Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Επιτέλους μετά από τόσο καιρό μπορούμε να βλέπουμε κάνα πραγματικό ντοκιμαντέρ με τις δύο νέες προσθήκες. :)

Πραγματι επιτελους ειδα 2 ντοκιμαντερ με ιστορικο περιεχομενο στο national geographic (το SD)

Ντοκυμαντέρ ειναι αυτό για το οποίο αξίζει να πληρώνεις

Συμφωνω. Πραγματικη αναβαθμιση για το πακετο.

Μεχρι στιγμης πραγκατικα τα 3 νες καναλια του ng ειναι οαση!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αν μπορειτε προσθεστε και τα 2 ng που μπηκαν στο ote tv στην εφαρμογη για android.

Ποιος,ειπαμε,ειναι ο λογος που βαζουν τοσα περιφερειακα καναλια,στα οποια το μισο τους και παραπανω προγραμμα ειναι telemarketing;

Ποιος,ειπαμε,ειναι ο λογος που βαζουν τοσα περιφερειακα καναλια,στα οποια το μισο τους και παραπανω προγραμμα ειναι telemarketing;

Οι ομογενείς και οι ετεροδημότες μιας ηλικίας και άνω.

Θα πώ την κακία μου.
Ο λόγος είναι Να χειροτερεύει η εικόνα και στα υπόλοιπα κανάλια!

Οι ομογενείς και οι ετεροδημότες μιας ηλικίας και άνω.

Που αντιπροσωπεύει τι ποσοστό των καταναλωτών?
Μεγαλύτερο απο αυτό που δεν τα βλέπουν και επηρεάζονται απο την πτώση ποιότητας?

Last edited:

Που αντιπροσωπεύει τι ποσοστό των καταναλωτών?
Μεγαλύτερο απο αυτό που δεν τα βλέπουν και επηρεάζονται απο την πτώση ποιότητας?

Δεν ξέρω παιδιά...εγώ είπα απλά τον λόγο ύπαρξης τους. Και μένα αν με ρωτήσετε κατά της ύπαρξης τους είμαι...αλλά τι να κάνουμε...μακάρι να φεύγανε όλα περιφερειακά και να βάζανε κάνα τύπους MGM κανάλι μαζί με κάνα Comedy Central.

Προφανώς και έχει γίνει έρευνα αγοράς παιδιά από τους ιθύνοντες της εταιρίας.Οι συνδρομητές πλησιάζουν τους 300.000 πλέον,δεν νομίζω να αφήνουν κάτι στην τύχη.Μην ξεχνάτε ότι όσοι Έλληνες είμαστε εντός συνόρων άλλοι τόσοι σχεδόν είμαστε και εκτός συνόρων.

Προφανώς και έχει γίνει έρευνα αγοράς παιδιά από τους ιθύνοντες της εταιρίας.Οι συνδρομητές πλησιάζουν τους 300.000 πλέον,δεν νομίζω να αφήνουν κάτι στην τύχη.Μην ξεχνάτε ότι όσοι Έλληνες είμαστε εντός συνόρων άλλοι τόσοι σχεδόν είμαστε και εκτός συνόρων.
.....Δεν νομιζω να υπαρχουν 11 εκατομμυρια ελληνες στην ευρωπη οπου λαμβανεται το σημα του οτε τβ...

ΟΤΕ ΓΡΑΦΕ θελουμε τα εξης καναλια MGM HD,HBO HD,UNIVERSAL HD,BBC HD,BBC KNOWLEDGE HD,ANIMAL PLANET HD,TCM,MEZZO LIVE HD,MYZEN.TV HD,VIASAT HISTORY HD,CLASSICA MUSIC TV και ενα με παιδικα που λεγεται MANGAS και παιζει παλια γιαπωνεζικα καρτουν(γιατι να μην ξαναδουμε κανα Καμπαμαρου?)Βαλε αυτα τα καναλακια (αν ειναι εφικτο να αποκτησεις δικαιωματα) και 2 αναμεταδωτες και θα εχεις το κορυφαιο πακετο στην Ευρωπη!!! :violent-smiley-030:

Last edited:

+ VH1 Classic
+ Boomerang
:guitarist:

Και όλα αυτά με σταθερή τιμή υποθέτω τα θέλετε έτσι?
Καλό είναι να είμαστε και λίγο ρεαλιστές.

Και πάλι θα υπάρχουν 5-6 καλύτερα πακέτα στην Ευρώπη(ακόμα και αν γίνουν αυτά που λες).

Για να είναι αρκετό το bitrate στα HD κανάλια, χρειάζονται 2 αναμεταδότες χωρίς να αυξηθεί ο αριθμός των καναλιών.
Μπορούν πάντα να αφαιρέσουν κάποια και να προσθέσουν άλλα.