Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

https://www.ote.gr/web/guest/consumer/email-contact-form μπορείς να στείλεις email σα αυτο το σύνδεσμο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μόλις πριν λίγα λεπτά έστειλα και εγώ μυνήμα για να δούμε θα βγάλουμε άκρη για να μή το βγάλουνε.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Άμα το´χουνε δρομολογήσει θα το βγάλουνε, εκτός αν λάβουν χιλιάδες e-mails (που δεν θα λάβουνε).
Οπότε, ετοιμαστείτε για Tabloid, House of Horrors: Kidnapped, Redrum, Crime with Tamron Hall και άλλες σειρές μυστηρίου και αγωνίας.
http://www.digitaltveurope.net/163762/discovery-launching-id-xtra-channel-in-cee-and-mea/

Το ΙD Xtra HD είναι εδώ για όλες τις θείτσες, οι άντρες να βλέπουνε το Discovery Science να μορφωθούνε, ή ποδόσφαιρο να αποβλακωθούνε.

να μην αγγιξουν το id ειναι το αγαπημενο μου καναλι μαλιστα θα πρεπει να βαλουν και discovery ci αλλα μην το αγγιξουν

Εγώ πιστεύω πως το πρόγραμμα του Ote tv για όσα αγόρια δεν παρακολουθούν αθλητικά είναι ήδη φτωχό, άμα βγάλουν και το ID τι να πω... δεν είναι αρκετό για τις γυναίκες το Ε ΤV, και ΤLC ? εδώ λέγαμε να βάλουνε και το CI και στο τέλος θα μας κόψουν και αυτά που ήδη υπάρχει! μεγάλο λάθος... ας μην ξεχνάμε πως το ΙD είναι το τέταρτο μεγαλύτερο κανάλι του Discovery σε θεατές σύμφωνα με το Wikipedia!

Κάντε μία διαδήλωση για τα κανάλια που χάνονται, μαζί με τους άλλους που χάσανε το Baseball και το άθλημα που το αποκαλούν Football αλλά παίζεται με τα χέρια ...

Οι αποφάσεις για τι κανάλι μπαίνει ή βγαίνει πέρνονται μετά από μελέτη. Και ειδικά στο IPTV ο ΟΤΕ μπορεί να δει με απόλυτη ακρίβεια τι βλέπει ο καθένας. Δεν χρειάζεται δημοσκοπική έρευνα στους χρήστες του, έχει όλα τα στοιχεία από την κίνηση των streams. Οπότε για να κόβει το Χ ή Ψ κανάλι, δε το βλέπει σχεδόν κανείς. Η μειοψηφία λοιπόν καλύτερα να σωπάσει.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Κάντε μία διαδήλωση για τα κανάλια που χάνονται, μαζί με τους άλλους που χάσανε το Baseball και το άθλημα που το αποκαλούν Football αλλά παίζεται με τα χέρια ...

Οι αποφάσεις για τι κανάλι μπαίνει ή βγαίνει πέρνονται μετά από μελέτη. Και ειδικά στο IPTV ο ΟΤΕ μπορεί να δει με απόλυτη ακρίβεια τι βλέπει ο καθένας. Οπότε για να κόβει το Χ ή Ψ κανάλι, δε το βλέπει σχεδόν κανείς. Η μειοψηφία λοιπόν καλύτερα να σωπάσει.
Αποφασίζομεν και διατάζομεν!

Όχι, "money talks" είναι η σωστή ατάκα. Αν θεωρούν ότι το Χ κανάλι θα φέρει ποιο πολλούς συνδρομητές, ενώ το Ψ δε το βλέπει κανείς, θα μπει το Χ. Όποιου δε του αρέσει, τη βόλτα του και σ' άλλη παραλία.

Νομίζω πως είναι δικαίωμα του καθενός να μην μένει άπραγος όταν του κόβουν το κανάλι που παρακολουθεί, ο καθένας μπορεί να στείλει μία αίτηση παραπόνων, τώρα αν δεν μας πάρει στο σοβαρά δεν έγινε και τίποτα, προσπαθήσαμε, για εμένα το ID ήταν το κριτήριο που με έπεισε να βάλω OTE TV, και όχι Νοva, οπότε νομίζω πως είναι λογικό να υπάρχει μια δυσαρέσκιά.

