Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

βλεπεις αστον βιλα -λιβερπουλ και στο ημιχρονο το γυριζεις στο οτε 4 οπου εχει ματσαρα και γινεται πανικος βερονα-μιλαν
αλλα δεν μπορεις να δεις ουτε λεπτο με την διαφορα απο HD σε αυτο...επειγοντως και αλλο καναλι HD επρεπε ηδη να εχει γινει σαν να πηγαινει στα σκουπιδια ο αγωνας ειναι

Last edited by a moderator:
To Disney XD μπαίνει στον OTE TV!

Το παιδικό κανάλι Disney XD σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Digital TV info θα είναι το επόμενο που θα ενσωματωθεί απο την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα- Τρίτη) στον OTE TV. Το κανάλι είναι ήδη γνωστό στους φίλους τους δορυφορικής, αφού εκπέμπει σε πολλά ξένα πακέτα αλλά και στη Nova. Παράλληλα ο καυτός Αυγουστος συνεχίζεται στο τεχνικό τμήμα του OTE TV, αφού πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες και οι δοκιμές στη συνδρομητική πλατφόρμα ώστε να δωθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα ο PVR δέκτης και να είναι απαλλαγμένος απο προβλήματα και bugs και απολύτως λειτουργικός για τους συνδρομητές που περιμένουν εδώ και καιρό την άφιξη του.

http://www.digitaltvinfo.gr/

Καμια πρωτοτυπια. 800 καναλια με παιδικα κ ντοκιμαντερ υπαρχουν αυτοι εκει.. Ο,τι δειχνει η nova

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το παιδικό κανάλι Disney XD σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Digital TV info θα είναι το επόμενο που θα ενσωματωθεί απο την ερχόμενη εβδομάδα (Δευτέρα- Τρίτη) στον OTE TV.
Μακάρι , το είχα γράψει εδώ από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το δορυφορικό του OTE TV ότι πρέπει να προστεθεί άμεσα.

Ωραιότατα. Επόμενες προσθήκες, μακάρι ένα ακόμη μουσικό και κατι σε hbo......

Το επόμενο βήμα είναι να φύγουν κάποια κανάλια-σαβούρα και να βελτιωθεί το bandwidth στα υπόλοιπα.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει σώνει και καλά ο ΟΤΕ να επιλέγει τα ίδια ακριβώς κανάλια. Επιλέγει το DISNEY XD, που κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι πιο αδιάφορο σε παιδικό κανάλι. Στα ντοκιμαντέρ πήγε και έβαλε το ΨΕΥΔHISTORY επειδή το είχε η NOVA. Έτυχε τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθήσω την πλατφόρμα της UPC στον 0,8 και πραγματικά χάζεψα με το VIASAT HISTORY. Καμία σχέση - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Επιτέλους, αν κάποιος από τον ΟΤΕ διαβάζει εδώ μέσα, θα πρέπει να το σκεφτούν κάπως διαφορετικά. Πολύ ωραία η μπάλλα και οι ταινίες, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να προσφέρουν και χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος δικαιωμάτων. Δεν παλεύεται το HISTORY CHANNEL, είναι το αθλιότερο πράγμα στη συνδρομητική τηλεόραση.

Πολύς κόσμος ήθελε το disney xd.
Όπως και το Ε!
Δώστε καρντάσια στο λαό,δώστε πόνο,έρωτα,ίντριγκα και χλιδή.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει σώνει και καλά ο ΟΤΕ να επιλέγει τα ίδια ακριβώς κανάλια. Επιλέγει το DISNEY XD, που κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι πιο αδιάφορο σε παιδικό κανάλι. Στα ντοκιμαντέρ πήγε και έβαλε το ΨΕΥΔHISTORY επειδή το είχε η NOVA. Έτυχε τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθήσω την πλατφόρμα της UPC στον 0,8 και πραγματικά χάζεψα με το VIASAT HISTORY. Καμία σχέση - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. Επιτέλους, αν κάποιος από τον ΟΤΕ διαβάζει εδώ μέσα, θα πρέπει να το σκεφτούν κάπως διαφορετικά. Πολύ ωραία η μπάλλα και οι ταινίες, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να προσφέρουν και χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος δικαιωμάτων. Δεν παλεύεται το HISTORY CHANNEL, είναι το αθλιότερο πράγμα στη συνδρομητική τηλεόραση.

