Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

εμενα δεν με πειραζει να εχει και 1000 καναλια . οτι μπαινει καλο ειναι . μπορει να θες να δεις κατι διαφορετικο.ας ειναι και τοπικα ας ειναι και μοδα ας ειναι και μουσικη .δεν ειπα να γεμισουμε με 'σκουπιδια´ αλλα μεχρι στιγμης η αναλογια ´καλων´ και οχι τοσο ενδιαφερων καναλιων δεν ειναι ασχημη.ισα ισα.
βεβαια καλο θα ειναι να εχει και μια επιλογη αν θελεις καποια καναλια να μην εμφανιζονται στην λιστα ωστε να μην την φορτωνεις στην αναζητηση.

Απλά όταν αλλάξεις ξανά κανάλι πάτα γρήγορα το πράσινο κουμπί και σου αλλάζει το logo OTE TV σε link θεματολογίας που το επιλέγεις με τα βελάκια και το ΟΚ για να σε πάει γρήγορα στο επιθυμητό κανάλι.

Από τη στιγμή που υπάρχει το Nat Geographic Wild HD τι παραπάνω θα προσέφερε το Animal planet(νομίζω όλα ανήκουν στον ίδιο όμιλο Discovery)? Επίσης το History HD δεν έχει το ίδιο πρόγραμμα με το SD. Άρα πρόκειται για διαφορετικό κανάλι από αυτό που έχει η NOVA. Εγώ δε θέλω να μου προσφέρει ο ΟΤΕ ότι η Nova γιατί αλλιώς θα έβαζα Nova! Εαν όμως μου προσφέρει κάτι καλύτερο χωρίς αύξηση τιμής δε θα τον πω και αντιγραφέα γιατί μετά είναι σαν να γκρινιάζω που δεν έχει αντιγράψει και την τιμή.Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε τέλοσπάντων.

1ο)Θα προσεφερε ενα επιπλεον προγραμμα με ζωα και αγρια φυση,για καποιους μπορει να μην εχει καμια διαφορα με το Nat geo Wild,για αλλους εχει!!!(στον ιδιο ομιλο ανηκει το Animal planet)!!2ο)Νομιζα οτι εχει την ιδια ροη με το SD!!3ο)Η πολιτικη που ακολουθει λογικο ειναι να εχει καναλια που εχει κ η Νοβα και φαινεται κ εδω με τις επιθυμιες που εχουν οι περισσοτεροι(οι οποιοι εχουν υπαρξει και συνδρομητες της) να ειναι καναλια που,ειχε ή εχει η ΝΟΒΑ(βλπ TCM,MGM,National geographic,E!,Animal,boomerang κλπ),στις επιθυμιες περιλαμβανονταν μεχρι προτινος και τα Travel channel και History!!Δεν ειναι θεμα αντιγραφης κατ'εμε,αλλο οτι φαινεται ως τετοια,οπως μπορει καλλιστα να βαλει καναλια αντιστοιχης θεματολογιας κ ας μην ειναι τα ιδια με της ΝΟΒΑ,η ζητηση τους τον αναγκαζει να το κανει!!!

Απλά μια μικρή διευκρίνηση:το TRT είναι του Βόλου και όχι της Λάρισας.Έχει ναι μεν studio σε όλες της (μεγάλες)πόλεις της Θεσσαλίας,αλλά τα κεντρικά είναι στον Βόλο.Και μην με πείτε ξερόλα,άλλος μου το είπε και εμένα:alberteinstein:

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

To Animal planet ειναι του ομίλου BBC και το National Geographic του ομίλου Fox Entertainment Group στο οποίο το 67% το κατέχει η News Corporation.

Last edited by a moderator:

Επίσης, το travel HD έχει διαφορετική ροή από το sd που έχει η Nova. Κι εδώ μιλάμε ουσιαστικά για διαφορετικό κανάλι. Και ελπίζω να είναι πλήρως υποτιτλισμένο σύντομα, γιατί το έχω πετύχει πολλές φορές χωρίς υπότιτλους (και με λίγα θεματάκια στην εικόνα επίσης).
Με την προσθήκη και του history, τα documentaries του πακέτου έχουν ενισχυθεί, αλλά θα άγγιζαν το τέλειο με N.Geographic HD & Animal Planet. Όχι επειδή τα έχει και η Nova, αλλά επειδή είναι κορυφαία κανάλια στο είδος.

Ενδιαφέρον κανάλι που δεν έχει εμφανιστεί ποτέ σε ελληνικές πλατφόρμες είναι και το Biography Channel που παρουσιάζει βιογραφίες απο διάσημους star, αθλητές και γενικά προσωπικότητες του αιώνα μας και είναι και αδελφάκι του History. Αντε μπήκα και εγώ στον πειρασμό να προτείνω κανάλι ...

endframe-iggy%20copy.jpg

Σύμφωνα με το rexsat υπάρχουν στη συχνότητα 12379 τρία ΤΕΣΤ.Το 1, το 7 και το 2.Τα δύο πρώτα είναι για ΗD κανάλια(το ένα πιθανολογούμε από γραφόμμενα ότι θα είναι το ΗΙΣΤΟΡΥ και το άλλο άγνωστο ακόμα).Τo άλλο είναι SD κανάλι που εγώ πιθανολογώ ότι θα είναι το TRT της Θεσσαλίας.Όσον αφορά το HISTORY HD, για όσους δεν το έχουν παρακολουθήσει μπορώ να τους αναφέρω ότι είναι παρόμοιο με αυτό που έχει η ΝΟΒΑ, απλώς είναι σε hd μορφή.Τα ίδια σχεδόν πράγματα δείχνει ( οι γνωστοί ενεχυροδανειστές και τέτοιες ιστορίες).Από ντοκυμαντερ δυστυχώς ελάχιστα. Πάντως το κανάλι έστω και έτσι θα είναι ευπρόσδεκτο.

Από τη στιγμή που υπάρχει το Nat Geographic Wild HD τι παραπάνω θα προσέφερε το Animal planet(νομίζω όλα ανήκουν στον ίδιο όμιλο Discovery)? Επίσης το History HD δεν έχει το ίδιο πρόγραμμα με το SD. Άρα πρόκειται για διαφορετικό κανάλι από αυτό που έχει η NOVA. Εγώ δε θέλω να μου προσφέρει ο ΟΤΕ ότι η Nova γιατί αλλιώς θα έβαζα Nova! Εαν όμως μου προσφέρει κάτι καλύτερο χωρίς αύξηση τιμής δε θα τον πω και αντιγραφέα γιατί μετά είναι σαν να γκρινιάζω που δεν έχει αντιγράψει και την τιμή.Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε τέλοσπάντων.

το HISTORY ειναι μια κοπια το DISCOVERY και τιποτα παραπανω,ενω το ANIMAL PLANET εχει μεγαλη θεματολογια για κατοικιδια που το NAT GEO WILD δεν εχει.τωρα γιατι επελεξε ο ΟΤΕ να βαλει τη σαβουρα το HISTORY...κακο του κεφαλιου τους

καλα δε γινεται να αρεσουν ολα σε ολους, και εμενα μου ειναι αδιαφορες οι εκπομπες για κατοικιδια, αλλα δεν θα σχολιασω την περιπτωση να βαλει και το animal planet.ελεος

Όσο μπορεί εσύ poison να τρελαίνεσαι με το Animal, άλλο τόσο τρελαίνομαι εγώ για το History..Και πιστεύω υπάρχουν πολλοί σαν και μένα. Και κόπια του Discovery δεν το λες καθώς όλα τα ντοκιμαντέρ π.χ. του δευτέρου παγκοσμίου δεν τα βρίσκεις αλλού. Τουλάχιστον για μένα και την γυναίκα μου, το History ήταν το κανάλι που βλέπαμε περισσότερο στα ντοκιμαντέρ όταν είχαμε Nova και είναι αυτό που μας λείπει πιο πολύ στην Ote tv. Ναι ναι η γυναίκα μου ευτυχώς αρέζεται πολύ! :D

Το περιμένουμε πως και πως! :D

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και να ήξερες πόσοι συνδρομητές το περιμένουν δεν μπορείς να φανταστείς.Και που να δεις την εικόνα σε HD "ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ"

Last edited by a moderator:

την τριτη μπαινει δηλαδη?ειναι οριστικο?

