Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πέρα από την πλάκα αύριο ή μέχρι την Παρασκευή θα μπει το κανάλι.
Μπράβο στον ΟΤΕ για τις προσθήκες χωρίς αύξηση τιμής και πιστεύω τα καλύτερα έρχονται.

Last edited by a moderator:
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Με τη μαγεία των κινηματογραφικών παραγωγών της Disney εμπλουτίζεται το πρόγραμμα των καναλιών του OTE TV, OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2.

O ΟΤΕ TV, συνεχίζοντας δυναμικά να ενισχύει το πρόγραμμά του καθώς και τις επιλογές των συνδρομητών του, προσφέρει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, που περιλαμβάνει κορυφαίες live-action και animation ταινίες της Disney, διάσημες παραγωγές των Marvel Studios, βραβευμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων από την Disney/Pixar, καθώς επίσης blockbusters των Touchstone Pictures και DreamWorks Studios.

Οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν να απολαύσουν περισσότερες από 70 ταινίες μέσα στη νέα χρονιά, ξεκινώντας από το Δεκέμβριο, ενώ την εορταστική περίοδο, το πρόγραμμα των OTE Cinema 1HD και OTE Cinema 2 περιλαμβάνει υπερπαραγωγές, όπως το «Prince of Persia: The Sands of Time», το «TRON: Legacy», η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» του Τιμ Μπάρτον, βραβευμένες ταινίες animation όπως το «Up» και το «Toy Story 3», αγαπημένες ταινίες και κλασικές παραγωγές των στούντιο, όπως οι ταινίες από «Το Χρονικό της Νάρνια», τα «101 Σκυλιά της Δαλματίας», το «Βιβλίο της Ζούγκλας», το «Santa Clause» κα.

link από την σελίδα του myphone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=352362

παιδια ξερει κανεις αν θα μπει σημερα η αυριο το history??????????κατι μου λεει οτι θεμα history ειναι ενα φιασκο!!!!!!!!!!!!!!!

παιδια ξερει κανεις αν θα μπει σημερα η αυριο το history??????????κατι μου λεει οτι θεμα history ειναι ενα φιασκο!!!!!!!!!!!!!!!

Λές έ;

Βρε τους αλήτες του ΟΤΕ δεν ντρέπονται

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μιλάμε για μείζον πολιτικό και κοινωνικό θέμα :flipout: από τις ερωτήσεις κάθε μέρα δεν μπορουμε να τα εκτελωνίσουμε λόγω όγκου :smash:

Το κανάλι θα μπει σίγουρα απλά υπάρχουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.
Μετά τον dream εγώ να με ακούτε λοιπόν.

Το κανάλι θα μπει σίγουρα απλά υπάρχουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.
Μετά τον dream εγώ να με ακούτε λοιπόν.

πάλι τάμα έκανες στο εκεί κοντά ??? :flipout:

Τάμα κάνουμε στην Παναγία για πιο σημαντικά πράγματα.
Για τα λιγότερα σημαντικά υπάρχει ο ΟΤΕ.:a0210:

Πω πω τι διαβάζουμε... Σε λίγο κάποιοι θα ζητήσουν και τα ρέστα επειδή δεν μπήκε το Χ κανάλι που έγραψε ένας στο avclub, και το Υ σε άλλο φόρουμ. Δηλαδή μιλάμε για διάψευση επίσημων ανακοινώσεων! Το 'χουμε χάσει εντελώς... Τα ίδια ακουγόντουσαν νομίζω (μιλάω και για άλλα φόρουμ) όταν δεν μπήκανε τα περιφερειακά τη μέρα που υπολόγιζαν κάποιοι και αρχίσανε να λένε οτι δεν δίνεται σημασία στην περιφέρεια, είμαστε κ μεις εδώ, μπλααα μπλααα μπλααα. Μετά βέβαια τσιμουδιά... Για το ότι για την ίδια τιμή που δεσμευθήκανε να πληρώνουν, τους έχουν προσφέρει σχεδόν 10 νέα κανάλια, 3 σε HD σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έτερον εκάτερον!

Δεν έχω την παραμικρή σχέση με τον ΟΤΕ, ούτε καμία διάθεση εκ προοιμίου υπεράσπισης του, αλλά να ξέρουμε που πρέπει να φωνάζουμε, και που να αναγνωρίζουμε ότι μια επιχείρηση δουλεύει όπως θα πρεπε και όπως θα θέλαμε να δουλεύει.

Ακομα να μπουν αλλα 30 περιφερειακα;;;Μονο 6 Ντοκυμαντερ(;;;),θελουμε 20 ακομα!!!Θελουμε ολες τις αθλητικες διοργανωσεις,με 14 καναλια κ τα 14HD!!!Ταινιες......1 καναλι για καθε ειδος,κ για ολες τις σειρες του κοσμου κ αλλα 7 για καθε δεκαετια συν αλλα 4 αντιστοιχα για καθε 10ετια του Ελληνικου σινεμα κ οχι μονο!!!!Για παιδικα μην μιλησω καλυτερα!!!Ολα αυτα τα θελω με 20 ευρω,τοτε κ μονο τοτε θα παρω το πακετο του ΟΤΕ!!!!Αλλα αυτος ουτε το History δεν μπορει να βαλει!!! :17035::17035::17035::17035:

Δυναμική παρουσία βλέπω! Μακάρι να συνεχιστεί, αποδεικνύει ότι ακουγόμαστε από εδώ μέσα!