Που είναι το κακό να τη πάρει η EΡΤ; Θα τη βλέπουν όλοι και σε καλύτερο HD στο ERTSPORHD.
φιλε μου για ΕΡΤ μιλαμε,με τετοια ανοργανωσια που τους δερνει.θελουν λεφτα και θα παιζουν ακομα και 1μιση ωρα διαφημισεις καιμονο μιση ωρα αγωνα.
Καλα και παλια που απο αθλητικα δεν ειχε τιποτα, παλι εξωτερικες παραγωγες για το Στην υγεια μας πληρωνε. Τουλαχιστον τωρα βλεπουμε και κατι.και να τα δίνουν σε εξωτερικές παραγωγές...
Καλα και παλια που απο αθλητικα δεν ειχε τιποτα, παλι εξωτερικες παραγωγες για το Στην υγεια μας πληρωνε. Τουλαχιστον τωρα βλεπουμε και κατι.
Επισης εδω ειμαστε για να κρινουμε την ποιοτητα των προγραμματων, της αναλυσης κτλ και οχι να ευχομαστε να χασουν την δουλεια τους οσοι εχουν δουλεια γιατι εγω δεν εχω ή γιατι ο γειτονας εχει κατσικα και εγω δεν εχω.
Το θεμα φιλε μου ειναι αν κανουν καμμια δουλεια...δεν ειδα να στεναχοριεσται για τα εκατομμυρια ανθρωπων που χασαν τις δουλεεις τους στον ιδιωτικο τομεα, οι 3.000 υπαλληλοι αν δουλευαν και αν προσφεραν κατι ναι θα ηταν κριμα να χασουν τη δουλεια τους, το θεμα ειναι οτι δεν δουλευουν , κανανε την εταιρεια ζημιογονα και το μονο που κανουν ειναι προπαγανδα υπερ της εκαστοτε κυβερνησης, και μαλιστα χωρις να δινουν και φωνη σε κομματα που ειναι στην αντιπολιτευση, και οι ψηφοφοροι τους τους πληρωνουν καθε μηνα - εκει παντως δεν βλεπω να μην τα παιρνουν τα λεφτα - λειτουργουν φασιστικα δηλαδη, αυτα μας φαγανε, μακαρι να απολυθουν ολοι τους, και αυτοι και ολοι οσοι τα παιρνουν απο το Δημοσιο χωρις να προσφερουν τιποτα.-
Όταν έχεις βγάλει δελτίο τύπου και λες για 1 Νοεμβρίου και φτάνει ο πελάτης να μαθαίνει μέσω FB ότι θα πάει στις 12 αν μη τι άλλο δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά πλέον.... Δεν έχει σημασία τι θα προστεθεί αλλά η αναξιοπιστία σε όσα γράφουν....Για να επανέλθουμε στο topic, σε σχόλιο της cosmote tv στο Facebook είπαν ότι το Cartoon Network θα είναι διαθέσιμο τις πρωινές ώρες της 12ης Νοεμβρίου.
#hightop ακριβώς αυτό....! Με κάλυψες....#molivos εντάξει εντάξει... Καταλάβαμε..... Είσαι πιο ΣΥΡΙΖΑ και από τον Καρανίκα......![]()
Και παλι θα περνουν επιδοματα ανεργιας και θα καθοντε. Θεωρω οτι πρεπει να τους απελασουμε και ετσι θα γλυτωνει χρηματα το κρατος μας.μακαρι να απολυθουν ολοι τους
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.