Απλά μια μικρή διευκρίνηση:το TRT είναι του Βόλου και όχι της Λάρισας.Έχει ναι μεν studio σε όλες της (μεγάλες)πόλεις της Θεσσαλίας,αλλά τα κεντρικά είναι στον Βόλο.Και μην με πείτε ξερόλα,άλλος μου το είπε και εμένα:alberteinstein:

Σωστά τα λες φίλε μου. Ιδιοκτήτης είναι ο Άγγελος Αντωνίου (γραφικές τέχνες) με έδρα το Βόλο. Το ίδιο συμβαίνει και με το δεύτερο θεσσαλικό κανάλι (Astra TV) που έχει έδρα πάλι το Βόλο αλλά έχει στούντιο σε όλη τη Θεσσαλία.

την τριτη μπαινει δηλαδη?ειναι οριστικο?
ΝΑΙ

update καναλιών
Μόλις τελέιωσαν και οι αλλαγές στα vod κανάλια.Πλέον τα CinemaOnDemand 1-CinemaOnDemand 2-CinemaOnDemand 3-CinemaOnDemandHD μαζί και το ESPN AMERICA σε Dolby Digital.

Όσο μπορεί εσύ poison να τρελαίνεσαι με το Animal, άλλο τόσο τρελαίνομαι εγώ για το History..Και πιστεύω υπάρχουν πολλοί σαν και μένα. Και κόπια του Discovery δεν το λες καθώς όλα τα ντοκιμαντέρ π.χ. του δευτέρου παγκοσμίου δεν τα βρίσκεις αλλού. Τουλάχιστον για μένα και την γυναίκα μου, το History ήταν το κανάλι που βλέπαμε περισσότερο στα ντοκιμαντέρ όταν είχαμε Nova και είναι αυτό που μας λείπει πιο πολύ στην Ote tv. Ναι ναι η γυναίκα μου ευτυχώς αρέζεται πολύ! :D

Το περιμένουμε πως και πως! :D
κουβεντα να γινεται...εξαλλου θα ηταν τοσο μονοτονος ο κοσμος αν ειχαμε ολοι τα ιδια γουστα.παντως το προβλημα μου με το HISTORY ειναι οτι το προγραμμα του δεν περιεχει καθολου ιστορικα ντοκιμαντερ.εχω τρελα με την ιστορια και γι'αυτο τα εχω βαλει με το καναλι που χαλασε τοσο τα τελευταια χρονια.το πλατιασα πολυ με το HISTORY...θα μου κανουν μυνηση στο τελος

Πρόκειται να ενταχθεί κανένα άλλο κανάλι ντοκιμαντέρ; π.χ. Animal Planet,National Geographic,History 2; Επίσης,στα παιδικά υστερεί πάρα πολύ.Πρόκειται να δούμε καμία ένταξη σε αυτόν τον τομέα;και τέλος, με το Sport TV τι τρέχει;Έχει ακουστεί ότι θα ενταχθεί σε συνδρομητική πλατφόρμα.

Και να ήξερες πόσοι συνδρομητές το περιμένουν δεν μπορείς να φανταστείς.Και που να δεις την εικόνα σε HD "ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ"

εσυ που τη ειδες την εικονα "κρυσταλλο"?
τελικα υπαλληλος του ΟΤΕ εισαι ή ο SANTA CLAUSS!!!!
παντως βρε παλικαρι μου καντε κατι να φτιαχτουν μπουκετα μεσα στο μενου.για να παω απο τα αθλητικα στο RUSSIA TODAY πρεπει να κανω ενα τσιγαρο μεχρι να φτασω.νομιζω δεν ζηταω κατι υπερβολικο και κοστοβορο για την πλατφορμα

Δεν μπορώ να διορθώσω το προηγούμενο μου ποστ λόγο κεκτημενη ταχυτητας έκανα ένα τυπογραφικό λάθος .Ισχύει για όλα τα άλλα κανάλια που έγραψα όχι όμως για το cinemaondemand 3 ο ήχος dolby digital.