Προσθήκη μπουκέτο στην λίστα DM 800

Έχουμε και λέμε από την οθόνη αναμονής πατάμε το πλήκτρο + BOUGET μετά μπλε κουμπί και μετά το κουμπί μενού και στην συνεχεία αφού είμεθα στην λίστα καναλιών πάμε στο πρόσθεσε μπουκέτο, με το βελάκι αριστερά κάτω από το πλήκτρο 7 κάνουμε διαγραφή τα γράμματα και γράφουμε τον νέο φάκελο μας π.χ σουζακιας αυτό ήταν τώρα πάτε στα μπουκέτα σας και θα δείτε το νέο φάκελο που έχετε κάνει,Και περάστε μέσα τα αγαπημένα σας κανάλια.-bye-

Έχουμε και λέμε από την οθόνη αναμονής πατάμε το πλήκτρο + BOUGET μετά μπλε κουμπί και μετά το κουμπί μενού και στην συνεχεία αφού είμεθα στην λίστα καναλιών πάμε στο πρόσθεσε μπουκέτο, με το βελάκι αριστερά κάτω από το πλήκτρο 7 κάνουμε διαγραφή τα γράμματα και γράφουμε τον νέο φάκελο μας π.χ σουζακιας αυτό ήταν τώρα πάτε στα μπουκέτα σας και θα δείτε το νέο φάκελο που έχετε κάνει,Και περάστε μέσα τα αγαπημένα σας κανάλια.-bye-

Εμμμμ... Ναι...
Αλλά δεν είναι κάτι άγνωστο, δύσκολο ή έστω περίεργο. Η προσθήκη μπουκέτων είναι από τις βασικές λειτουργίες που περιγράφεται και στο manual. Για ποιο λόγο ακριβώς το αναφέρεις εδώ;

Re: Απάντηση: Προσθήκη μπουκέτο στην λίστα DM 800

Μάλλον για αυτούς που δεν διάβασαν το manual.
(και πίστεψε με, δεν είναι λίγοι..)

δεν νομιζω να διαβαζει κανεις το manual

Εμμμμ... Ναι...
Αλλά δεν είναι κάτι άγνωστο, δύσκολο ή έστω περίεργο. Η προσθήκη μπουκέτων είναι από τις βασικές λειτουργίες που περιγράφεται και στο manual. Για ποιο λόγο ακριβώς το αναφέρεις εδώ;
ξερω εγω τι κανω ειμαι παλια καραβανα,το εγραψα για τα παιδια που δεν διαβαζουν ποτε το βιβλιο του δεκτη-bye-

σιγά μην είστε οι μονοι ..............:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

και τα forum γιατί υπάρχουν ?:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

αυτό με τα μπουκέτα πάντως ε είναι λίγο παλιό εδώ που τα λέμε

Εντάξει τότε, δεκτόν.
Ας οργανώσουμε λοιπόν μια σειρά από νέα threads (καμμιά 100ριά πρέπει να φτάνουν) μεταφέροντας εδώ όλες τις λειτουργίες του enigma: πως αλλάζουμε κανάλια, πως βλέπουμε τα μπουκέτα, πως αλλάζουμε το volume, που είναι το blue panel, πως αλλάζουμε τη γλώσσα κλπ.
Συγνώμη που ακούγομαι λίγο ειρωνικός, απλά πιστεύω ότι τα forums υπάρχουν για να δίνουν μεταξύ των άλλων ουσιαστική βοήθεια. Όχι να κάνουμε posts έτσι για να βρίσκονται.
Δηλαδή, σοβαρά τώρα, πόσοι από αυτούς που έχουν δορυφορικό δέκτη δεν ξέρουν ότι έχει τη δυνατότητα να δημιουργείς "μπουκέτα" με τα αγαπημένα σου κανάλια; Και πόσο δύσκολο είναι να βρεις το πως γίνεται αυτό, ακόμα και στο enigma2; Και μη μου πείτε πάλι ότι είναι πολλοί αυτοί; Προσωπικά δε γνωρίζω κανένα που να δυσκολεύτηκε σ'αυτό και πραγματικά έχω γνωρίσει πολλούς νέους χρήστες.
Θα είχε νόημα να δημιουργούσαμε ένα κανονικό tutorial, με παρόμοιες πληροφορίες μαζεμένες σε λίγο χώρο. Τότε, ναι, κάποιος θα το διάβαζε αντί για το manual. Είναι καλύτερα από σκόρπια posts.
Τέλος πάντων. Κακώς μίλησα. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει...

Θα σου πω το εξής.
Πριν δύο μήνες ανακάλυψα τυχαία ότι μπορείς να εισάγεις νέο μπουκέτο από το τ/χ.
Στο Enigma 1 ενώ επεξεργάζεσαι τα κανάλια την ώρα που είσαι στη λίστα με τους δορυφόρους, πατώντας το πλήκτρο "menu" έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις μεταξύ άλλων και νέο μπουκέτο και ακολούθως μεταφορά καναλιού.

Στο Enigma 2 πρέπει ενώ είσαι στα αγαπημένα να πατήσεις το "menu" για να έχεις τη δυνατότητα δημιουργίας νέου μπουκέτου. Στη συνέχεια πηγαίνεις στους δορυφόρους και αρχίζεις τις μεταφορές.

Δεν είναι κάτι πολύπλοκο, αλλά αν δεν το γνωρίζεις, δεν το κάνεις. Ας απαντήσουν με ειλικρίνεια όσοι διαβάζουν το thread αν γνώριζαν τη συγκεκριμένη λειτουργία. Εγώ προσωπικά μετά από 7 μήνες την ανακάλυψα τυχαία..

Εγώ πάντως δεν τη γνώριζα.
Κάθε μέρα σκέφτομαι να ρίξω μια ματιά στα εγχειρίδια του dm8000, του 906, την 5090Η, αλλά φευ.
Είναι κι ο χρόνος λίγος, οπότε κάτι τέτοια νήματα είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικά!

χιλια συγνωμη απο μερια μου δεν θα επαναλαβω ξανα τετιου ειδους απαντηση,αλλα υπαρχουν ατομα που το ψαχναν πως να το κανουν,
dimfil ουτε καν περασε απο το νου μου να κανω ποστ για να βρισκονται,μην την παμε τι δουλεια αλλου τωρα δεν λεει.

Μειλαμε ολοι για εκεινο το ασπρο βιβλιαρακι που μολις βγηκε ο δεκτης απο το κουτι μαζι με το κουτι πηγαν παταρι!!

Μμμμ κατι αρχιζω να θυμαμαι!!:flipout::flipout:-bye-