Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Προσθηκη ανευ ουσιας.

Θα συμφωνήσω αφού το δουν τα παιδιά μου. Αν δε περάσει τις "εξετάσεις" τότε ναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε λιγο τα παιδικα καναλια θα ξεπερασουν σε αριθμο τα αθλητικα :slapface:

Σαφώς καλύτερη προσθήκη όμως από κάτι αβ και δε ξέρω γω τι... Τουλάχιστον άλλη μια επιλογή για τα παιδάκια μας. Οι δικές μου το χάρηκαν πάντως

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[/COLOR]
Έχει μείνει μετά τις 9... Το θέμα είναι ότι το πρόγραμμα δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γράφει ο ΟΤΕ

Στο προγραμμα δεν φταιει ο οτε, οτι του δινουν τα καναλια γραφει και σε αλλα τοπικα γινεται αυτο με το προγραμμα.

[/COLOR]

Στο προγραμμα δεν φταιει ο οτε, οτι του δινουν τα καναλια γραφει και σε αλλα τοπικα γινεται αυτο με το προγραμμα.

Πάντως, στο πρόγραμμα του εν λόγω καναλιού, οπως βλεω στο οτε tv guide, μέχρι χθες το prime time ήταν γεμάτο telemarketing και άλλες εκπομπές. Σήμερα έχει για τελευταία φορά telemarketing, ενώ από αύριο 24 ώρες παιδικό πρόγραμμα. Με αυτη τη λογική, καλώς τοποθετήθηκε σε αυτή τη θέση και όχι με τα περιφερειακά.

Οπότε για ακόμα μια φορά έμεινε η γκρίνια. ( Η προηγούμενη ήταν για το plus ότι θα αργησει ο ΟΤΕ κτλ κτλ.) Καλό είναι να μην κανουνε εικασιες και βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα.

Εγώ τυχαία έκανα zapping και έπεσα στο κανάλι.Ο μικρός κόλλησε με το extreme dinosaurs και αν είναι συνέχεια με παιδικά είμαστε ικανοποιημένοι.

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του ΟΤΕ

Μια χαρά είναι το smile. Από ότι είδα έχει πολύ καλό πρόγραμμα για παιδια. Συν sonic Mario Bros. Δεν είναι boomerang αλλά είναι αρκετά καλό.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως αυτή τη στιγμή που παρακολουθώ την επίγεια μετάδοση του SMILE έχει τηλεπωλησεις ενώ το SMILE στον ΟΤΕ έχει κανονικά παιδικό πρόγραμμα.

Πως γίνεται αυτό.? Αν και εδώ μας ενδιαφέρουν τα του ΟΤΕ.Πάντως μια χαρά το βλέπουμε.Η εικόνα βέβαια είναι' 80ς !

Ναι όντως για την εικόνα έχεις δίκιο.

χαρης το ΑΒ βλεπω τον τσουκαλα χαχα(δεν μενω Ελλαδα για να το πιασω διαφορετικα)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σαφώς καλύτερη προσθήκη όμως από κάτι αβ και δε ξέρω γω τι... Τουλάχιστον άλλη μια επιλογή για τα παιδάκια μας. Οι δικές μου το χάρηκαν πάντως

χαρης το ΑΒ βλεπω τον τσουκαλα χαχα(δεν μενω Ελλαδα για να το πιασω διαφορετικα)

Απάντηση: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

Μπήκε και το cosmote Christmas στη θέση 200.

Re: Προσθήκες καναλιών στο πακέτο του COSMΟΤΕ

CosmoteCinema Christmas HD

Αυτό το πράγμα είναι απαράδεκτο...τι σκεφτόταν το marketing...

Επιπλέον, το παραπάνω κανάλι θα ειναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα, όχι μονο cinema & full.

Επιπλέον, το παραπάνω κανάλι θα ειναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα, όχι μονο cinema & full.

Εδώ η Cosmote κανει πάλι μια κίνηση ματ σε σχέση με τον ανταγωνισμό που το αντίστοιχο κανάλι το εχει σε προβολή μόνο στο cinema pack και στο full pack.