Αντε θα το πω και σε σενα, αν περιμενεις να τους πουμε μπραβο... περιμενε ακομα!
Εσυ μπορει να θελεις να εθελοτυφλεις , εμεις τους κραζουμε γιατι αυτο που προσφερει ειναι για κραξιμο.
Εγω για την μπαλα εβαλα οτε, τα cinema δωρο μου τα εδωσαν. Κοροιδευα παλια εναν φιλο μου οτι και δωρο να μου τα δωσουν δεν θα τα επερνα και τελικα μετα απο 9μηνες μεσα επεσα.Οταν επελεξες παροχο ηξερες τι προσφερει.
Οταν εχεις καναλια cinema εγω θελω ταινιες και οχι σειρες και ντοκιμαντερ, τοσο απλα.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα είσασταν διατεθειμένοι να πληρώσετε κατι επιπλέον στη συνδρομή σας(και πόσοπροκειμένου να έχετε μια μια σημαντικά αναβαθμισμένη κινηματογραφική κατηγορία.
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα είσασταν διατεθειμένοι να πληρώσετε κατι επιπλέον στη συνδρομή σας(και πόσοπροκειμένου να έχετε μια μια σημαντικά αναβαθμισμένη κινηματογραφική κατηγορία.
Sent from my iPad using Tapatalk
Μια χαρά είναι ο ΟΤΕ αν δώσει βάση στις σειρές σε παράλληλη μετάδοση θα είναι μια χαρά. Όπως έδειξε του σωματοφυλακες σε πρώτη προβολή
Δεν το λεω με αυτη την αποψη. Αφου ειναι οτε CINEMA περιμενω να δειχνει ταινιες. Αν θελει σειρες ας κανει το Ote series.Τα γουστα ειναι υποκειμενικά, πόσο μαλιστα σε κινηματογραφικό περιεχομενο. Αλλος μπορει να ζηταει ακριβως το αντιθετο.
Χαχαχα ρε αδερφε εσυ οταν πας στο cinema ( στον κινηματογραφο δηλαδη) θα δεις ταινιες ή σειρες?Cinema είναι ο χώρος. Οι ταινίες είναι movies. Αλίμονο αν σκαλώνουμε με τα ονόματα. Λες και η NOVA ή άλλες δορυφορικές πλατφόρμες κάνουν διαχωρισμούς.
Χαχαχα ρε αδερφε εσυ οταν πας στο cinema ( στον κινηματογραφο δηλαδη) θα δεις ταινιες ή σειρες?
Στο εξωτερικο ειναι ασχετοι που εχουν αντι για μονο cinema , series καναλια?
Εχει 5 καναλια για ταινιες και σε καποια φαση τα 2 καναλια παιζουν σειρες, το village εχει κλεισει, το 3 δειχνει ελληνικες ταινιες και εχει μεινει 1 καναλι να δειχνει καποια ταινια που εχει ξαναβαλει. Μια χαρα.
Εχεις δικιο, συγγνωμη που ξεχασα να παρω την αδεια σου πρωτα.Αν δεν σου αρέσει, κάνε διακοπή και βάλε άλλη πλατφόρμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.