Προσθήκες καναλιών στο πακέτο της Cosmote

ας τον πετανε τον αετο μια χαρα θα σου πω εγω απο το καλοκαιρι και μετα που θα εχουν χασει εκατονταδες συνδρομητες τι θα κανουν.νομιζανε πως με τον ολυμπιακο και το ελληνικο πρωταθλημα τα προβατα θα πηγαινανε στο μαντρι ελα ομως που τα προβατα ξυπνησανε και την κοπανανε.συνεχιζουν να μην ασχολουντε με τιποτα ουτε καινουρια καναλια ουτε να φτιαξουν τα κινηματογραφικα καναλια που η ταινιες δεν βλεποντε ουτε κανενα καναλι ντοκυμαντερ τιποτα.
Ακόμη και στις ταινίες μόνο το σινεμα 3 αξίζει

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Δεν ξέρω αν έχει προαναφερθεί ωστόσο το τονίζω.Χτές δοκίμασα να κατεβάσω την εφαρμογή Euroleague TV στο Box της Cosmote TV και παρακολούθησα κανονικότατα τον αγώνα Ολυμπιακός - Μονακό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

• Like

COSMOTE CINEMA KIDS: Πάσχα με 50 μεταγλωττισμένες παιδικές ταινίες στο pop-up κανάλι της COSMOTE TV​

• Like
Reactions: billys13
Ζήτησα τη διακοπή των nova sports και μου έχουν κόψει όλα εκτός απο τα nova sports prime Kai novasports1. Το χει κάποιος άλλος αυτό?

• Wow
Ζήτησα τη διακοπή των nova sports και μου έχουν κόψει όλα εκτός απο τα nova sports prime Kai novasports1. Το χει κάποιος άλλος αυτό?
Έτσι ακριβώς είμαι και με δορυφορικό full pack classic...δεν το φωνάζω κιόλας...

• Wow
Έτσι ακριβώς είμαι και με δορυφορικό full pack classic...δεν το φωνάζω κιόλας...
Και σε δορυφορικό Cosmote και στο app εξακολουθούν και παίζουν;

Εγω πάντως έχω ζητήσει εδώ κι ενα μήνα κατάργηση των καναλιών cosmote από τη nova αλλα ακόμα παίζουν ολα. Βέβαια, δεν έχει έρθει ακόμη λογαριασμός. Είμαι έτοιμος για φασαρία αν με χρεώσουν 3€

• Wow