Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αλίμονο γιατί να βαραω;;Σε ευχαριστω για την διευκρίνιση.Απλα δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το HD αντίθετα με το τυπικής,που έχω δει στη Νόβα και εγώ.

το hd θα σου αρέσει πιο πολύ! είναι κλύτερο από το απλό, θα δεις! καλή απόλαυση -bye-

Κακιά λύσσα με το History ρε!
Aς το αλλάξουν απλά όνομα να ησυχάσουμε ρε παιδιά, όντως το History δεν έχει σχέση με "ιστορικά ντοκιμαντέρ" αλλά εμείς που γουστάρουμε Ενεχυροδανειστές και Δημοπρασίες το θέλουμε

Το History δεν είχε σχέση με ιστορία, ακόμα και όταν προσπαθούσε να έχει. Εγώ που το παρακολουθώ χρόνια στην νόβα, πέρασε από κύματα τρομερών επαναλήψεων (κοινώς μετά από λίγους μήνες είχες δει τα πάντα), και μετά ξεκίνησε μια φάση με λίγο reality και ντοκιμαντέρ από τον Β παγκόσμιο πόλεμο (και μόνο). Και μετά άφησε και τα ντοκιμαντέρ για τον Β παγκόσμιο πόλεμο.

Εγώ νομίζω ότι η πραγματικότητα είναι ότι τα αμερικάνικα αυτά κανάλια δεν δίνουν δεκάρα για τους θεατές εκτός Αμερικής. Και εκεί προφανώς τα ντοκιμαντέρ δεν κάνουν νούμερα εδώ και πολύ καιρό, οπότε όλοι το έχουν ρίξει στα reality. Και μάλλον η κατάσταση θα χειροτερέψει...

Μπραβο στον οτε ! Τα νεα καναλια ειναι πολυ καλα , φοβερα ντοκυμαντερ δικαιολογουν το ονομα τους

Κακιά λύσσα με το History ρε!
Aς το αλλάξουν απλά όνομα να ησυχάσουμε ρε παιδιά, όντως το History δεν έχει σχέση με "ιστορικά ντοκυμαντέρ" αλλά εμείς που γουστάρουμε Ενεχυροδανειστές και Δημοπρασίες το θέλουμε

Αν κουραζεστε με το HISTORY απλα παραβλεψτε το υπαρχουμε και μεις που το βλεπουμε το πρωι με τον καφε μας.

Στην αρχη του ο Οτε δεν ειχε πολλα καναλια ντοκυμαντερ, βγαιναμε διαμαρτυρομασταν.....τωρα που εχει πολλα αρχισαμε παλι
να βγαλει το History κτλ.....
να μην βγαλει κανενα και να βαλει και το Animal Planet λεω εγω....
και εγω δεν βλεπω τα καναλια της μοδας και τα παιδικα αλλα δεν λεω οτι πρεπει να βγουν, γιατι υπαρχουν πολλοι εκει εξω
που τα παρακολουθουν και αυτο το σεβομαι.....

Μια χαρά τα λες Κώστα το πακέτο είναι για όλους και για να καλύψει τα γούστα όλων ακόμα και των 100 που θα δουν Δέλτα Tv.
Αν αυτό δεν είναι σεβασμός στον πελάτη τι είναι.
Και να συμπληρώσω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που βλέπει το History και του αρέσει και στην Ελλάδα και παγκοσμίως, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν ανάλογα με τα προσωπικά μας γούστα.

Με 15 ευρω το μηνα για το Family Pack η 18,63 για μη πελατες οτε ειναι πραγματικα παρα πολυ καλο πακετο.

Καλημερα,και με Animal Planet HD με το καλο....

Μια χαρά τα λες Κώστα το πακέτο είναι για όλους και για να καλύψει τα γούστα όλων ακόμα και των 100 που θα δουν Δέλτα Tv.
Αν αυτό δεν είναι σεβασμός στον πελάτη τι είναι.
Και να συμπληρώσω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που βλέπει το History και του αρέσει και στην Ελλάδα και παγκοσμίως, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα λοιπόν ανάλογα με τα προσωπικά μας γούστα.

Συμφωνώ κι εγώ. Γουστάρω και History και όλα. Πολύ καλό το NG και καλή εικόνα (στο HD). 2-3 προσθήκες ακόμη και το πακέτο θα είναι υπερπλήρες...

7 εως 8 προσθηκες και το πακετο θα είναι μπομπα.

Να συνεχισω το ''ευχολογιο'';Ενα ακομα,καναλι με ταινιες,αλλο ενα με παλιες ξενες ταινιες (αν και ειναι λιγοι οι ρμαντικοι!),αλλο ενα ΟΤΕSPORT (αρα και αλλα τηλεοπτικα δικαιωματα) και ενα πραγματικο καναλι με ιστορικα!)!

Να πω και γω ρε παιδιά ότι βλέπω το History περισσότερο από κάθε άλλο κανάλι! Και όμως!

Και ειδικά στις δημοπρασίες και στους ενεχυροδανειστές, έχω δει κάποια απίστευτα παλιά αντικείμενα (1800+ κ μετά) που πριν αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη τους. Και όσο και αν τρελαίνομαι για Β' παγκόσμιο, ιστορία δεν είναι μόνο εκεί!

Μη ζητάτε να βγει κάποιο κανάλι επειδή απλά δεν το βλέπετε εσείς... :)

Μη τυχόν και αγγίξετε το History!!!!!!!! :2thumb22sup:

Να συνεχισω το ''ευχολογιο'';Ενα ακομα,καναλι με ταινιες,αλλο ενα με παλιες ξενες ταινιες (αν και ειναι λιγοι οι ρμαντικοι!),αλλο ενα ΟΤΕSPORT (αρα και αλλα τηλεοπτικα δικαιωματα) και ενα πραγματικο καναλι με ιστορικα!)!

