Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

[FONT=&quot]Οτι καναλι και να μπει ειναι καλο.οποιος δεν γουσταρει να μην τα βλεπει.δηλαδη η νοβα που εχει 4 καναλια με ταινιες τα βλεπουμε και τα 4 ταυτοχρονα????????????Βλεπει δηλαδη καποιος και το μτv και το mad και vhi ταυτοχρονα? Οχι οτι του αρεσει.τα θελει ομως να τα εχει.γιαυτο τερμα τα παραπονα.τα παραπονα σας να ειναι να βαζουν κι αλλα.οχι αυτα που βαζουν γιατι τα βαζουν.αυτα μπορουνε τωρα αυτα βαζουνε.αυτοι τι νομιζεται οτι ειναι χαζοι και δεν θελουνε να βαλουνε 8 καναλια ακομα σε hd μορφη με ταινιες και αλλα 10 με ντοκυμαντερ? Συνδρομες θελουνε.οχι επιδειξη.[/FONT]

Όχι κεφαλαία γράμματα

Last edited by a moderator:

Ότι και να κάνει ο έρημος ο ΟΤΕ,κάποιοι θα έχουν παράπονο.Παλιά ήταν ότι δεν είχε Ταινίες,έβαλε Ταινίες,δεν είχε τον ANT1 (Μεγάλο Πρόβλημα!)..Μπήκε ο ANT1 ,δεν είχε History...Μπήκε το History,δεν έχει το X Κανάλι...δεν έχει PVR...δεν έχει το ένα δεν έχει το άλλο.
Άλλους τους πειράζουν τα Περιφερειακά...
Μην τα βλέπεις ρε Χριστιανέ,είναι κάποιοι που θέλουν να τα βλέπουν.
Κάποιους Ηπειρώτες που ξέρω εδώ στην Γερμανία έχουν κολλήσει με κάτι Γλέντια που δείχνει με Παραδοσιακούς Χορούς το ΗΠΕΙΡΟΣ TV.Εντάξει εγώ προσωπικά δεν θα τα έβλεπα,αλλα δεν μπορώ να κράξω τον ΟΤΕ που τα έβαλε.Δεν είναι ο ΟΤΕ Συνδρομητική ΜΟΝΟ για μένα!
Εξάλλου,καθίστε ρε παιδιά όλα τα θέλουμε εδώ και τώρα.Λίγη Υπομονή,όπως είπε και ο φίλος Dream ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
Θα ήθελα να ξέρω είχε και η Nova αυτές της Γκρίνιες παλιότερα;
Τυχαίο;Δεν Νομίζω...

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ότι και να κάνει ο έρημος ο ΟΤΕ,κάποιοι θα έχουν παράπονο.Παλιά ήταν ότι δεν είχε Ταινίες,έβαλε Ταινίες,δεν είχε τον ANT1 (Μεγάλο Πρόβλημα!)..Μπήκε ο ANT1 ,δεν είχε History...Μπήκε το History,δεν έχει το X Κανάλι...δεν έχει PVR...δεν έχει το ένα δεν έχει το άλλο.
Άλλους τους πειράζουν τα Περιφερειακά...
Μην τα βλέπεις ρε Χριστιανέ,είναι κάποιοι που θέλουν να τα βλέπουν.
Κάποιους Ηπειρώτες που ξέρω εδώ στην Γερμανία έχουν κολλήσει με κάτι Γλέντια που δείχνει με Παραδοσιακούς Χορούς το ΗΠΕΙΡΟΣ TV.Εντάξει εγώ προσωπικά δεν θα τα έβλεπα,αλλα δεν μπορώ να κράξω τον ΟΤΕ που τα έβαλε.Δεν είναι ο ΟΤΕ Συνδρομητική ΜΟΝΟ για μένα!
Εξάλλου,καθίστε ρε παιδιά όλα τα θέλουμε εδώ και τώρα.Λίγη Υπομονή,όπως είπε και ο φίλος Dream ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
Θα ήθελα να ξέρω είχε και η Nova αυτές της Γκρίνιες παλιότερα;
Τυχαίο;Δεν Νομίζω...

Φίλε κατσαβιδάκια συμφωνώ με το περιεχόμενο αυτών που λες αλλά έλεος με αυτή τη νόβα, για ποιό λόγο την αναφέρεις συνέχεια; Δεν είπε κανείς τίποτα περι νόβα, μόνος σου τρώγεσαι μου φαίνεται!

Φίλε κατσαβιδάκια συμφωνώ με το περιεχόμενο αυτών που λες αλλά έλεος με αυτή τη νόβα, για ποιό λόγο την αναφέρεις συνέχεια; Δεν είπε κανείς τίποτα περι νόβα, μόνος σου τρώγεσαι μου φαίνεται!

γιατί δεν μπορώ να κάνω σύγκριση τι γίνετε τώρα στο forum με τον ΟΤΕ και να ρωτήσω αν το ίδιο ήταν και παλιότερα με την πρώτη Συνδρομητική;
Δηλαδή είναι και Ταμπού τώρα να αναφερόμαστε για Nova;
Να ξέρω,να μην την Αναφέρω καν,μην κάνουμε και καμια Ζημια.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ε μεταξύ μας δεν είναι κ η πρώτη φορά που την αναφέρεις γιαυτό το ρώτησα. Για την ακρίβεια νομίζω ότι βλέπω σε κάθε ποστ σου μια μπηχτή για τη νόβα σαν να μας διαβάζει κάποιος κρυφά και να πρέπει να του απαντήσεις. Δεν είπα ότι απαγορευέται ή οτιδήποτε, προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καν να συγκρίνω κάτι γιατί την επιλογή μου την έχω κάνει και την έχω εξηγήσει κιόλας, όπως και πολλοί απο μας εδώ μέσα οπότε ποιό το νόημα να ασχολούμαστε με αυτή σε κάθε ποστ. Περι ορέξεως βέβαια...

μπα...Ιδέα σου.Έχω και πελάτες με Nova,και περισσοτερους μάλιστα από πελάτες με ΟΤΕ (ακόμα).Βασικά την χρωστάω και λεφτά την Nova,τόσα που έβγαλα με Επισκευές τον Δεκτών της.
Απλά Κουβέντα να γίνετε.Αλλα επειδή βλέπω πολλοί σας ενοχλείστε όταν πέφτει το όνομα της Nova (δεν ξέρω γιατί)λέω να μην αναφέρομαι πια σε αυτήν.
Πιπέρι!

Μα δεν βρίσκω καθόλου κακή την αναφορά της νόβα εφόσον γίνεται στο πλαίσιο μιας λογικής κουβέντας και ούτε έχω κανένα πρόβλημα/συμφέρον όπως κακώς υπονοείς. Την άλλη φορά μόνο μέλος του ΔΣ του ΟΤΕ δεν με έβγαλε κάποιος επειδή έλεγα ότι την προσφορά του την έβρισκα μια χαρά. Απλά μόνο εσύ την αναφέρεις συνέχεια και είναι λίγο κουραστικό το συνεχές κράξιμο, αυτό είπα... Να κρίνουμε και να κατακρίνουμε αλλά όταν έχουμε μια συζήτηση. Όχι σε κάθε ποστ να κολλάμε ένα "α μη ξεχάσω, μ@μιέται η νόβα!" Αυτό είναι αστείο κατά τη γνωμή μου... Εν πάσει περιπτώσει, νομίζω εξαντλήθηκε το θέμα.

katsavidakia η οπως σε λενε αν διαβασες το post μου δεν κραζω καθολου τον Οτε τον θεωρω την καλυτερη επιλογη γι αυτο και το εχω βαλει...το οτι προτιμω να βλεπω κατι αλλο απο το να εχω 15 περιφεριακα καναλια ειναι δικαιωμα μ και προβλημα μ οπως το ιδιο ειναι και για καποιον που τα θελει.Το οτι ειπα οτι εχει ''παραγινει'' λαθος το ειπα δεν εννουσα ακριβως αυτο.Απλα θεωρω οτι ειναι καλυτερο ο ΟΤΕ να εχει προτεραιοτητα κατι αλλο απο το να βαζει περιφερειακα (που μπορει να χει δηλαδη δεν ξερουμε εδω περα τις προθεσεις της εταιριας).Αυτο και μονο, αλλα εδω μεσα μην δειτε κατι που δεν σας εκφραζει αμεσως να κραξετε,λες και ειστε στο δημοτικο...Α και μην βλεπετε φαντασματα εδω μεσα,οσοι γραφουν γραφουν γτ θελουν το καλυτερο σ αυτο που πληρωνουν,ουτε υπαλληλοι ειμαστε ουτε πρακτορες ανταγωνιστικων εταιριων.Ελεος

δεν καταλαβαινω γιατι γκρινιαζετε.εγω δεν ειμαι συνδρομητης ουτε οτε ουτε νοβα αλλα τα σωστα πρεπει να τα λεμε.η νοβα τοσα χρονια δεν προσθεσε ενα καναλι απο την επαρχια για να μην μιλησουμε για τα μικρα των αθηνων.τι σας πειραζει να βαζει αυτα τα μικρα καναλια, πολυ κοσμος που ξερω του αρεσει να τα βλεπει και εγω οταν ειμαι κρητη παρακολουθω τα τοπικα εχουν ενδιαφερον.και οι ομογενεις θελουν να τα βλεπουν.και οτι ελευθερο καναλι μπαινει απο ολη την ελλαδα ειναι καλο για ενημερωση και ψυχαγωγια.και μην λετε οτι τα βαζει για να φαινετε οτι εχει πολλα καναλια, γιατι με αυτη την λογικη κοιταξτε το αγγλικο sky που εχει πανω απο 400 καναλια, τι σαβουρα εχει και τι καναλια σκουπιδια. και αυτος τα εχει για να φαινοντε πολλα και μιλαμε για το κορυφαιο πακετο σον κοσμο και καλα.γιατι στα αθλητικα του καναλια πρεπει να ειναι μακραν το χειροτερο πακετο.οσο για το sport tv εποιδη πολλοι το ζητανε να μπει εποιδη εχει πολλα ξενα πρωταθληματα ποδοσφαιρου αν δεν κανω λαθος τα δικαιωματα για τα ποδοσφαιρικα παιχνιδια τα εχει παρει μονο για την αθηνα και μονο ψηφιακα.

katsavidakia η οπως σε λενε αν διαβασες το post μου δεν κραζω καθολου τον Οτε τον θεωρω την καλυτερη επιλογη γι αυτο και το εχω βαλει...το οτι προτιμω να βλεπω κατι αλλο απο το να εχω 15 περιφεριακα καναλια ειναι δικαιωμα μ και προβλημα μ οπως το ιδιο ειναι και για καποιον που τα θελει.Το οτι ειπα οτι εχει ''παραγινει'' λαθος το ειπα δεν εννουσα ακριβως αυτο.Απλα θεωρω οτι ειναι καλυτερο ο ΟΤΕ να εχει προτεραιοτητα κατι αλλο απο το να βαζει περιφερειακα (που μπορει να χει δηλαδη δεν ξερουμε εδω περα τις προθεσεις της εταιριας).Αυτο και μονο, αλλα εδω μεσα μην δειτε κατι που δεν σας εκφραζει αμεσως να κραξετε,λες και ειστε στο δημοτικο...Α και μην βλεπετε φαντασματα εδω μεσα,οσοι γραφουν γραφουν γτ θελουν το καλυτερο σ αυτο που πληρωνουν,ουτε υπαλληλοι ειμαστε ουτε πρακτορες ανταγωνιστικων εταιριων.Ελεος
δεν υπαρχουν προτεραιοτητες στον ΟΤΕ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ..οτι νομιζει οτι κανει την πλατφορμα .ανταγωνιστικη.... ασ προσθεσει οσα καναλια θελει ...
απο την στιγμη που δεν αλλαζει την τιμη ολα ειναι ευπροσδεκτα... εχουμε περισσοτερες επιλογες , και αυξανουν τις επιλογες των τηλεθεατων ,
μιας και αναφερατε την νοβα μιας την εχω και αυτην.. απλα να θυμισω οτι πριν απο χρονια καθε οκτωμβριο ανεβαζε την συνδρομη κατα 1-2 ευρω και προσθετε καποιο καναλι..
εχω φιλους και συγγενεις στην γερμανια.. που μολις εμαθαν οτι μπηκαν καναλια περιφερειακα , εκαναν αμεσα αιτηση να βαλουν οτε.. και ενημερωσαν, και αλλους εκει , και ετσι βλεπουν και τα καναλια της γενετειρας τους...καταληγουμε οτι οτι μπαινει λοιπον στο πακετο αυξανει τις επιλογες μας..
[

Νομίζω πάντως πως όλοι συμφωνούμε ότι:
- Καλό είναι να υπάρχουν πολλές επιλογές σε κανάλια.
- Καλό είναι και ο καθένας μας να εκφράζεται στο τι του αρέσει και τι όχι.
Οπότε όλα καλά :)

Εχουμε και λεμε στον Eurobird υπαρχουν καποια καναλια που θα μπορουσε να προσθεσει και ο ΟΤΕ στο πακετο του. AFN SPORTS HD,MEZZO LIVE HD,TRACE SPORTS,TRACE URBAN,MYZEN,E ENTERTAINMENT HD.Οπως επισης να κοιταξει αν μπορει να προσθεσει και το Animal Planet HD.Απο εκει και περα και απο την στιγμη που μεσω δορυφορου δεν εχουμε την δυνατοτητα του replay tv η δημιουργια OTE Sports Highlighs στα προτυπα αυτου της Nova θα ηταν μια καλη λυση για να βλεπουμε τα αθλητικα που χασαμε.Ακομα η προσθηκη του Opap Tv που ειναι στον Eurobird θα ειναι μια καλη προσθηκη αφου δειχνει εκπομπες και παιχνιδια ζωντανα.Θα μπορουσαν να κανουν μια αναβαθμιση ωστε ο δεκτης να παιρνει biss keys για να βαλουμε το καναλι μονοι μας.Η προσθηκη του sport Tv για εμας στην επαρχια θα ηταν και αυτο κατι καλο οπως επισης να επιχειρησει το καναλι και μια πρωτη παραγωγη σε HD σε αγωνα football league η Κυπελλο και γιατι οχι την δημιουργια καναλιου ΟΤΕ 3D(να δειχνει μια ταινια η ενα ματς την ημερα αρχικα).Συχνοτητες ελευθερες εχουν,θα μου πειτε ζηταω πολλα αλλα εγω δεν λεω να τα βαλουν ολα αυτα με την μια απλα κανω προτασεις που πιστευω αν πραγματοποιησουν τουλαχιστον το 50% οι 100.000 συνδρομητες θα γινουν πολυ συντομα 150.000.Επισης να κοιταξουν να βαλουν και τριτο ματς στην football league τα 2 ειναι πολυ λιγα και μην δειχνουν συνεχεια τις ιδιες ομαδες(εχουμε βαρεθει να βλεπουμε την Νικη Βολου την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ εχουν ξεχασει οτι υπαρχει)

Last edited:

Θα μπορουσαν να κανουν μια αναβαθμιση ωστε ο δεκτης να παιρνει biss keys για να βαλουμε το καναλι μονοι μας.
Emulator σε ιδιοκτησιακό δέκτη πακέτου;:guitarist:

Το να ζηταμε απο το πακετο που πληρωνουμαι το μεγιστο ειναι θεμιτο και σωστο αλλα οχι και πραγματα που δεν γινωνται (AFN SPORTS HD , biss)

και τι είναι ο ΟΤΕ να βάλει Biss Keys στους KAON.:bandit:
Δεν είναι στο χέρι του ΟΤΕ αλλα στους Προγραμματιστές του Λογισμικού.Άσε που δεν πρέπει καν να γίνετε.
Σοβαρευτείτε ρε παιδιά,ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης:help:

