Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καταντήσαμε το νήμα από προσθήκες καναλιών σε προσθήκες παιχνιδιών και πρωταθλημάτων....... Δέχομαι πως στην συζήτηση η μία απάντηση φέρνει την άλλη, μα εδώ δεν οδηγούμαστε πουθενά.
Ας την σταματήσουμε εδώ και να επανέλθουμε στο θέμα του νήματος.

το travel με τοσα σπασιματα που εχει το βλεπει αραγε κανενας και το luxe hd που δεν εχει υποτιτλους γιατι δεν τα βγαζουν η να τα αντικαταστησουν ?τζαμπα χωρο πιανουν😃

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Το Τravel το βλεπουν αρκετοι,που δεν ενδιαφερονται για σπασιματα κτλ,ας πουμε η γυναικα μου και μια ξαδερφη της (Αναζητωντας τα σπιτια...)!Τωρα αν το παμε,ποια καναλια ειναι ενδιαφεροντα και ποια οχι,ειναι υποκειμενικο.Θα μπορουσε να εχει 1-2 μονο μουσικα και οσα τοπικα δεν εχουν πανω απο 2- ωρες τηλεμαρκετινγκ.

οχι σαν υλικο το travel καλο ειναι εννουσα εχει εικονα που πολλες φορες τρεμοπαιζει (σπασιματα) και δεν μπορεις να το παρσακολουθησεις με αυτη την εννοια , καi to λουξ δεν εχει υποτιτλους ποιο το νοημα να πιανει χωρο.

To Travel μου αρέσει σαν υλικό. Τα σπασίματα τα είδα και στο HD του Travel στη Βουλγαρία οπότε θεωρώ ότι είναι θέμα του feed που λαμβάνουν οι πάροχοι. Σαν υλικό όμως είναι αρκετά κοντά σε αυτό που διαφημίζει με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Μια χαζη ερωτηση μαλλον αλλα εχω λιγο μπερδευτει. Αυτη τη στιγμη τα OteSport καναλια ειναι 5 σωστα? Αν προστεθει αλλο OteSport θα φανει αυτοματα ή θα πρεπει να ξανακανω scan? Ευχαριστω

Θα εμφανιστεί αυτόματα στο δέκτη σου. Δε χρειάζεται να κανεις κάτι εσυ.

Σόρρυ αν έχει ξανά ερωτηθεί και απαντηθεί.
Σχετικά με τα κανάλια του ΟΤΕTV, αναφέρθηκε ότι το luxe tv δεν έχει ελληνικού υπότιτλους.
Είναι εύκολο να αναφέρει κάποιος συνδρομητής ποια κανάλια επιπλέον, δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους - ήχο (χωρίς τα ειδησεογραφικά που το λέει σαφώς στο site του ΟΤΕ ότι δεν έχουν ελληνική περίγραφη - υπότιτλους).
Ευχαριστώ

Μόνο αυτό δεν έχει, εξαιρόντας φυσικά τα μουσικά κανάλια.
Για τα τσοντοκάναλα δεν ξέρω :flipout:

Παιδιά μήπως υπάρχει καμιά πληροφορία για το πιο θα είναι το δεύτερο κανάλι Ντοκιμαντέρ που θα προστεθεί στον οτε tv? μέχρι στιγμής ξέρουμε πως το ένα θα είναι μάλλον το Animal Planet HD, Το άλλο??? μακάρι να είναι το DiscoveryID HD γιατί στην ποιότητα που είναι το SD δεν βλέπετε, μακάρι γενικά να έκαναν όλα τα κανάλια Discovery ΗD.
Aλλά ξέρω πολλά ζητάω :)

Περισσότερα ATP Master Series,Κύπελλο Βραζιλίας,Sudamericana,Libertadores,NCAA,Αδριατική Λίγκα,Τσάμπιονς Λιγκ στο Χαντμπολ,και διαπραγματεύεται και το Ιταλικό και Τουρκικό Πρωτάθλημα μπάσκετ...Κάποιες από αυτές,εαν όχι όλες είναι καινούριες προσθήκες (δεν είχα αρκετό χρόνο να το ψάξω πιο διεξοδικά)..

Από εκεί και πέρα εαν δεν σε καλύπτουν προσωπικά εσένα μπορείς να μην το βάλεις καν...Δέχομαι δηλαδή ότι μπορεί να μην είναι επαρκείς οι προσθήκες,αλλά είναι υπαρκτές,μας αρέσει ή όχι..Αλλά όσον αφορά την παραπληροφόρηση δεν έχεις δίκιο...
..Φιλε μου ειμαι συνδρομητης εδω και 2 χρονια...και αυτος ειναι ο λογος που επιζητω την περαιτερω βελτιωση του αγαπημενου μου πακετου.Τωρα που τα 2 νεα αθλητικα καναλια θα προστεθουν τον νοεμβρη....4 μηνες μετα την διαφημηση τους αναμενω να δω ποιες θα ειναι και οι νεες διοργανωσεις που υποσχεται οτι θα προστεθουν στα πακετο ο οτε.

το καλύτερο κανάλι στα παιδικά το boomerang δεν το έχουν βάλει ακόμη και είναι τεράστιο μειόν για μένα..

στην nova παιζει εδω και πολλά χρόνια!

Αλήθεια,υπάρχει καμία προόπτικη ένταξης του Βoomerang στον ΟΤΕ;

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία προοπτική να προστεθεί παιδικό κανάλι γενικά. 2 αθλητικά και 2 κανάλια Ντοκιμαντέρ ανακοινώθηκε πως θα προστεθούν και πάλι καλά δηλαδή γιατί τα ήδη υπάρχοντα κανάλια ντοκιμαντέρ μας έχουν πήξει στην επανάληψη.

Εκεινο το action 24 το εχει αποκλειστικα η nova? Εχει ακουστει για ote tv?

Μία από τα ίδια και για το E.Αποκλειστικά και αυτό στην Nova.Ψάξτε την είδηση ένταξη τους στην Nova.Θα δείτε ότι λέει αποκλειστικά.

Σιγα τα κανάλια το Ε και το Sport24 . Απορία το έχω τι τα θέλετε;