Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Αντιγράφω από reddit...

Do you want a meter? M5, M6, M7

Do you want AE? M7

Do you mainly shoot 50mm? M3

Do you mainly shoot 35mm? M2 or later

Do you mainly shoot 28mm? M4-P or later

Are you a contrarian? M5 or CLE

Do you want to buy new? M-A, MP, M6 reissue

Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
Μολις τωρα ειδα τα μηνυματα, λογικα μια m4 θα βρω. Δεν χρειαζομαι φωτομετρο, θελω να μπαινει ευκολα το φιλμ, 35mm ειναι το αγαπημενο μου και αν θελησω 28 γινεται εστω και συμβιβαστικα χωρις framelines. Αυτη την πρριοδο ομως ολα ειναι πολυ ακριβα, ανοιγει και ο καιρος κλπ. Τον χειμωνα ειχα βρει m4-2 με σερβις 1200 αλλα την προηγουμενη ειχε χαλασει το αυτοκινητο μου

Το έχω πετύχει και εγώ αυτό το site. Δεν έχω ψωνίσει από εκεί, αλλά λίγο που έψαξα, μου δίνει την εντύπωση του αξιόπιστου site.

Έχει παρόμοιες τιμές με το E-Infinity.

Ξέρουμε κάτι για το εν λόγω site?

Άλλος φίλος στο νήμα για Viltrox είχε screenshot για τον 35f1.2.
Φαντάζομαι το ξέρει το μαγαζί.
Προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. Ύποπτα καλή και ρίχνει -100€ στο e-inf και 200€ στο panamoz.
Ίσως είναι ημιεπίσημη παράγκα;

Στο reddit λένε πως είναι gray market. Επίσης επειδή λογικά βρίσκεται Αγγλία (βάσει ονόματος της περιοχής) τσεκάρετε για το απο που φεύγουν.

Άλλος φίλος στο νήμα για Viltrox είχε screenshot για τον 35f1.2.
Φαντάζομαι το ξέρει το μαγαζί.
Προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί και η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. Ύποπτα καλή και ρίχνει -100€ στο e-inf και 200€ στο panamoz.
Ίσως είναι ημιεπίσημη παράγκα;
Α δεν το είδα από εδώ.

Από ότι ψάχνω τώρα... είναι εννοείται grey market και δίνει 3 ετή (?) εγγύηση δική του και δεν έχει χρέωση τελωνείου σε 27 ευρωπαικές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Το έχω πετύχει και εγώ αυτό το site. Δεν έχω ψωνίσει από εκεί, αλλά λίγο που έψαξα, μου δίνει την εντύπωση του αξιόπιστου site.

Έχει παρόμοιες τιμές με το E-Infinity.

τον συγκεκριμένο φακό τον έχει ακόμα πιο φθηνά από ότι το e infinity. Μου το πετάει μέρες σαν διαφήμιση στο chrome.. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΞΈΡΕΙ ???!?!? :ROFLMAO: