Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

μακαρι να μπει φοξ που εχει κ nfl κ ειναι σε ολα τα πακετα στην ευρωπη

Last edited by a moderator:
Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

μακαρι να μπει φοξ που εχει κ nfl κ ειναι σε ολα τα πακετα στην ευρωπη

Το FOX Sports δεν μεταδιδει πουθενα στην Ευρωπη NFL. Τα καναλια FOX Sports υπαρχουνε μονο στην Ολλανδια και Ιταλια και μεταδιδουνε κυριοτερα Ευρωπαικο ποδοσφαιρο.
Στην Αγγλια και Γερμανια δεν εκπεμπουνε διοτι υπαρχουνε τα συγγενικα SKY Sports UK-Germany.

H μονη αποκλειστικα Αμερικανικη εκδοχη ειναι αυτη που υπαρχει στο Τουρκικο Πακετο στις 42Εast αλλα και feed του καναλιου αυτου υπαρχει και στις 30West. Επισης υπαρxει και στο πακετο Al Jazeera Sport στις 7 West. H εκδοση αυτη εχει οντως NFL, College Football, Nascar, College Basketball.

Εγώ, που έχω το D-Smart, επιβεβαιώνω τον ant21. Εφ'όσον ο ΟΤΕ έχει όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μόνο αυτή η εκδοχή του Fox Sports μπορεί να έρθει (κάτι σαν το καταργηθέν ESPN America δηλαδή).

Last edited:
ελπιζω να μπουν συντομα και οχι μεχρι τελος 2014

επισης το φοξ σπορτς αν μπει ειναι αψογο.και εχει και γαλλικο ποδοσφαιρο
μαρσειγαρα

Last edited by a moderator:

Παιδιά τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μεταδίδονται βάση δικαιωμάτων, οπότε ακόμα και αν κάποιο κανάλι αναμεταδιδεται στην Ελλάδα, αν δεν έχει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος για μετάδοση στην Ελλάδα, δεν θα τα δείχνει.

με τοσα καναλια που ηρθαν και συνεχιζουν να ερχονται η ποιοτητα εικονας θα ειναι χειροτερη και απο τα βιντεακια του youtube.και εις κατωτερα!!

Η πιο αθλια εικονα ειναι στο ote sport 4.

ενα ακομα Transponder να βάλουν ωστε να μπορουμε να απολαμβανουμε καλυτερη εικονα στα 1-2 κανάλια που εχουν ενδιαφέρον, και ο τράγκας, ο αυτιάς και η πάνια ας πανε να....

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ρε παιδιά, που θα χωρέσουν όλα αυτά;Δεν είμαι ειδικός, ούτε έχω γνώση "περί δορυφορικών".Με βάση τι λογική ρωτάω.

Κάτι μου λέει ότι ο ΟΤΕ πάει να χτυπήσει (και) τις άδειες παρόχου δικτύου περιφερειακής εμβέλειας στον επικείμενο διαγωνισμό!

Αυτό το κανάλι δεν θα μπει ποτέ ...κατ εμένα . 24/24 παιζει την τοφαλίνα Αρμένισα με την οικογενειά της ,πότε ψώνισαν , πότε βαψανε ,πότε χ@σανε ...

Kαλα αυτα τα ΤΕΣΤ τα ακουμε 3 μηνες και...δεν προκειται να μπει καινουριο καναλι συντομα,ετσι ειπε και ο dream21 νομιζω,το πολυ πολυ να βαλουν κανα σαβουροκαναλο απο την περιφερεια παλι.

Καλημερα,το καναλι Ε που ειναι στο μπουκετο της νοβα υπαρχει και στου ΟΤΕ;πρεπει να κανω σαρωση;

Η hol tv προσθεσε 3 νεα καναλια απο τη fox international μεταξυ των οποιων και το nat geo (http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=10161&Itemid=53) ,ναι αυτο που μας δουλευαν οτι ειναι αποκλειστικα στη nova...και ρωτω ο Οτε γιατι δεν το προσθετει τοσο καιρο;ειναι το μοναδικο καναλι που κανει την διαφορα στα ντοκιμαντερ υπερ της nova...Αν δεν ενδιαφερεται να μας το πουν τα μελη που γνωριζουν απο τον Οτε να μην περιμενουμε και πολλα...

Φαντάζομαι επειδή η hol δεν είναι άμεσα ανταγωνιστική αφού είναι iptv πλατφόρμα και όχι sat.