Εχει πολλα που τα καλυπτει ελαχιστα γιατι δεν εχει καναλια. Εχει μπασκετ ιταλια ισπανια χαντμπολ ελλαδα γερμανια εχει β γερμανιας εχει πολο, τα παντα ολα μπορει να βαλει

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Γιατί το Sirina on demand απο 20/5 και όχι απο σήμερα? Θα γίνει και κάτι άλλο τότε ???????

Να πω και γω ρε παιδιά ότι βλέπω το History περισσότερο από κάθε άλλο κανάλι! Και όμως!

Και ειδικά στις δημοπρασίες και στους ενεχυροδανειστές, έχω δει κάποια απίστευτα παλιά αντικείμενα (1800+ κ μετά) που πριν αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη τους. Και όσο και αν τρελαίνομαι για Β' παγκόσμιο, ιστορία δεν είναι μόνο εκεί!

Μη ζητάτε να βγει κάποιο κανάλι επειδή απλά δεν το βλέπετε εσείς... :)

Μη τυχόν και αγγίξετε το History!!!!!!!! :2thumb22sup:

Δε το αγγίζει κανείς το History, είναι ένα κανάλι που υπάρχει σε όλα τα συνδρομητικά πακέτα. Αλλά να με συγχωρήσεις, παλιατζούρες σε αποθήκες δεν είναι ιστορία. Καταλαβαίνω το ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν ιστορία, αφού ως έθνος αυτοπροσδιορίζονται από το 1800 και μετά. Αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτά που παρουσιάζουν είναι ιστορία. Ποιο πολλά ιστορικά ντοκιμαντέρ έχει το NatGeo παρά το History.

Εχει πολλα που τα καλυπτει ελαχιστα γιατι δεν εχει καναλια. Εχει μπασκετ ιταλια ισπανια χαντμπολ ελλαδα γερμανια εχει β γερμανιας εχει πολο, τα παντα ολα μπορει να βαλει

Εχει τα δικαιωματα για να δειχνει ολα τα ματς,ας πουμε απο ισπανικο, ιταλικο και σερβικο μπασκετ ή μονο 2-3 τη βδομαδα;'Η εννοεις οτι θα μπορουσε να εχει αλλο ενα αθλητικο καναλι για να βαζει και τα υπολοιπα ματς;

Δε το αγγίζει κανείς το History, είναι ένα κανάλι που υπάρχει σε όλα τα συνδρομητικά πακέτα. Αλλά να με συγχωρήσεις, παλιατζούρες σε αποθήκες δεν είναι ιστορία. Καταλαβαίνω το ότι οι Αμερικάνοι δεν έχουν ιστορία, αφού ως έθνος αυτοπροσδιορίζονται από το 1800 και μετά. Αυτό όμως δε σημαίνει πως αυτά που παρουσιάζουν είναι ιστορία. Ποιο πολλά ιστορικά ντοκιμαντέρ έχει το NatGeo παρά το History.

+10000 !!! αυτές οι αμερικανιές δεν είναι ιστορία!!!!!! Πιο πολλή ιστορία έχουν οι χέστρες του Καίσαρα Βάρδα (από "Κωνσταντίνου και Ελένης") παρά αυτά! Ιστορία θα ήταν να έδειχνε πως χρησιμοποιούσαν τα εργαλεία οι αρχαίοι και πως τα έφτιαχναν! όχι τα παζάρια ορισμένων αμερικανομπούληδων. Η ιστορία προϋπήρχε σε όλο τον κόσμο πολλές χιλιάδες χρόνια πριν το 1800. Σέβομαι το γεγονός ότι θέλουν να το βλέπουν πολλοί αλλά όχι ιστορία δεν είναι!!!!!

Εχει τα δικαιωματα για να δειχνει ολα τα ματς,ας πουμε απο ισπανικο, ιταλικο και σερβικο μπασκετ ή μονο 2-3 τη βδομαδα;'Η εννοεις οτι θα μπορουσε να εχει αλλο ενα αθλητικο καναλι για να βαζει και τα υπολοιπα ματς;

Εγω παλι πιστευω οτι καποια απο αυτα τα δικαιωματα τα οποια ειναι λιγο 2ης διαλογης για την Ελλαδα (ποσοι πια ασχολουνται με το Γερμανικο χαντμπολ ή με την Αδριατικη λιγκα) δεν προκειται να ανανεωθουν μιας και οταν αποκτηθηκαν, ο ΟΤΕ δεν ειχε τοσο πλουσιο προγραμμα οπως τωρα ,οποτε καπως επρεπε τοτε να γεμισει το προγραμμα.Κατι αναλογο εγινε και με το MLS το οποιο δεν ανανεωθηκε περυσι το καλοκαιρι

Εγω παλι πιστευω οτι καποια απο αυτα τα δικαιωματα τα οποια ειναι λιγο 2ης διαλογης για την Ελλαδα (ποσοι πια ασχολουνται με το Γερμανικο χαντμπολ ή με την Αδριατικη λιγκα) δεν προκειται να ανανεωθουν μιας και οταν αποκτηθηκαν, ο ΟΤΕ δεν ειχε τοσο πλουσιο προγραμμα οπως τωρα ,οποτε καπως επρεπε τοτε να γεμισει το προγραμμα.Κατι αναλογο εγινε και με το MLS το οποιο δεν ανανεωθηκε περυσι το καλοκαιρι

+1