Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν μπορείς αν δεν τα βάλουν...

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Δεν μπορείς αν δεν τα βάλουν...

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οκ..ευχαριστω

Διάβασα σε ένα σάιτ ότι η νόβα έκανε αναβάθμιση σε HD όλα τα κανάλια της [ποσώς με ενδιαφέρει γιατί εκτός των άλλων αν δεν υπήρχε ο ΟΤΕ οι συνδρομητές της δε θα έβλεπαν δωρεάν ΗD ούτε τη δευτέρα παρουσία]
Και μεταξύ αυτών των καναλιών θα γίνουν HD και τα κανάλια της fox, σύντομα όπως λένε.. Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ: ο ΟΤΕ θα κάνει hd τα δικά του ή θα αρκεστει μόνο στο cinema2 όπως έχουμε μάθει?? Εγώ περιμένω Κ αναλόγως θα αντιδρασω.. Το fox το περιμένουμε τοσο καιρό να γίνει hd, μη μας ξενερωσετε και το αφήσετε έτσι για άλλη μία χρονιά.. Ειδικα τώρα που σας πρόλαβαν Κ οι άλλοι.. Ξυπνήστε Κ κάντε μία φορά την επιθυμία των συνδρομητών σας πράξη.. ΟΧΙ μόνο φόρους Κ αυξήσεις, το σωστό είναι μου δίνεις Κ σου δίνω.. Αυτά για τώρα..

Νομίζω ότι μιας και η παραγωγή των fox είναι κοινή, αν γίνει HD στην nova, θα είναι και στον ΟΤΕ

Δεν ισχύει πάντα αυτό. Και το travel και το history όταν το είχε ο οτε κοινή παραγωγή ήταν και στην nova είναι ακόμα sd.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Και εγώ πιστεύω ότι θα γίνουν ταυτόχρονα hd και στον οτε.

Θα δειξει..... Πρέπει τα Fox να γίνουν οπωσδήποτε. Αλλά αφού δεν το ανακοίνωσαν ακόμα όπως έκαναν με το Cinema 2, μάλλον θα περιμένουμε αρκετά.

Σε αυτό το άρθρο λέει για αποκλειστικοτητα των Fox HD!
http://www.enternity.gr/Article/Fre...κανάλια-της-σε-HD-προσφέρει-η-Nova/38136.html
Ελπίζω να μην κρατήσει πολύ αλλά σίγουρα ένα χρόνο άνετα, τουλάχιστον ας αναβαθμίσουν το περιεχόμενο του Fox play

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως στα θεματικά σινεμά-σειρες η νοβα είναι πολύ μπροστά, άσχετα αν την εσπρωξε ο ανταγωνισμός!

Η αποκλειστηκότητα αφορά το Boomerang έτσι όπως το γράφει.

Έχετε δίκιο παιδιά το διάβασα λίγο βιαστικά! Συγγνώμη!

Φέτος παίζει να δούμε καμια καινούρια προσθήκη καναλιού η....?

Πρότασ πολλές k όχι μονο από εμενα,αλλα k από πολλούς άλλους...απλά είπα να μην αυτό - επαναλαμβάνομαι.
Το ερώτημα είναι αν υπάρχει θέληση από πλευράς ΟΤΕ ;)
Καλές, για ΑΜΕΣΕΣ, προσθήκες τα αλλα 2 viasat explorer k nature, το bbc earth hd, το νέο mtv classic, το boomerang hd αν "φυγή" η αποκλειστικότητα τις NOVA k το food network, καθώς k πολλά αλλα που αναφέρθηκαν σε αλλα post από εμενα αλλα k πολλους άλλους
Καλή σκέψη k η δημιουργία ΟΤΕ travel όπως το history ;)

[CODE said:
[/CODE]

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ενδιαφέρουσα ιδέα αυτή

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ιδέες πάντα υπάρχουν,στην εκτέλεση k υλοποίηση τους βρίσκετε το πρόβλημα...

Εκτός από το ΟΤΕ travel θα μπορούσε να γίνει σε συνεργασία με την ερτ, ένα κανάλι από το πλούσιο αρχείο της με παλιές καλές εκπομπές, σίριαλ. Θα έκανε πάταγο σε ηλικίες 50+.

Εκτός από το ΟΤΕ travel θα μπορούσε να γίνει σε συνεργασία με την ερτ, ένα κανάλι από το πλούσιο αρχείο της με παλιές καλές εκπομπές, σίριαλ. Θα έκανε πάταγο σε ηλικίες 50+.

Αυτο κι αν ειναι ενδιαφερουσα ιδεα.Πες καλυτερα 40+.Αλλα κατι τετοιο δεν ειναι και πολυ εμπορικο στην Ελλαδα του 2016.

Χθες έγραφε το epg ότι είχε το Back to the future το 2 τελικά είχε το 1. Το ξανά δα για 20η φορά.

Θα μου άρεσε ένα κανάλι που θα παίζει μόνο κλασικές ξένες ταινίες. Στυλ Alien back to the future hunny I shrink our kids home alone και αλλα τέτοια διαμάντια που όσες φορές και να τα δεις δεν τα βαριέσαι ποτέ. Οι ταινίες υπάρχουν. Ας τις συγκεντρώσουν όσες είναι και έτοιμο το κανάλι. Δεν νομίζω κανείς να έχει αντίρρηση για κάτι τέτοιο.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχει αρκετα τεστ και καποια με αγγλικο ηχο ας ελπισουμε οτι κατι θα ρθει,δεν μπορει να ειναι τοπικα ξανα.