Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Φίλε lion009 έχει πάρει τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του πλανήτη (συν τα κύπελλα τους κτλ.),έχει τα 2 κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ (ΝΒΑ και Ισπανίας),έχει τις κορυφαίες διοργανώσεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό (motoGP,Formula-1 κτλ.),το κορυφαίο πρωτάθλημα χάντμπολ(Γερμανίας),τέννις,βόλεϋ κτλ.
Το να σκορπάει χρήματα μόνο και μόνο για να έχει άπειρες διοργανώσεις και μετά να καταχρεωθεί δε νομίζω ότι κερδίζουμε τίποτα.
Εξάλλου με αυτά τα πρωταθλήματα που έχει ήδη δημουργείται πρόβλημα αφού τα Σαβ/κα τα 5 κανάλια δεν φτάνουν.
Άσχετο αλλά νομίζω είναι επιτυχία η απόκτηση των δικαιωμάτων για τα προκριματικά του EURO.Με το νέο σύστημα, αλά τσάμπιονς-λιγκ, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι αγώνες πολλοί.

Παλι θα γινεται ζαπινγκ,τις ωρες των προκριματικων Euro!Δε χρειαζεται αλλα πρωταθληματα,μονο τα κρατησει.Προσωπικα,δεν πιστευω οτι θα τα καταφερει με δικαιωματα Champions League.Ισως τοτε να κοιταζε κατι αλλο (κυπελλο Αγγλιας ; ή Europa League (παει πακετο με C.L. δεν ξερω).Και αυτο για να γεμιζει και μεσοβδομαδα περισσοτερο,το προγραμμα.

Παιδιά ξέρει κανείς τι γίνεται με τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής?Το Βραζιλιάνικο και το Αργεντίνικο βασικά..Υπάρχει περίπτωση να δείξει τίποτα φέτος ο Οτέ?

Το Κύπελλο Αγγλίας γίνεται ανέκαθεν Σ/Κ

Το Europa League δεν πάει απαραίτητα πακέτο με το Ch.L. Στην Ιταλία άλλη πλατφόρμα πήρε το Ch.L. και άλλη το Eu.L.

Για το Ch.L. ας περιμένουμε πριν κάνουμε προβλέψεις.

Ο ΟΤΕ από Λατινική Αμερική έχει Copa Libertadores,Copa Sudamericana και Κύπελλο Βραζιλίας.

Θα πάρει το CH.L(έστω τη μιά μέρα αν όχι όλο) και όλα καλά παιδιά

Φίλε lion009 έχει πάρει τα 4 κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του πλανήτη (συν τα κύπελλα τους κτλ.),έχει τα 2 κορυφαία πρωταθλήματα μπάσκετ (ΝΒΑ και Ισπανίας),έχει τις κορυφαίες διοργανώσεις στον μηχανοκίνητο αθλητισμό (motoGP,Formula-1 κτλ.),το κορυφαίο πρωτάθλημα χάντμπολ(Γερμανίας),τέννις,βόλεϋ κτλ.
Το να σκορπάει χρήματα μόνο και μόνο για να έχει άπειρες διοργανώσεις και μετά να καταχρεωθεί δε νομίζω ότι κερδίζουμε τίποτα.
Εξάλλου με αυτά τα πρωταθλήματα που έχει ήδη δημουργείται πρόβλημα αφού τα Σαβ/κα τα 5 κανάλια δεν φτάνουν.
Άσχετο αλλά νομίζω είναι επιτυχία η απόκτηση των δικαιωμάτων για τα προκριματικά του EURO.Με το νέο σύστημα, αλά τσάμπιονς-λιγκ, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι αγώνες πολλοί.
Εχει τα 4 κορυφαια πρωταθληματα κ τα 3 κυπελλα ( κ οχι το πιο σημαντικο απο αυτα τα 4....ετσι ε?δεν νομιζω να υπερβαλω σ αυτο)
Στα δικαιωματα των προκριματικων ειναι κ τα ματς της Αγγλιας μεσα?Γιατι μεχρι τωρα δεν τα εδειχνε...

Δεν έχει δικαιώματα Αγγλίας για προκριματικά γιατί πάνε πακέτο με το κύπελλο αγγλιας

Τα προκριματικά άλλαξαν μορφή και έχουν κεντρική διαχείριση.Ο ΟΤΕ πήρε το πακέτο των Ευρωπαικών προκριματικών και μπορεί να δείξει τους αγώνες και των 54 ομάδων στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016 και του Mundial 2018

Τα φιλικά της Αγγλίας (εντός) πάνε πακέτο πλέον με το Κύπελλο Αγγλίας

Όπως τα φιλικά της Γερμανίας (εντός) πάνε πακέτο με το Κύπελλο Γερμανίας

Εχει τα 4 κορυφαια πρωταθληματα κ τα 3 κυπελλα ( κ οχι το πιο σημαντικο απο αυτα τα 4....ετσι ε?δεν νομιζω να υπερβαλω σ αυτο)
Στα δικαιωματα των προκριματικων ειναι κ τα ματς της Αγγλιας μεσα?Γιατι μεχρι τωρα δεν τα εδειχνε...

Έστω κι έτσι έχει τα 7 από τα 8 και να γκρινιάζουμε που δεν έχει το 8ο δηλαδή;Κι εγώ θέλω πολύ κύπελλο και τσάμπιονσιπ αλλά δε μπορούμε να τα έχουμε όλα.

παντως η τιμη για αυτα που προσφερει μεχρι τωρα ειναι παρα πολυ καλη. το οτι δεν εχει πχ το κυπελλο Αγγλιας δεν σημαινει οτι μας το ειχε υποσχεθει και δε το τηρησε...

Επεοδη ο οτε στον τομεα των αθλητικων μας εχει συνηθισει σε υψηλα στανταρτ..θα ηθελα να διευκρινισει ποιες ειναι οι νεες διοργανωσεις που διαφημιζει στο σποτακι του εδω και 2 μηνες σε σχεση με το τελος της περισυνης σαιζον....
Τουρνουα μαστερς εδειχνε και τον μαιο και τον ιουνιο...μουντομπασκετ εχει για 3 εβδομαδες,οπως περισυ ειχε ευρωμπασκετ...παρα πολλους αγωνες στα προκριματικα των εθνικων ομαδων εδειχνε και περισυ...μεχρι στιγμης δεν εχει προστεθει καμια διοργανωση...και στο σποτακι μιλαει οχι απλως για νεα διοργανωσης αλλα νεες διοργανωσεις...

Ρε παιδιά ειλικρινά σας θαυμάζω που έχετε το χρόνο να παρακολουθείτε 934679231429874 πρωταθλήματα και κύπελλα σε όλα τα σπορ...

Ρε παιδιά ειλικρινά σας θαυμάζω που έχετε το χρόνο να παρακολουθείτε 934679231429874 πρωταθλήματα και κύπελλα σε όλα τα σπορ...
Ποιος σου ειπε φιλε μου οτι τα παρακολουθουμε ολα ....απλως διατυπωνουμε την απορια μας σχετικα με ενα παραπλανητικο σποτακι που παιζει συνεχεια εδω και 2 μηνες...

Ποιό παραπλανητικό ρε φίλε;Μουντομπάσκετ πήρε,το είχε και πέρσι;Κεντρική διαχείριση ,αλά τσαμπιονς-λιγκ, πήρε για το EURO-2016.Μήπως και αυτό το είχε πέρσι;Γιατί είναι πρώτη φορά για αυτήν την καινοτομία.Τα δικαιώματα της ΑΕΚ πήρε.Τα είχε και αυτά;;Ύμαρτον πια!

