Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Στο Sport 24 κι εκανα την αντιπαραβολη,με το προγραμμα,οπως το βρηκα σε αλλο blog.

Αγωνιστική 2
Ημερομηνία Αγώνας
13/09/14 19:00
Έμπολι - Ρόμα
13/09/14 21:45
Γιουβέντους - Ουντινέζε
14/09/14 13:30
Σαμπντόρια - Τορίνο
14/09/14 16:00
Λάτσιο - Τσεζένα
Φιορεντίνα - Τζένοα
Κάλιαρι - Αταλάντα
Ίντερ - Σασσουόλο
Νάπολι - Κιέβο
14/09/14 21:45
Πάρμα - Μίλαν
15/09/14 21:45
Βερόνα - Παλέρμο

Last edited:

Και πρωτάθλημα Ζουαζιλάνδης πρέπει να βάλει.Ρε τι ακούμε εδω μέσα.... :BXVZCBXZ6:
Mεγαλε η Παρι κ η Μονακο στο πρωταθλημα Ζουαζιλανδης παιζουνε....?

Και πρωτάθλημα Ζουαζιλάνδης πρέπει να βάλει.Ρε τι ακούμε εδω μέσα.... :BXVZCBXZ6:

Αυτό ακριβώς. Δεν μπορώ να καταλάβω τις απαιτήσεις μερικών. Τα θέλουν όλα, σχεδόν τσάμπα, και τα θέλουν...εχθες!

Δε μπορω να καταλαβω την γκρινια που υπαρχει για το πακετο του ΟΤΕ. Το γνωριζεις ΠΡΙΝ το αγορασεις τι σου προσφερει,αν σου κανει οκ αν οχι τοτε δε πειραζει. Αυτη η μουρμουρα οτι δεν εχει το ενα και το αλλο νομιζω οτι δεν οδηγει πουθενα. Αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο αλλα οταν αποφασισεις να το εχεις φανταζομαι οτι γνωριζεις τι περιλαμβανει. Εγω πιο πολυ πχ το εχω για το αγγλικο και το γερμανικο αλλος μπορει να μην το θελει οκ.

Το διαφημιστικο απο αρχες Ιουλιου που παιζει τονιζει...ακομη περισσοτερες διοργανωσεις...ακομη περισσοτερο θεαμα coming soon.....ποιες ειναι λοιπον αυτες οι νεεςσδοργανωσεις σε σχεση με το τελος της προηγουμενης σαιζον ?....ακομη δεν μπορεις να λες για τα οτεσπορτ6 hd-highligts -μετατροπη ολων των οτεσπορτ σε hd... coming soon απο αρχες Ιουλιου( απο τοτε παιζει το σποτακι) ...... και να εννοεις νοεμβρη-δεκεμβρη...

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το διαφημιστικο απο αρχες Ιουλιου που παιζει τονιζει...ακομη περισσοτερες διοργανωσεις...ακομη περισσοτερο θεαμα coming soon.....ποιες ειναι λοιπον αυτες οι νεεςσδοργανωσεις σε σχεση με το τελος της προηγουμενης σαιζον ?....ακομη δεν μπορεις να λες για τα οτεσπορτ6 hd-highligts -μετατροπη ολων των οτεσπορτ σε hd... coming soon απο αρχες Ιουλιου( απο τοτε παιζει το σποτακι) ...... και να εννοεις νοεμβρη-δεκεμβρη...

και εγω την ιδια απορια ειχα φιλε μου και επεσαν να με φανε....

Πριν απο λιγο μιλησα με το εμπορικο τμημα και μου απαντησαν ευγενικα οτι δεν εχουν καμια ενημερωση για της νεες προσθηκες και διοργανωσεις.

Mεγαλε η Παρι κ η Μονακο στο πρωταθλημα Ζουαζιλανδης παιζουνε....?

όχι,αλλά εγώ θέλω Ζουαζιλάνδη.ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ??

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα τάβλι θα το δείξει; Α, κι εκείνο το ωραίο άθλημα που τρίβουν με τις σκούπες τον πάγο, οπωσδήποτε να το πάρει.
Ρε τι διαβάζουμε από τους παμεστοιχηματάκιδες ...

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα τάβλι θα το δείξει; Α, κι εκείνο το ωραίο άθλημα που τρίβουν με τις σκούπες τον πάγο, οπωσδήποτε να το πάρει.

