Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

εσυ που τη ειδες την εικονα "κρυσταλλο"?
τελικα υπαλληλος του ΟΤΕ εισαι ή ο SANTA CLAUSS!!!!
παντως βρε παλικαρι μου καντε κατι να φτιαχτουν μπουκετα μεσα στο μενου.για να παω απο τα αθλητικα στο RUSSIA TODAY πρεπει να κανω ενα τσιγαρο μεχρι να φτασω.νομιζω δεν ζηταω κατι υπερβολικο και κοστοβορο για την πλατφορμα

Μερικοί δεν ικανοποιούνται με τίποτα.

εσυ που τη ειδες την εικονα "κρυσταλλο"?
τελικα υπαλληλος του ΟΤΕ εισαι ή ο SANTA CLAUSS!!!!
παντως βρε παλικαρι μου καντε κατι να φτιαχτουν μπουκετα μεσα στο μενου.για να παω απο τα αθλητικα στο RUSSIA TODAY πρεπει να κανω ενα τσιγαρο μεχρι να φτασω.νομιζω δεν ζηταω κατι υπερβολικο και κοστοβορο για την πλατφορμα

ουτε εγώ ξέρω ποιός είμαι.Μάλλον ο :116:?

νομιζω οτι απο το epg εχεις δυνατοτητα να επιλεξεις μενου ειδησεων και να σε παει απευθειας στα ειδησεογραφικα

πρέπει να κάνει πραγματικά λειτουργική την επιλογή "Αγαπημένα" κανάλια, να βάζεις κανάλια ως αγσπημένα και να κάνεις Ζάπινγκ ανάμεσα μονο σε αυτά και όχι οπως τώρα.

Εγώ για γρήγορη μετακίνηση πλέον εισάγω τον αριθμό του καναλιού πχ μετά το σκάι πατάω 651 και πάω στα περιφεριακά

Σχετικά με το (πολυαναμένομενο) Dolby Digital,η μετάδοση του πολυκάναλου ήχου θα γίνεται μέσω του HDMI ή θα χρειαστεί να συνδέσουμε οπτική ίνα?

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το Dolby Digital έχει σχέση με τον πολυκάναλο ήχο?

Last edited by a moderator:

Το Dolby Digital έχει σχέση με τον πολυκάναλο ήχο?

Σαν Dolby Digital είναι αόριστη έννοια,αλλά εδώ μιλάμε για 5.1,οπότε ναι.

Αυτό ακριβώς λέω. Το Dolby είναι σύστημα μείωσης θορύβου και δεν έχει να κάνει με τα κανάλια του ήχου.

Σε εμένα δεν παίζει 5.1 με HDMI πάντως. Μόνο 2 κανάλια ακούω. Είναι όντως 5.1 ; Αν ναι παίζει μόνο με οπτική;

ουτε εγώ ξέρω ποιός είμαι.Μάλλον ο :116:?

Είναι σαν αυτό που λέει ο λαός.... ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαπτίσαμε !!!!:flipout:

Οχι.το euronews είδη βρίσκεται στην θέση 703 μέσω OTETV απλός απο 18 του μήνα θα προστεθεί η ελληνική γλώσσα παράλληλα με τα αγγλικά και γαλλικά

Dream 21(ή οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει),αν μπορούσες να μας απαντήσεις για το αν το Dolby Digital είναι εξακάναλο και αν μπορεί να πάει μέσω HDMI ή μόνο μέσω οπτικής....ευχαριστώ.

Θα μπορούσε να μπει το 0-6 το παιδικό?καλό φαίνεται.....για παιδάκια....Αν διαβάζει κανεις του ΟΤΕ...........

πόσα κανάλια μπορούν άραγε να χωρέσουν στο δορυφόρο για τον ΟΤΕ?

Ακόμη ένα κανάλι υψηλής ευκρίνειας θα προστεθεί τις επόμενες 1-2 ημέρες στον OTE TV. Πρόκειται για το History HD, κανάλι ντοκιμαντέρ, γνωστό σε πολλούς από την SD έκδοση του που μεταδίδεται από τη Nova.Το πρόγραμμα του καναλιού απαρτίζεται από εκπομπές ιστορικού περιεχομένου ενώ τον τελευταίο καιρό έχει κάνει στροφή και σε ένα ευρύτερο φάσμα θεμάτων, αφιερώνοντας εκπομπές σε μυθικά πλάσματα, τέρατα, UFO, οδηγούς φορτηγών, κυνηγούς αλιγάτορα κ.α. Παρότι έχει δεχτεί κριτικές για τα μη ιστορικά προγράμματα του, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο κανάλι και μια ακόμη σημαντική προσθήκη του OTE TV. Στο κομμάτι των ταινιών, οι πληροφορίες μας λένε πώς υπογράφηκε συμφωνία με μεγάλο κινηματογραφικό studio (Disney) το οποίο θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο τo περιεχόμενο των κινηματογραφικών καναλιών OTE Cinema1 HD και OTE Cinema2.
ΠΗΓΗ:http://www.digitaltvinfo.gr