μηδεν ντοκιμαντερ. τα ιδια και τα ιδια.μαλλον ειναι το πιο φθηνο πακετο αυτο στην Ελλαδα.και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να φορτωθουμε ολα τα καναλια του discovery.αυτη η αμερικανομανια στην Ελλαδα ειναι απιστευτη
Παιδιά τα τεστ 2,4,10,13 έχουν αγγλικό ήχο οπότε είναι λίγο δύσκολο να είναι αυτά.
Από εκεί και πέρα σίγουρα θέλει ενίσχυση σε ντοκιμαντέρ και κανένα κινηματογραφικο κανάλι. Επίσης κάτι που θα ήταν πρωτότυπο αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ θα ήταν ένα κανάλι με ανιμε!
Και αφού προστεθούν...ας μεταφερθούμε στο νήμα :"Ποιότητα εικόνας στο πακέτο OTETV".Προτείνω στους mods να εφαρμοστεί το "πρότυπο μήνυμα":Η εικόνα τώρα στο otesport.. είναι χάλια.Κάτι πρεπει να γίνει επιτέλους!Αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα διακόψω!
Έχω την αίσθηση και κρίνοντας από την εικόνα στα Hd sports τελευταία ότι τα hd δε θα επηρεαστούν από τις νέες προσθήκες.
Ούτως ή αλλιώς δεν αντέχουν άλλη υποβάθμιση αλλά το ξαναλέω νομίζω ότι τα hd δε θα πειραχτούν.
Πάντως με τόσα κανάλια ο νέος transporter βλέπω να πλησιάζει στον ΟΤΕ.
Ρε αυτό το E, μας έχουν φάει τα θυληκά να το ζητάνε όλη την ώρα.
Πάντως αν το βάλετε, βάλτε την HD έκδοση, θέλω κυτταρίτιδα καρντάσιαν σε υψηλή ανάλυση.