σειρά αλλά τα έχει από το 702 εως 707 και 709 εως 711; (στο 708 είχε το al jazeera arabic το οποίο πολυ νωρίς έπαψε να το μεταδίδει)

επίσης γιατί δεν έχει όλα τα ελληνικά μαζί δεν ξέρω Και να πεις ότι είναι ένα πακέτο να εθνικά και ένα τα τοπικά να το καταλάβω αλλά στα τελευταία έχει κανάλια που είναι για όλη την Ελλάδα

Last edited by a moderator:

Τέλεια! Αν έχτιζαν δύο-τρία OTE Regionals και απλά έβαζαν τα δελτία και τις ενημερωτικές εκπομπές από κάθε περιφέρεια θα μπορούσαν να προσθέσουν περισσότερα κανάλια και χωρίς να "κλέβουν" χωρητικότητα. Η κίνηση πάντως είναι έξυπνη, όπως και να το κάνεις. Ραδιόφωνο και δύο κυπριακά κανάλια να είχε και το μονοπώλιο της Nova στους ομογενείς θα έσπαγε μία για πάντα.

Εντελώς τυχαία είδα στο kingofsat οτι σε μια συχνότητα του ΟΤΕ υπάρχουν 2 τεστ κανάλια, ξέρει κανείς για ποια πρόκειται;

Ναι στον αναμεταδοτη 12380 το 7 εχουν γραψει κ τα παιδια εδω οτι εχει μεγαλο bitrate(~8 mbps) και επειδη παιζει το History HD σε αλλο δορυφορο με Ελληνικους υποτιτλους υποθετουμε οτι προοριζεται για το μπουκετο του ΟΤΕ κ το test 7!!Καποιος πιο εμπειρος μπορει να σε βοηθησει για την απορια σου!!Το τεστ 2 δεν γνωριζω αλλα μιλουσαν πριν κανενα μηνα κ για το TRT της Λαρισας!!Δεν ξερω αν θα ειναι αυτο τελικα!!!

ΥΓ με προλαβε οAthtsouts κ δυστυχως ειναι το Blue sky!!!Λογικα αυτο ειναι το test 4,ελεος ομως με τα περιφερειακα,μιλαω γι'αυτα της Αττικης και οχι της Επαρχιας,που εχουν ενδιαφερον γι'αυτους που καταγονται απο εκει!!

Last edited: