Αν ειναι για 2-3 παππουδες που βλεπουν ολη τη σαβουρα (ΒΒ,Κοντρα, εχτρα,κολοπετινιτσα TV), καλα κανει ο ΟΤΕ και εχει στιμωξει ολη τη σαβουρα σε 5 συχνοτητες εχοντας διαλυσει στην κυριολεξια τη ποιοτητα της εικονας σε ολο τα καναλια του πακετου.
Συνεχιστε ετσι! και εις ανωτερα.
Όχι δεν εχω προβλημα με τα διαφορα ηλικιακα γκουπ , ουτε με τα καναλια. Πληρωνω ομως για να εχω ενα αλφα πακετο συνδρομητικης και θελω να εχω εικονα οπως ηταν πριν ερθει ο ΟΤΕ και βαλει ολα αυτα τα καναλια χωρις να αυξησει απο πριν τον αριθμο των συχνοτητων που χρησιμοποιει στο δορυφορο για να μπορουν να χωρεσουν ολα αυτα τα επιπλεον καναλια χωρις υποβαθμιση ποιοτητας. οκ?
Τωρα για το αν ενδιαφερουν ή οχι και ποσο κοσμο εγω θα ελεγα να ριξεις μια ματια (σε οσα απο αυτα ειναι μετρουνται) στις μετρησεις της AGB. Ο νωον νοειτο.
Όχι δεν εχω προβλημα με τα διαφορα ηλικιακα γκουπ , ουτε με τα καναλια. Πληρωνω ομως για να εχω ενα αλφα πακετο συνδρομητικης και θελω να εχω εικονα οπως ηταν πριν ερθει ο ΟΤΕ και βαλει ολα αυτα τα καναλια χωρις να αυξησει απο πριν τον αριθμο των συχνοτητων που χρησιμοποιει στο δορυφορο για να μπορουν να χωρεσουν ολα αυτα τα επιπλεον καναλια χωρις υποβαθμιση ποιοτητας. οκ?
Τωρα για το αν ενδιαφερουν ή οχι και ποσο κοσμο εγω θα ελεγα να ριξεις μια ματια (σε οσα απο αυτα ειναι μετρουνται) στις μετρησεις της AGB. Ο νωον νοειτο.
Φίλε μου δύο λάθη κάνεις.Πρώτον οι μετρήσεις της AGB τον τελευταίο καιρό δείχνουν απίστευτα ποσοστά για EXTRA και KONTRA στα ενημερωτικά δελτία και στις εκπομπές τους.Και δεύτερον την κριτική σου δεν φαίνεται να τη συμμερίζεται ο πολύ μεγάλος αριθμός νέων συνδρομητών που βάζουν ,σε καθημερινή βάση, ΟΤΕ-ΤV.
Άλλο η κριτική για να διορθωθεί κάτι και άλλο τα κολλήματα του καθενός με το τι γουστάρει προσωπικά ο καθένας.Μέσα σε ένα χρόνο το ποσοστό αύξησης των συνδρομητών είναι απίστευτο ακόμη και για τα ευρωπαϊκά δεδομένα(προσοχή το ποσοστό λέω).Αυτό δε σου λέει ότι ,σε γενικές γραμμές, η πολιτική τους είναι σωστή;
Αρκετή γκρίνια υπάρχει στην καθημερινότητά μας,ας μην είμαστε υπερβολικοί.Αν δεν υπήρχε ΟΤΕ τώρα θα βλέπαμε τον Σουλεημάν από τα τουρκοκάναλα (ΜΕGA,ANTENNA κτλ.) αφού με τις τιμές της άλλης πλατφόρμας και την κρίση θα μέναμε με την DIGEA.
Γιατί δεν μπορείτε να καταλάβετε ρε παιδιά ότι πολλοί άνθρωποι τα θέλουν αυτά τα κανάλια;Βλέπαμε σταθμούς από όλες τις χώρες και δεν ξέραμε τι συνέβαινε στον διπλανό νομό από εμάς.Και το EXTRA και το KONTRA παίζουν τη μισή μέρα διαφημίσεις αλλά στο prime-time η τηλεθέαση τους ,το τελευταίο διάστημα, κοντεύει να περάσει τα δήθεν μεγάλα κανάλια.Και μην ξεχνάτε ότι πολλοί απόδημοι Έλληνες στην Ευρώπη επιζητούν σταθμούς από τον τόπο της ιδιαίτερης καταγωγής τους.Αυτό που δεν έκανε ποτέ η ΝΟΒΑ το κάνει τώρα ο ΟΤΕ , να ενώσει την χώρα τηλεοπτικά.Το ΜAD δε θα έχει που το βλέπει όλη η εφηβεία;Ακόμη και το ΒΒ σε πληροφορώ ότι το βλέπουν πολλές γυναίκες.Προς τί η διαρκής γκρίνια;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.