Καλημερα σ ολα τα παιδια του φορουμ,σαν γεροντοτερος θα ηθελα να πω και εγω την γνωμη μου,και σας παρακαλω ακουστε την πρωτα με οση καλη θεληση εχετε.Εγω προσωπικα συμφωνω σ ολα με το μηνυμα νο 2132 του φιλου panaxas.Για σας που ζητε σε μερη οπου μπορειτε να βλεπετε πολλα καναλια δεν μπορειτε να καταλαβετε και εμας εδω στην παραμεθοριο οπου αντι Ελληνικων καναλιων εβλεπα αραβικα και τιποτα αλλο,οσο δε ζουσα στην Ηλιουπολη κι εγω δεν μπορουσα να καταλαβω.Εδω που ζω τωρα δεν προκειτε να ελθει ποτε η DIGEA λογω σχεδιασης και βουνων(εμποδια).Γιατι λοιπον να μην εχω καναλι με ψαρεμα?τι θα μ ενοχλουσε αν ειχαν πολλα περιφεριακα καναλια και μαλιστα απο την πατριδα μου την Θεσσαλια?και απο οποιοδηποτε σημειο της Ελλαδος?Εχω συνδεσει στον ΚΑΟΝ 4 δορυφορουςκαι εβλεπα καναλια και απο τους τεσσερεις με την τελευταια αναβαθμιση μου βγαλαν OFF τον 4,και παρα τις διαμαρτυριες μου στον ΟΤΕ ΤΒ μ εχουν γραμμενο.Και για να μην σας κουραζω οσο περισσοτερα Ελληνικα καναλια εχω τοσο καλλιτερα εξαλου οποιος δεν θελει υπαρχει το ζαπινγκ.Και οσα ξενα καλα που θα μπορουσε ο καθενας που τα γνωριζει να προτεινει ας το κανει.Και καναλι για ψαρεμα,το SPORT TV ΚΛΠ.ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που με ανεχτηκατε

και τι είναι ο ΟΤΕ να βάλει Biss Keys στους KAON.:bandit:
Δεν είναι στο χέρι του ΟΤΕ αλλα στους Προγραμματιστές του Λογισμικού.Άσε που δεν πρέπει καν να γίνετε.
Σοβαρευτείτε ρε παιδιά,ήμαρτον που λέει και ο φαφούτης:help:

Σε πληροφορώ ότι το πεθαμένο πια ρώσικο πακέτο platforma HD, στον ιδιοκτησιακό δέκτη του, με παντρεμένη κάρτα, είχε μενού για κλειδιά biss. Το μενού δεν ήταν από την αρχή εκεί αλλά έμπαινε με την πρώτη επίσημη αναβάθμιση (που την κατέβαζες από το επίσημο Site τους). Αυτό συνέβη 6 μήνες μετά την πρεμιέρα του.

Οι δε ρωσάρες προγραμματιστές έκαναν τον δέκτη να τρέχει Enigma2, χωρίς όμως ενεργό το σλοτ της κάρτας (η οποία έπαιζε με το wicard, με ξυλομένη την πλακέτα και συνδεμένη σε ttl adaptor κουμπωμένη σε pc)

100_2629.jpg100_2630.jpg

Χαιρετισμούς στο ιερατείο!

Attachments

• 100_2632.jpg
    100_2632.jpg
    48.7 KB · Views: 243
Last edited:

μιλάμε για τον ίδιο πάροχο που έφυγε από της 9° γιατί δεν άντεξε το Νοίκι του Δορυφόρου;
Προτιμώ ο ΟΤΕ να μην βάλει Biss Keys Menu στον KAON και να μείνει περισσότερο Καιρό μαζί μας από τους Ρώσους Εξυπνάκηδες,
που την είδαν ντε και καλά χακεράδες.Αν δεν απατώμαι το Λογισμικό ενός Δεκτη με Biss Keys είναι παράνομο.Επίσης και η Δημοσίευση Biss Keys στο Διαδίκτυο.
Πάντως θα συμφωνήσεις και εσύ ότι άλλο πράγμα μια Εταιρεία όπως ο ΟΤΕ και άλλο μια εταιρεία ονόματι Πλατφόρμα HD από Ρωσία.