Προτάσεις αγοράς νέου ή αναβάθμιση φωτογραφικού εξοπλισμού - Διαβάστε το 1ο Post!

Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

Βρήκα samsung nx1000 222 και nikon j3 239 στο πλαίσιο
Pen E pm1 149 χωρίς φακό
Μπορώ να βρω μεταχειρισμένο φακό κάτω απο 100;

Πριν μερικές εβδομάδες πούλησα καινούριο m4/3 14-42 προς 90 ...

Καλημερα μαγκες.. ειμαι ψιλοασχετος και θελω να παρω μια μηχανη για δωρο.. ταβανι τα 150ε. Ειδα αρκετες στο ιντερνετ αλλα πελαγωσα

Καλημερα μαγκες.. ειμαι ψιλοασχετος και θελω να παρω μια μηχανη για δωρο.. ταβανι τα 150ε. Ειδα αρκετες στο ιντερνετ αλλα πελαγωσα

Μάγκες δεν είμαστε, εντάξει;;; Αν ψάχνεις μάγκες, δεν θα βρεις εδώ....

Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά φωτογραφικής μηχανής

ειδα αυτες SAMSUNG DV150F, SONY DSC-WX60, SONY DSC-W800, CANON POWERSHOT A2500, NIKON COOLPIX S3500 K' S6500,CANON SX160IS, SAMSUNG WB30F,. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ.... ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΚΤΗ

Τι χρήση θα κάνεις? Βοήθησέ μας λίγο, να σε βοηθήσουμε...

ερασιτεχνικη για διακοπες, εκδρομες, γιορτες κ.λ.π απο οτι διαβασα στα 100-150ε η επιλογη της compact ειναι μονοδρομος.

αυτες αξιζουν παραπανω nikon coolpix l620, panasonic dmc-lz20,fijifilm finepix s4500 στα 130ε περιπου η να μεινω στις κομπακτ?

Compact είναι κι αυτές, απλώς διαφορετικού τύπου. Με ταβάνι τα 150 δες την Canon Ixus 140IS και την Samsung WB250F.

καταρχην ευχαριστω, την σαμσουνγκ την ειδα απο κοντα και μου φανηκε πολυ εφετζιδικη ψευτικη. εχεις αποψη για αυτην nikon l620? canon sx160is?

Είναι περίπου ισοδύναμες μηχανές, θα σου κάνουν την δουλειά σου. Η Nikon έχει πιο ευρυγώνιο φακό, πράγμα που θα σε βολέψει όταν τραβάς σε εσωτερικούς χώρους και θες να χωρέσεις όλη την παρέα στην φωτογραφία, είναι και λίγο πιο γρήγορη. Και οι δύο παίρνουν μπαταρίες ΑΑ οπότε πάρε ένα φορτιστή και μια τετράδα επαναφορτιζόμενες γιατί τις αλκαλικές τις καταβροχθίζουν για πλάκα...

πάντως δεν ήξερα ότι η IXUS είναι ακόμη σε κυκλοφορία!!

Η τρίτη είναι καλύτερη επιλογή, και πιο μαζεμένη.

ναι αλλα διαβασα οτι εχει θεμα με την μπαταρια, και γενικα θα προτιμουσα με μπαταριες ΑΑ. επισης ειδα πολυ πολυ καλες κριτικες για την nikon l820 που εχει παιξει στα 160ε πριν λιγο καιρο, αξιζει να περιμενω να την παρω σε καμια προσφορα στα 150ε περιπου? αυτη περνει 4ΑΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ!

Αν τραβάς πολλές φωτογραφίες, αγοράζεις τουλάχιστον άλλη μία μπαταρία. Προσωπικά έχω τουλάχιστον τρείς για κάθε φωτογραφική μου. Οι μπαταρίες ΑΑ ναι μεν σου δίνουν το πλεονέκτημα ότι βρίσκεις και στα περίπτερα, αλλά οι αλκαλικές κρατάνε ελάχιστα - και κοστίζουν πολύ σε βάθος χρόνου, οι δε επαναφορτιζόμενες μαζί με τον φορτιστή έχουν αρκετό όγκο. Εδώ ερχόμαστε και στην L820, καλή μηχανή για το είδος της, αλλά πλέον έχεις αρκετό όγκο, δεν μπορείς να την τσεπώσεις όπως τις προηγούμενες. Επί πλέον θα πρέπει να κουβαλάς μαζί σου 4 ανταλλακτικές μπαταρίες και τον αντίστοιχο φορτιστή. Εσύ ξέρεις καλύτερα αν και πόσο σε βολεύει αυτό...

σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου... και τα φωτα σου!