Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ερώτηση παιδια; θα μας βάλει ο ΟΤΕ τα καινούργια HD που έχουν μπει με τους αποκωδικοποιητες η θα βλέπουμε ακόμα Αντ1 star κτλ και θα βγάζουμε τα μάτια μας;
Αυτο αναρωτιέμαι και γω.Και στη Νόβα επίσης.

Το ζητημα με τις αδειοδοτησεις θεωρητικά θα ληξει μεσα Αυγουστου. Μεχρι τοτε δε θα γινει τιποτα.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Έχει γραφτεί πολλές φορές. Η μετάδοση HD των επίγειων καναλιών είναι σε δοκιμαστική φάση και δεν πρόκειται να ανέβουν στους δορυφόρους πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία και η μετάδοσή τους από όλους τους επίγειους πομπούς και η μετάβασή τους στις τελικές συχνότητες.

Τα περιφερειακά κανάλια μπορεί να μην ενδιαφέρουν κάποιους αλλά έχουν και αυτά το κοινό τους. Είναι χιλιάδες με καταγωγή από την επαρχία που ζουν στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη ή στο εξωτερικό και τα βλέπουν για να δουν και να μάθουν νέα από την πατρίδα τους. Η μετάδοση τους γίνεται δωρεάν και το σκεπτικό του ΟΤΕ είναι η στήριξη με αυτό τον τρόπο στα μικρά περιφερειακά κανάλια δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αυξήσουν το τηλεοπτικό τους κοινό. Αυτά και δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλούν και παραπονιέστε κάθε τόσο.

Όσο για την κακή εικόνα, υπάρχουν περιφερειακά κανάλια με πολύ καλή ποιότητα εικόνας αλλά ο OTE TV μάλλον ρίχνει την ποιότητα τους για θέμα bandwith.

Αυτό ακριβώς. Όμως δεν θα ήταν καλύτερα να μείνει ένα από κάθε περιφέρεια στον δορυφόρο με καλή εικόνα και τα υπόλοιπα μέσω iptv;;; Και έτσι να υπάρχει χώρος στον δορυφόρο για περισσότερα θεματικά και σε HD;;;

Yπαρχει και το ιντερνετ για να μαθουν νεα απο την "πατριδα" τους
δεν χρειαζεται το κωλοκοτρονιτσι tv να μπει στο ote tv

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Αυτά και δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλούν και παραπονιέστε κάθε τόσο.

Το bandwith ειναι πεπερασμενο για να αφιερωνεται σε καναλια με εξαιρετικα περιορισμενο κοινό και ενδιαφερον. Δεν εχει κανεις ενσταση με την προσθηκη περιφερειακών, αλλα με την προσθηκη εις βαρος της ποιοτητας των υπαρχοντων καναλιων. Οσο για τα επιγεια HD, το ζητημα εχει προς το παρόν παψει να ειναι τεχνικό, αλλά διοικητικό. Δε θα κανει κανεις κινηση αν δε ξερει αν αδειοδοτηθει.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλησπερα σας. Ειμαι συνδρομητής στον μέσω pvr και θέλω να συνεχίσω να βλέπω δορυφορικά. Επηρεάζομαι από την υβριδική πλατφορμα? Κοινώς δεν θέλω να συνδεσω τον δέκτη μου στο ρουτερ. Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Καλησπερα σας. Ειμαι συνδρομητής στον μέσω pvr και θέλω να συνεχίσω να βλέπω δορυφορικά. Επηρεάζομαι από την υβριδική πλατφορμα? Κοινώς δεν θέλω να συνδεσω τον δέκτη μου στο ρουτερ. Ευχαριστώ.

Όχι δεν επηρεάζεσαι, ειναι δική σου επιλογή αν θες να συνδέσεις το δέκτη σου στο ρούτερ. Θα συνεχίσεις να βλέπεις όπως και πριν. Αν δε σε ενδιαφέρει το replay TV η το on demand άφησε τον ετςι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπέρδεμα με το Action24 και τον OTE TV

Το πρόγραμμα του Action 24 ανέβασε το μπουκέτο του OTE TV μαζί με το TRT της Θεσσαλίας. Όμως το Action 24 έχει αποκλειστική σύμβαση συνεργασίας με τη Nova κάτι που δεν προσμέτρησε ο OTE TV. ‘Ετσι εκτιμάται πως λίαν συντόμως ο ΟΤΕ TV θα αναγκαστεί να κατεβάσει το κανάλι.

http://www.typologies.gr/2016/06/19/berdema-me-to-action24-me-ton-ote-tv/

Καλά είναι δυνατόν να μην το ξέρανε αυτο απο πριν;

πραγματικα αυτες οι τυπολογιες ειναι καμενες τελειως και ειδησεις ουτε για σκουπιδια.μα λεει οτι εχει συμβολαιο αποκλειστικα στην νοβα λες και στον οτε για να ανεβασουν το καναλι δεν υπεγραψαν συμβολαιο μαζι του ουτε μιλησαν με τους υπευθυνους του καναλιου που θα τους ειπαν οτι τελειωσε η αποκλειστικοτητα με την νοβα.ενταξει το εχουμε καταλαβει οτι το εντυπο συγονταρει συνεχεια την νοβα αλλα ελεος ποια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Όχι δεν επηρεάζεσαι, ειναι δική σου επιλογή αν θες να συνδέσεις το δέκτη σου στο ρούτερ. Θα συνεχίσεις να βλέπεις όπως και πριν. Αν δε σε ενδιαφέρει το replay TV η το on demand άφησε τον ετςι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ!

αυτη την στιγμη το action 24 εχει αφαιρεθει απο την λιστα των τοπικων καναλιων

Άρα μάλλον δεν ήταν τόσο καμμενες οι τυπολογίες. Πολύ περίεργο όλο αυτό πάντως...

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ακριβως..αδιανοητο ειναι ο λογος ειναι αυτος που αναφερουν οι τυπολογιες.και λεω αδιανοητο γιατι ειναι δυνατον να μην το ελεγξε ο οτε η να μην τους το ειπε η πλευρα του action? τραγικοι.

Το όλο λάθος για έμενα είναι από την πλευρά του καναλιού και όχι από τον οτε το κανάλι ήξερε τη δέσμευση είχε με την νόβα και δεν θα έπρεπε να δεχτεί την πρόταση του οτε να μπει το μπουκέτο του εκτός και αν γνώρισε και ο ΟΤΕ για την δέσμευση μεταξύ καναλιού και νόβα

Το θεμα ειναι και να τους στειλεις μυνημα να τους ρωτησεις, θα σου πουν δεν ξερω ή δεν θα σου απαντησουν καθόλου.

Και σιγά....το κανάλι..που χάθηκε....κονσέρβες αγώνες ...& τελεμαρκετινγκ...(και δεν ειναι το μόνο....)

iPad using Tapatalk

κινηση ερασιτεχνη μπακαλη το μεσα εξω του καναλιου,οποια πλευρα και αν φταει.ας βαλουν καποιο νεο αξιολογο καναλι φτανει με τα τοπικα με 1 εργαζομενο κ 0 προγραμμα.λογικα μετα απο αυτο το φιασκο καπως θα απαντησει ο οτε.