Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Ένα κανάλι που θα παίζει μονο ροκ και μέταλ θελω.Ζηταω πολλά;
Δυστυχως ζητας παρα πολλα φιλε.Εδω στο ελαντα εχουμε προτυπα την παολα,τον ρουβα και τον καθε αθλιο μπουζουκοβλαχοσκυλά.Σινανάι γιαβρουμ...

Δυστυχως ζητας παρα πολλα φιλε.Εδω στο ελαντα εχουμε προτυπα την παολα,τον ρουβα και τον καθε αθλιο μπουζουκοβλαχοσκυλά.Σινανάι γιαβρουμ...
Χαχαχαχαχα , δεν έχεις άδικο. Εδώ πριν κάποια χρόνια έγραψα εδώ στο forum ότι θα στείλω mail στον ΟΤΕ , προτρέποντας να ενισχύσει το πακέτο του με το εκπληκτικό κανάλι κλασσικης μουσικής classica , και κάποιοι εδώ μονο που δεν με έστειλαν στον αγύριστο. Μιλάμε για κανάλι που υπάρχει στα καλύτερα συνδρομητικά πακέτα και κάποιοι εδώ μας επριξαν για τις τηλεπωλησεις του action24 ...

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα γι αυτό μπαίνουν κανάλια που προτιμά η πλειοψηφία του κοινού. Μια λύση θα ήταν να υπάρχουν κάποια θεματικά κανάλια α λα καρτ. Θέλεις κύριε καναλι με ψάρεμα; Παρτο με 2-3 ευρώ το μήνα, θες κλασική μουσική η μέταλ; Πρόσθεσε το στο πακέτο σου με μια μικρή επιβάρυνση. Θες ξέρω εγώ καναλια με μαγειρική, παρτα με Χ ευρώ κοκ.

Sent from my iPad using Tapatalk

fagotistas πολυ δικιο εχεις φυλε μου αλλα ποιος μας ακουει.......

Δεν μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα γι αυτό μπαίνουν κανάλια που προτιμά η πλειοψηφία του κοινού. Μια λύση θα ήταν να υπάρχουν κάποια θεματικά κανάλια α λα καρτ. Θέλεις κύριε καναλι με ψάρεμα; Παρτο με 2-3 ευρώ το μήνα, θες κλασική μουσική η μέταλ; Πρόσθεσε το στο πακέτο σου με μια μικρή επιβάρυνση. Θες ξέρω εγώ καναλια με μαγειρική, παρτα με Χ ευρώ κοκ.

Sent from my iPad using Tapatalk
Καλή ιδεα

δεν υπαρχει τετοιο σε καμια πλατφορμα οσο δυνατη και αν ειναι ολες πανε σε γενικα θεματικα μπουκετα για να καλυψουν οσο γινετε πειροστερο κοινο.

Απάντηση: Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Χαχαχαχαχα , δεν έχεις άδικο. Εδώ πριν κάποια χρόνια έγραψα εδώ στο forum ότι θα στείλω mail στον ΟΤΕ , προτρέποντας να ενισχύσει το πακέτο του με το εκπληκτικό κανάλι κλασσικης μουσικής classica , και κάποιοι εδώ μονο που δεν με έστειλαν στον αγύριστο. Μιλάμε για κανάλι που υπάρχει στα καλύτερα συνδρομητικά πακέτα και κάποιοι εδώ μας επριξαν για τις τηλεπωλησεις του action24 ...
Το Classica παρέχεται στις περισσότερες πλατφόρμες με έξτρα χρέωση, γιατί γενικά είναι ακριβό κανάλι και το ενδιαφέρον μικρό. Οπότε οι πάροχοι προτιμούν να μεταφέρουν το κόστος στους πελάτες που θέλουν να το δουν. Αν θυμάμαι καλά στο Sky Italia είχε επιπλέον χρέωση 10 ευρώ το μήνα. Ο ΟΤΕ προτίμησε να εντάξει το φτηνότερο Mezzo χωρίς επιπλέον χρέωση (κάτι που έχει κάνει και η Nova).

Το ίδιο ισχύει και για άλλα κανάλια περιορισμένου ενδιαφέροντος (Κυνήγι - Ψάρεμα κτλ κτλ)

Φτάσαμε στο τέλος Σεπτέμβρη και όπως βλέπουμε δεν υπάρχει ακόμα αυτό το free on demand και για να μην το διαφημίζει ακόμα πάει απο 10 Οκτώβρη και μετά... αν και για μένα πάει τουλάχιστον για τέλος Οκτώβρη, άλλη μια ανεπίσημη καθυστέρηση του οτε... κλασικά αν δεν υπήρχε καθυστέρηση θα ανησυχουσα για την υγεία τους! :Ρ

Το τελος Σεπτεμβρη δεν ηταν κατι επισημο , απλως ακουστηκε.... Αρα για το ποτε θα ξεκινησει ειναι αγνωστο ακομη....

Όπως ειδαμε από εχτες έγινε η προσθήκη του free on demand ακριβώς στην ωρα τους

Σύμφωνα με το digitaltvinfo.gr από Παρασκευή μπαίνει το παιδικό κανάλι smile tv

To smile ειναι παιδικο καναλι ολο τηλεμαρκετινγκ βλεπω εγω .δεν μπορουσαν να βαλουν ενα πιο αξιόπιστο καναλι τοσα παιδικα καναλια υπαρχουν.

Δεν ειναι και τοσο χαλια με τηλεπωλήσεις εχει αρκετες ωρες παιδικο προγραμμα

Θα κλείσει σε λίγους μήνες χρόνος από την είσοδο ξένου καναλιου κ η συγκεκριμένη εκεινη προσθήκη ήταν με αντικατάσταση αλλου.θα είχε ενδιαφέρον να διαρρεύσει ο ότε καμια σοβαρή προσθήκη αλλα προφανώς δεν υπάρχει.καθε φορα που είναι να μπει καποιο τοπικό το μαθαίνουμε.επίσης θέλω να δω σε ποια κατηγορία θα μπει αν μπει στα παιδικά κ όχι στα τοπικα εκεί που αλλάζεις από spiderman mini και ότι άλλο στην prime time θα πέφτεις ξανά σε τηλεπωλησεις κ στην κατηγορια των παιδικών;ελεος

Γιατι δεν βαζει ολα τα περιφερειακα καναλια της ελλαδος ποσα ειναι 150 μαζι με τα εθνικης εμβέλειας σε ενα πακετο και ας το δινει ξεχωριστα και να το βλεπουν με πιατο χωρις χρεωσει οσες περιοχες δεν μπορουν. και να μην βαλουν πομπους και gap filter .και να το.ονομασει greek pack και μετα τα υπολοιπα με χρεωσει οποιος θελει .και θελουμε νεα καναλια ενισχυσει του σινεμα πακ ενα sfy,ena disney cinemagic .

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Tι το ήθελε τώρα αυτό το κανάλι δεν μπορώ να καταλάβω. Πέντε παιδικά κανάλια έχει, περνουν τηλέφωνο οι πιτσιρικάδες και ζητάνε και έκτο
Εδώ μας λένε τα παιδιά που ξέρουν, ότι οι αναμεταδότες είναι λίγοι, εξού και τα προβλήματα στην εικόνα, και ο ΟΤΕ συνεχίζει να προσθέτει ότι κανάλι βρίσκει

Να μην ξεχάσει να το βάλει στον αναμεταδότη που είναι το sport3 στο τέλος να μη μπορούμε να το παρακολουθήσουμε καθόλου

Μπήκε σήμερα κανονικά στη θέση 507 το smile. Περίεργο που η 505 παραμένει κενή, θα μπει κι άλλο παιδικό άραγε?
Μπήκε και στο replay TV επίσης

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και ξαφνικά εξαφανίστηκε από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του smile κάθε ίχνος telemarketing

Έχει μείνει μετά τις 9... Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφει ο ΟΤΕ

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk