Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ
νομίζω ότι κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα...
να πούμε ένα μπράβο στον ΟΤΕ TV που χωρίς μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και ότι αφορά τα δορυφορικά προγράμματα , κατάφερε σε 1 χρονο να αλλάξει εντελώς επίπεδο , κανάλια με ταινίες ζητούσαμε, μπήκαν...περισσότερα HD με περιεχόμενο ντοκυμαντέρ (πολλοί μάλιστα ζητούσαν εδώ και χρόνο το history αν και ήξεραν από τότε ότι έχει αλλάξει το περιεχόμενο του) , έγινε και αυτό.... τον ΑΝΤ1 , μπήκε κι αυτός...on demand κανάλια , το έκανε κι αυτό....κανάλια της περιφέρειας λόγω απώλειας ψηφιακού σήματος, ήδη έχουν προστεθεί πολλά από αυτά....να παραμείνει η τιμή στα 20 ή 24,90 , όντως παρέμεινε η τιμή ίδια...
να προσθέσω ότι κατάφερε να αυξησει τα sport κανάλια σε 4 άλλα και την προσθήκη NBA που προσωπικά για μένα ήταν έκπληξη....άλλα και την επικείμενη απόκτηση του Αγγλικού Πρωταθλήματος(έτσι ενημερώθηκα από κάποιον , ότι θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά να αποκτηθούν τα διακαιώματα γιατι -όπως μου είπε- το NOVA έχει χάσει πολύ από την χρηματικη του δύναμη...οπότε μένει να επιβεβαιωθούμε από τις αρχές του 2013)
εγώ λέω απλά respect και ευχαριστούμε γιατί όταν εδώ και τόσο καιρό ζητούσαμε μείωση από το NOVA αυτοί σφύριζαν αδιάφορα.....ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όμως ;-)o ΟΤΕ τίμησε και τιμάει με το παραπάνω τα 20 !
Καλά Χριστούγεννα και πάψτε την γκρίνια..!!!