Νομίζω πως είναι δικαίωμα του καθενός να μην μένει άπραγος όταν του κόβουν το κανάλι που παρακολουθεί, ο καθένας μπορεί να στείλει μία αίτηση παραπόνων, τώρα αν δεν μας πάρει στο σοβαρά δεν έγινε και τίποτα, προσπαθήσαμε, για εμένα το ID ήταν το κριτήριο που με έπεισε να βάλω OTE TV, και όχι Νοva, οπότε νομίζω πως είναι λογικό να υπάρχει μια δυσαρέσκιά.
εγω το εστειλα ηδη το e-mail μου θα τους γραψω και στο fb

Η κουβέντα όμως πάει στην αφαίρεση αντί του *Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ*

Για τα όποια παράπονα συνεχίζουμε εδώ

Μήνυμα εστάλη. Απέφυγα να γράψω την λέξη "θείτσες" :)

Παραθέτω την απάντηση απο τον ΟΤΕ με mail:

Αγαπητέ κύριε Θεμελή ,

Το Investigation Discovery δεν αφαιρείται από την πλατφόρμα αλλά αναβαθμίζεται σε IDX HD, το οποίο είναι βελτιωμένο, με ίδια θεματολογία (αληθινά εγκλήματα, μυστήρια, σκάνδαλα), γνωστές σειρές (Deadly Women, Crimes Of Passion κ.α.) ενώ εμπλουτίζεται και με νέες σειρές και παραγωγές, όλα σε ποιότητα HD.
Συμπληρωματικά έρχονται ακόμα περισσότερα καλά νέα για όλους τους fan των ντοκιμαντέρ μιας και πολύ σύντομα πρόκειται να προστεθεί στο μπουκέτο καναλιών του OTE TV το κανάλι Animal Planet HD ενώ το κανάλι Discovery Science πρόκειται να αναβαθμιστεί σε HD.
Μείνετε συντονισμένοι στην αγαπημένη σας υπηρεσία για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!

Για τη Δ/νση Εξυπηρέτησης Πελατών

Με εκτίμηση,

Καραδήμα Δήμητρα

Τηλ: 2106332039

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

+10000000000

Last edited by a moderator:

Εγω παλι αυτο το μεταφραζω ως "το ID καταργηται και στη θεση του μπαινει το IDX HD στο οποιο θα προστεθουν και εκπομπες του ID",δεν μου φαινεται οτι θα μεινουν και τα δυο στην πλατφορμα.Τωρα αν αυτο ειναι καλο ή κακο θα δειξει οταν θα μπει το καναλι και δουμε και το πληρες προγραμμα του

Δεν νομίζω να εκπέμψει διαφορετικό πρόγραμμα αποκλειστικά για την Ελλάδα.

Θα κρίνουμε οριστικά όταν γίνει η αντικατάσταση

Παίζει... Ευρώπη ο ΟΤΕ

Δύο νέα αθλητικά κανάλια θα προσθέσει ο ΟΤΕ στο μπουκέτο του και σχεδιάζει να αναβαθμίσει όλα τα κανάλια OTE SPORT σε high definition.

Ο μεγάλος στόχος του τηλεοπτικού προγράμματος του ΟΤΕ είναι η απόκτηση των δικαιωμάτων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα λιγκ της επόμενης τηλεοπτικής τριετίας, 2015-18, διεκδικώντας τα από τη Nova για την οποία έκανε πρόταση εξαγοράς στη Forthnet.

Το ισχυρό του χαρτί προς το παρόν είναι τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως το αγγλικό το ισπανικό, το ιταλικό και το γερμανικό, έχοντας εξασφαλίσει τα Κύπελλα Ισπανίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας και Βραζιλίας. Εδώ και καιρό ο ΟΤΕ έχει επενδύσει στην Εθνική ποδοσφαίρου και μπάσκετ, με τα δικαιώματα των προκριματικών αγώνων για το Euro 2016, βάζοντας ως στόχο και την τελική φάση στη Γαλλία το μεθεπόμενο καλοκαίρι.

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η επένδυση στη Football League είχε αποτέλεσμα, καθώς έχει τις μεταδόσεις των αγώνων της ΑΕΚ και της Λάρισας. Στο Κύπελλο Ελλάδας, ο ΟΤΕ TV θα δείξει όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τον τελικό του θεσμού, ο οποίος όμως φέτος υποχρεωτικά θα μεταδοθεί και από ελεύθερο κανάλι.

Στο μπάσκετ, η επένδυση έχει γίνει πέρυσι με την Εθνική δείχνοντας το Eurobasket 2013, ενώ το ισχυρό τηλεοπτικό προϊόν είναι το πρωτάθλημα του NBA, μαζί με το ισπανικό ACB, το ιταλικό Lega Basket και την Αδριατική Liga ABA.

Στον υπόλοιπο αθλητισμό ο ΟΤΕ έχει στο τένις το σύνολο των τουρνουά ATP World Tour Masters 1000 και για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού τη Formula 1, το MotoGP κ.ά.

sportday.gr

ας ελπίσουμε οτι ΔΕΝ θα γίνει η εξαγορά απο τον ΟΤΕ αλλά απο κάποιον άλλον ετσι ωστε να υπάρχει ανταγωνισμός..

ας ελπίσουμε οτι ΔΕΝ θα γίνει η εξαγορά απο τον ΟΤΕ αλλά απο κάποιον άλλον ετσι ωστε να υπάρχει ανταγωνισμός..

+1

Εαν αν ειναι να γινει απο καποιον αλλον ποιος ο λογος να γινει γενικα;

Αμά παρει και το ch.lou & europa o οτε η τιμή της Nova θα μειωθεί ακόμα πιο πολύ.....