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μουντομπάσκετ, προκριματικά για το Euro, formula E, νέο συμβόλαιο moto gp με δύο επιπλέον διοργανώσεις:Red Bull Moto GP Rookies Cup και Shell Advance Asia Talent Cup .
Το ότι τα μηχανοκίνητα θα ξεκινήσουν τον Μάρτη του 2015 δε νομίζω να παίζει ρόλο.Που είναι η παραπλάνηση;
Είστε κάποια μέλη που μόνο να γκρινιάζετε ξέρετε, γράφετε off topic και από ουσία μηδέν.

Ποιό παραπλανητικό ρε φίλε;Μουντομπάσκετ πήρε,το είχε και πέρσι;Κεντρική διαχείριση ,αλά τσαμπιονς-λιγκ, πήρε για το EURO-2016.Μήπως και αυτό το είχε πέρσι;Γιατί είναι πρώτη φορά για αυτήν την καινοτομία.Τα δικαιώματα της ΑΕΚ πήρε.Τα είχε και αυτά;;Ύμαρτον πια!

Ποιες προσθηκες νεων διοργανωσεων φιλε μου σχεση με το τελος της περισυνης σαιζον μου εχεις δει?....προσθετεις το μουντομπασκετ των 3 εβδομαδων..αφαιρεσε ομως το ευρωμπασκετ που ειχε περισυ..μια η αλλη...πληθος αγωνων με εθνικες ομαδες εδειχνε περισυ ..πληθος θα δειχνει και φετος....μιλας για κεντρικη διαχειρηση...αλλα η ουσια ειναι οτι δεν προκειται για καμια προσθηκη αφου το προιον υπηρχε και περισυ στο μενου...μετονομασια εχουμε με αλλη μορφη πλεον...football league ειχες και περισυ..εχεις και φετος με την μονοετη προσθηκη ενος ιστορικου σωματειου...δεν προσθεσες καμια νεα διοργανωση σε σχεση με το τελος της σαιζον περισυ τον μαιο-ιουνιο.
Πρωτα πρωτα η ερωτηση μου ζηταει εμπλουτισμο του πακετου και ειναι καλοπροαιρετη παντα..οποτε δεν καταλαβαινω την αντιδραση σου και τα γραφικα ημαρτον...εδω στο εμπορικο τμημα του οτε πηρα και ηταν πιο ευγενικοι ..ουτε με αρχισαν στα ημαρτον....χαμηλα την μπαλλα λοιπον ολοι μας.Εχω την αποψη μου εχεις την δικια σου..ελληνικα ολοι ξερουμε...νεες διοργανωσεις δεν βλεπουμε να συνοδευουν την προσθηκη...μελλοντικη..των νεων αθλητικων καναλιων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...Παραπλανηση υπαρχει με το σποτακι coming soon που παιζει εδω και 2,5 μηνες πλεον και αναφερει otesport6hd-highlights-μετατροπη των οτεσπορτ4-6 σε hd....ηδη εχουμε φτασει 4/9 και οι διαρροες μιλαμε οτι μαλλον θα προστεθοιυν νοεμβρη-δεκεμβρη....δεν θα ειχα κανενα προβλημα εαν ελεγαν coming late....

Παραπλάνηση είναι αυτά που γράφεις εσύ.Διαμαρτύρεσε που δεν έχουν μπει τα νέα κανάλια λες και στο σποτάκι αναφέρει ημερομηνία που θα μπούνε.
Και τί δεν καταλαβαίνεις;Άλλο τα προκριματικά του μουντιάλ-2014 άλλο του euro-2016.Ποιός σου είπε ότι ήταν δεδομένο ότι θα τα πάρει;Και μιλάμε τώρα για μια διετή ιστορία.
Και κάνεις το μαύρο άσπρο,η ΑΕΚ διαπραγματεύτηκε ξεχωριστά από την football-league και ναι την πήρε ο ΟΤΕ ενώ δεν την είχε.Εγώ δεν έγραψα ότι πήρε την β' εθνική,αυτήν την είχε,την ΑΕΚ πήρε.
Και φυσικά προσθέτω το μουντομπάσκετ,βλέπουμε σχεδόν 80 αγώνες από το κορυφαίο τουρνουά εθνικών ομάδων στον πλανήτη.

