Πρώτα βήματα στην δορυφορική

moter moteck sg2100a gia piato 1.20m, to eixa parei apo germania me proorismo belgio 61euros teliki timi.
twra gia ellada maximum na pane 10euros parapanw ta metaforika! -bye-

opote don't worry so much :ernaehrung004:
 
Re: Απάντηση: Πρώτα βήματα στην δορυφορική

panosxgr said:
Μην στενοχωριέσαι, πάλι μπροστά σου θα με βρεις! :flipout:
Και που να προβώ και σε αγορές! Εκεί να δεις τι έχει να γίνει!!! :Banane0:
:Banane0: :Banane0: :Banane0:

:bang:
Ξεκίνα εσύ και εδώ θα 'μαστε... :ernaehrung004:
 
Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρώτα βήματα στην δορυφορική

Να ρωτήσω και εγώ.Έχω μια εγκαταλειμένει κεραία 80cm (η σκουριά είναι πλέον εμφανής).Άραγε υπάρχει κάποιο καθαριστικό ή να τις αλλάξω χρώμα?-bye-


Σκέφτομαι να πάω σε πιάτο 1,40μ.Θα με καλύψει για να πιάνω κάποιους βασικούς δορυφόρους με πολλά κανάλια (πχ Astra)?

Οι τιμές στα πιάτα πώς είναι?Πρόβλημα χώρου δεν υπάρχει

Απο LNB πόσα να βάλω (έχω ήδη 2 στο ντουλάπι είπαμε).
 
Για να αλλάξεις χρώμα πρέπει πρώτα να την τρίψεις καλά γιατί το νεο χρώμα θα τινάξει .
Δοκίμασε με αντισκωριακό ρίξε μπόλικο και άστο να δράσει για μισή ώρα .
 
Τι έγινε ρε παιδιά εγώ πλάκα έκανα:flipout: Μπορεί να γίνει?Αν ναί τότε να πάω σε νέο πιάτο που προείπα (1,40+) ή να βάλω μια προέκταση?Σημειώστε ότι μιλάω για Χαλκίδα,θέλω να πιάνω τον Astra λόγο αριθμού καναλιών και έχω και μοτέρ.
 
Last edited:
Καλυτερα βαλε 1 πιατο 1,40 οπως λες για Hotbird Astra και το 80αρι οταν και αν το φτιαξεις βαλτο για καποιον αλλο δορυφορο πχ hispasat. Τι προεκταση ενοεις? Σε πιατο δεν μπορεις να κανεις προεκταση για να το μεγαλωσεις αν αυτο σκεφτοσουνα
 
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ(ΔΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑΤΟ 80cm ΜΕ 1 LNB) ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ 100Ε. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΜΟΝΟΣ Η ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ. ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ. ΠΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΟΡΥΦΟΡΟ? ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΕΦΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ?