Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

οποιος θελει τα πολλα,χανει και τα λιγα.
το αγγλικο κοστιζει 10-12 μυρια ετησιως.αν προστεθει θα γινουν αυξησεις σιγουρα.Γι'αυτο καλα ειμαστε κι ετσι.ειναι υπεραρκετο το πακετο για τα λεφτα του.20 μπορω να δινω.30 και πανω με τιποτα.και μετα αντιο συνδρομητικη τηλεοραση
:grinning-smiley-043

Θα το πάρει και δε θα γίνει και αύξηση.
Έτσι πιστεύω.

Μακαρι αλλα προσπαθω να καταλαβω την οικονομικη πολιτικη της εταιριας και δεν μου βγαινουν τα νουμερα με τοσο χαμηλη συνδρομη.εκτος ενα οι της Νοβα ηταν ακραια αγιογδυτες τοσα χρονια και χρεωναν ακομα και πανω απο τις μονοπωλιακες τιμες.

Μα η nova δινει ενα καρο λεφτα για το ελληνικο ορωταθλημα συν οτι καυε αγωνιστικη εχει 6 παιχιδια live στα οποια νοικιαζει δορυφορικο κυκλωμα κ κανει παραγωγη εικονας. Ο οτε ετοιμη εικονα κατεβαζει.

Επίσης το μίσθωμα συχνοτήτων στους hotbirds είναι απείρως ακριβότερο από τις 9ο, λόγω των εκατομυρίων κατόπτρων που είναι στραμένα σ'αυτούς.

2 request για το 2013....BBC Knowledge HD & SyFy (!!!!!!!!!!) αντε να δουμε .

Και λέω τι έλειπε?Το τηλεάστυ ήταν.
Ο άγιος Βασίλης του ΟΤΕ (dream 21) έχει υποσχεθεί καλύτερα και αυτά περιμένουμε.

Γιατί υποτιμάς το τηλεάστυ ρε φίλε;Κάθε προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη ειδικά σε αυτούς που δεν έχουν ελευθερη πρόσβαση.Άλλωστε και μόνο για την εκπομπή με τον Αλέφαντο αξίζει(αν υπάρχει ακόμα).Και αυτή που υπάρχει σίγουρα είναι η μόνη μπασκετική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση με τον Τόλη Κοτζιά.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το SPORT TV θα μπει στη nova μεχρι τελους του μηνα ,για το αν θα μπει και στον οτε δεν ξερω

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

ευχαριστω αλλα εγω δεν θελει νοβα αλλα οτε τβ ελαγα μηπως ηξερες?χρονια πολλα

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Για καθήστε βρε παιδιά. Το κανάλι αυτό είναι για βρέφη και παιδιά μέχρι 3 ετών.

Τα βρέφη και τα παιδιά έως 3 ετών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουν τηλεόραση ΚΑΘΟΛΟΥ. Ρώτησε κανένα παιδοψυχολόγο και θα δεις.

Όσο πιο πολλά κανάλια τόσο το καλύτερο , αν μπορούν να μπουν όλα τα ελληνικά τότε ας τα βάλουν !!!!
Και το ΑΡΤ , και το Center , το ΔΙΟΝ , το ASTRA , το WEST , το 9 , όλα... ! :grandpa:

Τα βρέφη και τα παιδιά έως 3 ετών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βλέπουν τηλεόραση ΚΑΘΟΛΟΥ. Ρώτησε κανένα παιδοψυχολόγο και θα δεις.

Επειδή η γυναίκα μου είναι πολύ ψείρας με το θεμα των παιδιών, από την πρώτη στιγμή ρωτήσαμε (όχι έναν αλλά τρεις) μας είπαν ότι για μέχρι 1 ώρα την ημέρα και για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν υπάρχει θέμα. Τα σχετικά με την απογόρευση είναι παραπληροφόρηση διάφορων άσχετων blogger κ.ά. (όπως εκείνο το αείμνηστο "η κατάποση ανδρικού σπέρματος κάνει καλό στη γυναικεία επιδερμίδα" που το είχε παρουσιάσει και ένας φουκαράς δημοσιογράφος σε μια εκπομπή υγείας και ομορφιάς στο Star)

Υπάρχουν πολύ χειρότερα από την tv για τα παιδιά.
Η ψυχολογική πίεση που ασκείται από τους γονείς όταν ο γάμος νοσεί είναι χειρότερη απο την χειρότερη τηλεοπτική εκπομπή.
Και εμείς που είδαμε μικροί tv τι πάθαμε ή πάθαμε και δεν το ξέρουμε.

Δικαιωμα του καθενος ειναι να ζηταει οποιο καναλι θελει...αυτο ομως με τα περιφερειακα εχει παρα γινει νομιζω.Ηδη και μπραβο στον Οτε εχει βαλει πολλα τετοια.Δεν νομιζω οτι το ''ονειρο'' καθενος που βαζει δορυφορικη πλατφορμα ειναι να βλεπει ολα τα καναλια της επαρχιας...Θα μου πεις οτι τετοιες προσθηκες δεν επιβαρυνουν τον πελατη,οκ απλα νομιζω οτι ειναι λαθος κατευθυνση.

Από την στιγμή που δεν μειώνουν το bandwidth στα υπόλοιπα "μεγάλα" κανάλια σε τί ενοχλούν και τί πάει να πει "...έχει παραγίνει" ??!!!

Εγώ ως έλληνας θέλω και απαιτώ στο ελληνικό τηλεοπτικό πακέτο που έχω στο σπίτι μου και φυσικά πληρώνω να υπάρχουν και τα σημαντικότερα ελληνικά περιφερειακά κανάλια !

Ελληνικό πακέτο είναι , μπορεί να έχει όλα τα κανάλια... (μικρά+μεγάλα) ας τα έχει !!
Μπορεί να βάλει και όλα τα ραδιόφωνα... , ας τα βάλει και αυτά , ακόμα καλύτερα !!!

Γιατί ίσως να υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που τους "χαλάνε" τα μικρά ελληνικά κανάλια ?!
Μήπως έχουν "θέμα" και με τα μεγάλα ?

Να βγουν όλα τα ελληνικά και να μπουν αλβανικά , ρώσικα , τούρκικα , βουλγάρικα ?
Τί λέτε... ???!!!! :rolleyes:

Δικαιωμα του καθενος ειναι να ζηταει οποιο καναλι θελει...αυτο ομως με τα περιφερειακα εχει παρα γινει νομιζω.Ηδη και μπραβο στον Οτε εχει βαλει πολλα τετοια.Δεν νομιζω οτι το ''ονειρο'' καθενος που βαζει δορυφορικη πλατφορμα ειναι να βλεπει ολα τα καναλια της επαρχιας...Θα μου πεις οτι τετοιες προσθηκες δεν επιβαρυνουν τον πελατη,οκ απλα νομιζω οτι ειναι λαθος κατευθυνση.

Δεν είναι το όνειρό του να βλέπει τα καναλια της επαρχιας, αλλά θέλει να βλέπει τα τοπικά κανάλια της περιοχής του. Επομένως για να καλύψει όλες τις περιοχές χρειάζεται όλα τα τοπικά. Αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ, τι μας πειράζει που υπάρχουν? Όποιος δε θέλει δεν τα βλέπει!

Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου τα μουσικά κανάλια, άρα να ζητάω να μην μπαίνουν καθόλου ή να μπαίνουν λιγότερα γιατί "έχει παραγίνει"?