Και τα reality άθλια είναι αλλά έχουν την μεγαλύτερη τηλεθέαση. Και τα τούρκικα επίσης, μια από τα ίδια στο θέμα τηλεθέασης. Το θέμα είναι τι πελατειακή βάση θα μαζέψεις και όχι το τι είναι ρομαντικά καλύτερο. Παρεμπιπτόντως, αληθινή ιστορία δεν υπάρχει. Σπάνια μαθαίνεις ιστορικά ακριβή γεγονότα.

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχουν κάνει έρευνα για το πόσοι από τους συνδρομητές ΝΟΒΑ ή ΟΤΕ βλέπουν αυτό το πράγμα που λέγεται HISTORY και πόσο. Εγώ πιστεύω ότι ακολουθούν μία μορφή ανταγωνισμού εντελώς εκφυλισμένη. Ας ακολουθεί τυφλά ο ένας τον άλλον, να πάνε μαζί στο γκρεμό.

Δεν μιλάμε για αληθινή/αντικειμενική ιστορία. Αναφέρομαι απλά σε ιστορικό περιεχόμενο. Η ακρίβεια και η αντικειμενικότητα είναι άλλο θέμα που θέλει πολλή συζήτηση. Αυτό που δεν χρειάζεται καθόλου συζήτηση είναι ότι οι ενεχυροδανειστές, οι ξυλοκόποι και διάφοροι άλλοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

To viasat history τι γλωσσα ''μιλαει'';Οντως η κατασταση με το history εχει καταντησει αηδια...

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχουν κάνει έρευνα για το πόσοι από τους συνδρομητές ΝΟΒΑ ή ΟΤΕ βλέπουν αυτό το πράγμα που λέγεται HISTORY και πόσο. Εγώ πιστεύω ότι ακολουθούν μία μορφή ανταγωνισμού εντελώς εκφυλισμένη. Ας ακολουθεί τυφλά ο ένας τον άλλον, να πάνε μαζί στο γκρεμό.

Δεν μιλάμε για αληθινή/αντικειμενική ιστορία. Αναφέρομαι απλά σε ιστορικό περιεχόμενο. Η ακρίβεια και η αντικειμενικότητα είναι άλλο θέμα που θέλει πολλή συζήτηση. Αυτό που δεν χρειάζεται καθόλου συζήτηση είναι ότι οι ενεχυροδανειστές, οι ξυλοκόποι και διάφοροι άλλοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Ρε εδώ στις πρώτες θέσεις είναι το otecinema 3.
Άγνωσται αι βουλαι των θεατών.

Εγώ βλέπω και το history στην νόβα, και το cinema 3 στον ΟΤΕ. Το cinema 3 είναι ο μοναδικός λόγος μάλιστα που έχω ΟΤΕ...

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Με κίνδυνο να πάω για "μπάνιο" ή να σβηστεί το post μου ή και τα δύο, το σχόλιο μου για την είσοδο του disney xd είναι.........:μαλακίες!
Ναι!Αυτή η νεοελληνική φράση είναι που ταιριάζει γάντι(Κούλα μ' ακούς;Στην καρδιά μου ήρθες γάντι....).Και το εξηγώ:
Η νόβα είναι η πρώτη συνδρομητική τηλεόραση.Κακά τα ψέμματα γαλούχησε πολύ κόσμο με τα κανάλια της.Δηλαδή πρέπει ο Οτέ να πατάει στις επιλογές της Νόβα.Δεν θέλει να αποκτήσει δική του ταυτότητα ως συνδρομητική πλατφόρμα;Δεν θέλει να διαφέρει έστω και λίγο;Το motorvision δεν του έδωσε λίγο αέρα και το έναυσμα για κάτι το διαφορετικό;
Τι να πω....Ευτυχώς που έχουμε επιλογές.....

Εχεις δικιο εν μερει αλλα νομιζω οτι αν εβαζε ο οτε το boomerang,που το χει η νοβα,δεν νομιζω να υπηρχαν αντιδρασεις αλλα ολα τα σχολια θα ταν θετικα (απ' αυτα που διαβαζω τοσο καιρο εδω,εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερουν τα παιδικα αλλα λιγο που το ψαξα το xd δεν προσφερει κατι φοβερο)