Ποιες προσθηκες νεων διοργανωσεων φιλε μου σχεση με το τελος της περισυνης σαιζον μου εχεις δει?....προσθετεις το μουντομπασκετ των 3 εβδομαδων..αφαιρεσε ομως το ευρωμπασκετ που ειχε περισυ..μια η αλλη...πληθος αγωνων με εθνικες ομαδες εδειχνε περισυ ..πληθος θα δειχνει και φετος....μιλας για κεντρικη διαχειρηση...αλλα η ουσια ειναι οτι δεν προκειται για καμια προσθηκη αφου το προιον υπηρχε και περισυ στο μενου...μετονομασια εχουμε με αλλη μορφη πλεον...football league ειχες και περισυ..εχεις και φετος με την μονοετη προσθηκη ενος ιστορικου σωματειου...δεν προσθεσες καμια νεα διοργανωση σε σχεση με το τελος της σαιζον περισυ τον μαιο-ιουνιο.
Πρωτα πρωτα η ερωτηση μου ζηταει εμπλουτισμο του πακετου και ειναι καλοπροαιρετη παντα..οποτε δεν καταλαβαινω την αντιδραση σου και τα γραφικα ημαρτον...εδω στο εμπορικο τμημα του οτε πηρα και ηταν πιο ευγενικοι ..ουτε με αρχισαν στα ημαρτον....χαμηλα την μπαλλα λοιπον ολοι μας.Εχω την αποψη μου εχεις την δικια σου..ελληνικα ολοι ξερουμε...νεες διοργανωσεις δεν βλεπουμε να συνοδευουν την προσθηκη...μελλοντικη..των νεων αθλητικων καναλιων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...Παραπλανηση υπαρχει με το σποτακι coming soon που παιζει εδω και 2,5 μηνες πλεον και αναφερει otesport6hd-highlights-μετατροπη των οτεσπορτ4-6 σε hd....ηδη εχουμε φτασει 4/9 και οι διαρροες μιλαμε οτι μαλλον θα προστεθοιυν νοεμβρη-δεκεμβρη....δεν θα ειχα κανενα προβλημα εαν ελεγαν coming late....
Περισσότερα ATP Master Series,Κύπελλο Βραζιλίας,Sudamericana,Libertadores,NCAA,Αδριατική Λίγκα,Τσάμπιονς Λιγκ στο Χαντμπολ,και διαπραγματεύεται και το Ιταλικό και Τουρκικό Πρωτάθλημα μπάσκετ...Κάποιες από αυτές,εαν όχι όλες είναι καινούριες προσθήκες (δεν είχα αρκετό χρόνο να το ψάξω πιο διεξοδικά)..

Από εκεί και πέρα εαν δεν σε καλύπτουν προσωπικά εσένα μπορείς να μην το βάλεις καν...Δέχομαι δηλαδή ότι μπορεί να μην είναι επαρκείς οι προσθήκες,αλλά είναι υπαρκτές,μας αρέσει ή όχι..Αλλά όσον αφορά την παραπληροφόρηση δεν έχεις δίκιο...

στο μονο πραγμα που ο οτε παραπλανα αν το κανει ειναι στα καινουρια καναλια τα αθλητικα που θα προσθεσει και στα υπαρχοντα που θα γινουν hd.γιατι και αυτο δεν το ξερουμε σιγουρα ποτε θα τα βαλει υποθεσεις κανουμε δεν εχει ανακοινωσει κατι ο οτε επισιμα .αν γινουν τον χειμωνα ειναι φαουλ του οτε γιατι αλλο να τα διαφημιζεις τον ιουλιο και αλλο να τα βαλεις τον νοεμβριο η δεκεμβριο.απο εκει και περα εχει παρει καινουρια πραγματα ο οτε και σε ποδοσφαιρο και σε αλλα αθληματα και μπορει και τον χειμωνα να παρει και αλλα και αυτο δεν το γνωριζουμε επισις.