Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ
Διαβάζω και εγώ για πολλή καιρό το forum αλλα χωρίς να συμμετάσχω.πήρα λοιπόν την απόφαση να γίνω μέλος απλά για να πω τις δικες μου άποψης στο θέμα.
Το πακέτο δεν μπορεί k δεν θα είναι ποτε τέλειο,όσα κανάλια k αν προστεθούν,εκτος και αν μπούν ΟΛΑ τα διαθέσιμα κανάλια!!..ακόμα και τότε, θα επιδέχεται βελτίωσης!!
Προσωπικά τώρα,για να είμαι συνδρομητής του ΟΤΕ tv,σημαίνει ότι το βρίσκω τουλάχιστον ένα καλούτσικο πακέτο. Για να βελτιωθεί όμως, "προσoπικα" πάντα,θα ήθελα τις τιμές καταλόγου να παραμείνουν στα σημερινά τουλαχισο επίπεδα αλλα και τις προσθήκες τον ακολουθων καναλιών :
Στην ενότητα τον ταινιών,να γίνουν ολοήμερα k HD όλα το υπάρχοντα,επιπλέον κάποια extra studio ταινιών για περισσότερες πρεμιέρες k σειρές,καθώς k προσθήκη των TCM k FOX movies (η κάποιου παρομοιου-univesal-sony)
Στα αθλητικά θα ήθελα τα ποδοσφαιρικά κύπελλα αγγλίας,ιταλίας k ισπανίας που χάθηκαν από nova δυστυχώς(τουλάχιστον ας πάρουν το αγγλικό league cup),επίσης eurosport 2 σε HD, fox sports hd k motors tv.
Στα ντοκιμαντέρ θα ήθελα discovery travel and living,τα αλλα 2 viasat,explorer k nature και το bbc earth.
Στα παιδικά, cartoon network k boomerang.
Στην ψυχαγωγία food network k ginx.
Στα μουσικά το VH1 classic.
...αν και υπάρχουν πολλά αλλα κανάλια που μπορούν να προστεθούν,όπως HBO,Disney cinemagic k manGa,nautica channel,chesse&peche,τα αγγλικά eden και good food και πολλά αλλα αξιόλογα κανάλια για το μέλλον που απλά μου διαφεύγουν τώρα!!Αυτά προς το παρόν πάντα!!