Curling (το αθλημα με τα σκουποξυλα) παιζει παντα χειμερινους μηνες στα Eurosport! :SFGSFGSF: :2thumb22sup::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

h10BB3126

Sorry αλλά έπρεπε... Μη βαράτε! :smash:

Επειδη βλεπω οτι εχω να κανω με ...επιστημονες του αθλητισμου κ γενικα του ποδοσφαιρου....ας την αφησουμε την κουβεντα αυτη....
Προφανως το κυπελο αγγλιας( ο αρχαιοτερος θεσμος ) δεν ειναι κατι σημαντικο.....
Οτι ξερει ο καθενας λεει....
Απλως τον Οτε εγω τον θελω γι αυτα...κ οχι να μου παρει τη β εθνικη στην ελλαδα...ας τα εδινε στη νοβα αυτα...
Ας ειχε μονο το καλο ποδοσφαιρο...οπως το διαφημιζει...
Α κ επειδη ξερω κατι λιγα μαθηματικα ...στοιχημα δεν παιζω κ ας μου δωσει αλλος λεφτα να παιξω....παλι δεν θα τα παιξω στοιχημα...

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Πριν απο λιγο μιλησα με το εμπορικο τμημα και μου απαντησαν ευγενικα οτι δεν εχουν καμια ενημερωση για της νεες προσθηκες και διοργανωσεις.

Άκαιρο.Αυτοί παίζει να είναι και οι τελευταίοι που τα μαθαίνουν........:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Παλαιοτερα τον τελικο αγγλιας τον εδειχνε θυμαμαι η ερτ
τωρα δεν υπαρχει πλεον μεταδοση ουτε του τελικου

Εγώ πιστεύω ότι τώρα με τα 2 νέα αθλητικά κανάλια το πακέτο θα είναι υπερπλήρης από άποψη αθλητικών.
Η Άποψη μου είναι πως ο οτε θα πρέπει να προσθέσει και άλλες ταινίες. ήδη υπάρχουν πολλά παράπονα και στην σελίδα τους για τις συνεχόμενες επαναλήψεις σε ταινίες.
Επίσης άκουσα πως στο δεύτερο εξάμηνο θα μπει και το Animal Planet ΗD, ισχύει τελικά?

georgetam,απάντηση για το 1ο σου ποστ:

Για νέο παιδικό κανάλι δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση.

Το Animal Planet HD από Νοέμβριο και μετά αναμένεται να προστεθεί μαζί με ένα ακόμα κανάλι ντοκιμαντέρ

ΤΟ Epsilon το έχει με αποκλειστικότητα η Nova.

Όσο για τις ταινίες,θα κλειστεί συμφωνία με studio του Hollywood Α Pay TV Window και θα αρχίσουν και κάποιες νέες σειρές από ότι είδα.

Αλλά και πάλι είναι πίσω σε σχέση με την Nova

Καλα,το Εpsilon το βλεπεις και μεσω της κλασικης κεραιας.Δεν προκειται να παει ποτε πανω απο τη Nova,στις ταινιες.Μονο στα αθλητικα.

Προφανως το κυπελο αγγλιας( ο αρχαιοτερος θεσμος ) δεν ειναι κατι σημαντικο.....
Οτι ξερει ο καθενας λεει....
Απλως τον Οτε εγω τον θελω γι αυτα...κ οχι να μου παρει τη β εθνικη στην ελλαδα...ας τα εδινε στη νοβα αυτα...

Οταν επελεξες ΟΤΕ αντι για NOBA ή οτιδηποτε αλλο ηξερες τι προσφερει.Δεν ειχε Κυπελλο Αγγλιας,ουτε Γαλλικο πρωταθλημα, ουτε υποσχεθηκε ποτε οτι θα τα αποκτησει.
Ενα πακετο το επιλεγεις για αυτα που προσφερει τη στιγμη της επιλογης και οχι για αυτα που θελεις να εχει επιπλεον.Και γω εχω ΟΤΕ και αν καποια στιγμη χασει τις διοργανωσεις που με ενδιφερουν θα παω στο πακετο που τις απεκτησε γιατι αυτο θα με καλυπτει περισσοτερο.

Γενικοτερα παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη η κουβεντα γινεται στο θεμα του ΟΤΕ και οχι στο θεμα της ΝΟΒΑ ή σε καποιο αλλο θεμα πιο γενικο.Ασχετως το ποσο ενδιαφεροντα ειναι , και μονο οτι κανεις δεν εχει ενδιαφερθει για την αποκτηση του μαλλον κατι λεει

Αυτό ακριβώς. Δεν μπορώ να καταλάβω τις απαιτήσεις μερικών. Τα θέλουν όλα, σχεδόν τσάμπα, και τα θέλουν...εχθες!
Τα masters στο τενις λογικα εννοουν..διοργανωσεις οπως το mundobasket κλπ...Το "περισσοτερες διοργανωσεις" δεν θεωρουνται απαραιτητα νεα πρωταθληματα...Προφανως κι εγω θα ηθελα να εχει παρει πχ το γαλλικο πρωταθλημα,αλλα δεν εξυπακουεται οτι αυτο εννουν με το "περισσοτερες διοργανωσεις"