Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ενταξει, οι "Τυπολογιες" το εγραψαν...

Ζουμε άνετα χωρίς :MEGA, ANT1. ALPHA, STAR, SKAI,MAKEDONIATV, EPSILONTV.
Στο καλό και να μας γράφουν!

Και χωρίς ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 ζούμε πολυτελέστατα! Αλλά, δυστυχώς. ούτε στο καλό πάνε και συνεχώς μας ...γράφουν!

Χαχαχα....σε λίγο θα μας πουν ότι θα ανεβάσουν τη συνδρομή σε όλους για να προστεθούν αυτά τα κανάλια! Σιγά να μην του λυπηθουμε κιόλας! Είδαμε την αντικειμενική δημοσιογραφία.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Θα πληρώνει κάποιος επιπλέον για το πρόγραμμα που έχουν τα κανάλια τώρα; Χλωμό το κόβω.
Εκτός και αν με αφορμή αυτό αποφασίσουν να ρίξουν λεφτά και να αγοράσουν αποκλειστικά δικαιώματα για σειρές, ταινίες, αθλητικά...

κανονικα πρεπει να μας πληρωνουν για να βλεπουμε αυτα τα καναλια:flipout:

10 για τα 3 κανάλια που θα κοπουν;;; Κόβω φλέβες... Χαχαχα

Δεν καταλαβαίνω καν γιατί σχολιαζουμε περί ενός άρθρου από μέσο που ως επί το πλειστον κάνει ανακοινώσεις του τύπου: Κάτι μεγάλο ετοιμαζει η nova...

χαχα το καλυτερο δημοσιευμα που εχουν γραψει να πληρωνεις να βλεπεις σκουπιδια της ελληνικης τηλεορασης :BDGBGDB55:

Εδώ πληρώνουμε να βλέπουμε σκουπίδια από άλλες χώρες, στην εθνικότητα θα τα χαλάσουμε;

Έχει ξεκινήσει μια κουβέντα απο ένα άρθρο που η φερεγγυότητα του είναι αμφιλεγόμενη. Όλα αυτά είναι προϋπόθεση να δημοπρατηθούν η τηλεοπτικές άδειες και να μην πάρουν κάποια κανάλια τα οποία για να έχουν πανελλαδική μετάδοση θα πρέπει να ενταχτούν σε κάποιο δορυφορικό πακέτο και όλα αυτά αν αύριο δεν πέσει η κυβέρνηση με τόσα προβλήματα που έχει και αν γίνει τελικά ο διαγωνισμός. Κατα τι γνώμη μου είναι όλα στον αέρα και τίποτα δεν είναι σίγουρο απο όλα αυτά. Εγώ πιστεύω ότι θα παραμείνει η κατάσταση όπως είναι τώρα και δεν θα αλλάξει τίποτα.

Και εγώ αυτό πιστεύω. Ίσως αλλάξει χέρια το μέγκα...

Έχουμε κανένα νέο για το ποτε θα μπει το action24 στον ΟΤΕ?

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Κατι νέο για τους υποτιτλους στο viasat?
Ενταξει ειπαμε υπομονή.....αλλα τα παντα εχουν και τα ορια τους........

αν δεν κανω λαθος..
μεχρι το τελος του 2016 θα εχει μεταφραστει το 50%
τελος 2017 το 75%
και τελος 2018 το 100%

Κατι νέο για τους υποτιτλους στο viasat?
Ενταξει ειπαμε υπομονή.....αλλα τα παντα εχουν και τα ορια τους........

Υπάρχει σημαντική αθέτηση του χρονοδιαγράμματος υποτιτλισμού, απο την πλευρά του VIASAT. Ο OTE TV πιέζει για τη λύση του προβλήματος.

Ναι,το καταλαβαίνω οτι μπορει να υπαρχουν πολλα προβλήματα και από πλευρας αλλων(γι'αυτο εξαλου εγραψα εδώ και όχι στα παραπονα),αλλα εγω με τον οτε εχω να κανω,και αυτος δεν εβγαλε μια ανακοινωση να μας πει κατι......τουλάχιστον για την αθετηση της 1ης φεβρουαριου.....
Μας εβγαλε ένα καναλι(παλι χωρις να μας πει τιποτα),και μας εβαλε ένα άλλο που δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε,εγω τουλάχιστον.....ε δεν αξίζουμε μιας επισημης ενημερωσης?
Ετσι για να νιώθουμε ότι ξεφυγαμε από την τηλεοραση που μας ταλαιπωρει τοσα χρονια.....
Δεν θελω να τα ισοπεδωσω όλα και είμαι ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που μου προσφερει,χωρις να εχω νοιωσει ποτε ότι πεταω τα λεφτα μου,αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε,και το κυριοτερο καποιος να μας ακουει....
Τελος παντων να μην περιμενουμε λες και για απριλη?

Καλα κανεις και τα λες και να είσαι σίγουρος πως ακούγονται οι φωνές σας. Πιστεύω πως θα βρεθεί κάποια λύση τον Απρίλη για το πολυ αξιόλογο ιστορικό κανάλι.

Υπάρχει σημαντική αθέτηση του χρονοδιαγράμματος υποτιτλισμού, απο την πλευρά του VIASAT. Ο OTE TV πιέζει για τη λύση του προβλήματος.

Α η viasat φταιει; Γιατι οτι καναλι θεματικο εχει ο οτε γραφει υποτιτλισμος νοβα. δεν υπαρχει καμια viasat. Το καναλι ειναι super και ο οτε δεν μπορει να μεταγλωτισει ουτε την primetime.