Πρωταπριλιά 2012... :Ρ

φυσικά και παίζει. και με τερματισμένες ρυθμίσεις παρακαλώ στον νεο μου i7-2600K.

χαχαχαχ ωραίο!

Ευτυχώς δεν είδα το νήμα έγκαιρα να αρχίσω τις συλλυπητήριες επιστολές!

:ernaehrung004:

ασε τις συληπητήριες επιστολές και στείλε κανά βολταρεν εμουλτζελ. μου φυγε ο τάκος να στήσω τον βουγιούκα στο λοου ποστ. ο μπατιστ πιο ελαφρύς είναι παναθεμά τος. στοπα πρέπει να μείνει το παρκέ για να δοκιμάσω τα νέα συστήματα ενόψει μακάμπι. υπόψην ο σατο από τη γωνία του τριπόντου θα μπουμάρει. δεν γίνεται αλλιώς.

Ούτε ιερό ούτε όσιο....

Βάλτα όπως πρέπει ρε Μάστορα... να έρθω να βοηθήσω αμα είναι... θα δεις κάτι τρίποντα buzzer beater μούρλια... πιο πίσω και απο τον σάτο θα σουτάρουν...

Re: Απάντηση: Re: Πρωταπριλιά 2012... :Ρ

Τον svp να τον αφήσεις ήσυχο.....μια χαρά παίζει και τις πρωταπριλιές!!!

Βέβαια, μια χαρά...

Κάτοχος σειράς 10 με >2000 ώρες που παίζει στα 24p, βλέπει μαύρο ~0,06 cd/m2...

Κάτοχος σειράς 10 με >2000 ώρες που παίζει στα 60p, λόγω svp, βλέπει μαύρο ~0,08 cd/m2...

:aetsch:

Η απάντηση στο παραπάνω είναι:

Κακώς αγοράσατε τηλεόραση της σειράς 10 με τόσο φωτεινό μαύρο!:eviltongue::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρωταπριλιά 2012... :Ρ

Βέβαια, μια χαρά...

Κάτοχος σειράς 10 με >2000 ώρες που παίζει στα 24p, βλέπει μαύρο ~0,06 cd/m2...

Κάτοχος σειράς 10 με >2000 ώρες που παίζει στα 60p, λόγω svp, βλέπει μαύρο ~0,08 cd/m2...

:aetsch:

Τα παράπονά σου στους Γιαπωνέζους όχι στους Ρώσσους!!!:aetsch::aetsch:

Eίχε καινούριες 9G KURO το 2009 με 535 ευρώ και το κράτησες μυστικό; :flipout:

Τώρα έπεσαν οι τιμές. Το Αύγουστο του 2010 που πήρα μια κούρο 22.000 BTU, έκανε περίπου 1300 ευρώ... :flipout:

πάντως αμα θές να στο καλιμπράρω πμ. έχω ανεμόμετρο 3 συνιστωσών ταχύτητας για μέσα και κυμαινόμενα μεγέθη και thermocouple για ομοιομορφία θερμοκρασίας στον χώρο.

Το θερμοζεύγος υποστηρίζει MCACC;