Προσθήκη υποτίτλων σε BD 3D

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,295
Ως ασχετος με το θεμα προσθηκη subs γενικά, να ρωτηξω:

Εχει ακουσει κανεις αν γίνεται;

Προφανως η ταινία να διατηρείται 3D κι οι extra υπότιτλοι 2D.

Ελεος με τα ΟΤ (και τις προσβολές συγγενικών προσώπων) σε αυτο το forum.

Καποιος επιτέλους πρεπει να φαει ban!.

:p

Δε γινεται γιατι τα προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια δεν αναγνωριζουν τη δομη του 3d blu ray.

p.s Ζητειται jvc x9, ανταλασεται με συλλεκτικη ξυλινη wilson με υπογραφη Borg, πατινια, ποδηλατο και οτι αλλο χρειαζεται καποιος για να βγει απο το σπιτι του να ζησει τη ζωη του οπως οι αλλοι ανθρωποι... :p

αει στα διαλα ρε Μανόπουλε :p

(εισαι σίγουρος; (οχι για τα πατίνια, για τους subs :p) - δεν παίζει τίποτα φορτωση εξωτερικων subs απευθειας από το player πχ; )

Πως γίνεται να φορτώσεις subwoofers πάνω στα players? Δεν θα σπάσουν;

Εσυ δεν το γλυτωνεις τα ban...

Ζητα ενα συγνωμη πρωτα απο τον fat bastard και μετα τα ξαναλεμε....

Ξερω οτι δε χρειαζεσαι Αγγλικους υποτιτλους, οποτε να υποθεσω οτι τους θελεις για τους φιλους σου απο το τεννις. Να σου υπενθυμισω ομως οτι 4 μαντραχαλοι με ασπρα σορτσακια, καλτσες και μπλουζες εχουν πολλες αντανακλασεις οποτε τσαμπα οι κουρτινες. Μολις θα γινεται να εχουμε υποτιτλους σε 3d θα ειμαι ο πρωτος που θα το μαθω...

P.s καλυτερα τωρα :p

Βεβαια χωρις ιχνος ειρωνιας να σου πω οτι οι παραστασεις της δε χρειαζονται υποτιτλους (like... χορος and stuff)...

Βεβαια χωρις ιχνος ειρωνιας να σου πω οτι οι παραστασεις της δε χρειαζονται υποτιτλους (like... χορος and stuff)...
Ναι, το χω σκεφτει.

Απλως επειδη ειναι ολιγον τι βιογραφικο νομίζω και επειδη παιζουν πολλες κουλες γλωσσες, ελεγα να μη το 'χαλασω´ δοκιμαζοντας χωρις subs (γιατι εχω μαθει οτι και καλλιτεχνικά και τεχνικά ειναι παρα πολυ καλό)

Μηπως εννοεις μεταγλωτιση σε συρτακι ;
Δεν άντεξες τελικα....:p