Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Τελευταία διαβάζω πολλά και καλά σχόλια για τον μικρό Zebralight sc52. Είναι πράγματι τόσο καλός; Και προέλευση είναι από Αμερική; Γιατί σε αναζήτηση που κάνω στο Ebay μου βγάζει πωλητές από USA & CANADA και εκτός του ότι είναι ακριβός έχουν και ακριβά μεταφορικά. Και είναι και επίφοβο από αυτές τις χώρες να βγει κανένα χαράτσι στο τελωνείο.
Ξέρει κανεις από που μπορούμε να αγοράσουμε με καλύτερες προϋποθέσεις; Κανένα Link;

Ο teomav σίγουρα θα ξέρει και ίσως και να πουλάει κανέναν.

Αλήθεια τεο από που τους αγοράζεις;

Δεν υπαρχει free shipping με DHL.
To free shipping της Zebralight για διεθνεις αποστολες γινεται μονο με κανονικο ταχυδρομειο -China Post και συστημενο. Απο Κινα. Εκει φτιαχνονται και οι περισσοτεροι φακοι της. Λογικα δεν πρεπει να σταματησει το δεμα στο τελωνειο.

International Shipping
Packages are sent via China Registered Air Mail. Delivery time varies from 10 days to several months depending on customs and local delivery conditions. International orders are guaranteed to be shipped, but delivery cannot be guaranteed due to varying international conditions.

EMS and DHL service is available at additional cost.

Ευχαριστώ για τις χρήςιμες πληροφορίες φίλε μου αν και δεν βλέπω διαφορά χρηματικά με το ebay μόνο που εδώ σου δίνει και την δυνατότητα επιλογής του αργού ταχυδρομείου China post χωρίς έξοδα.

Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Δεν υπαρχει free shipping με DHL.
To free shipping της Zebralight για διεθνεις αποστολες γινεται μονο με κανονικο ταχυδρομειο -China Post και συστημενο. Απο Κινα. Εκει φτιαχνονται και οι περισσοτεροι φακοι της. Λογικα δεν πρεπει να σταματησει το δεμα στο τελωνειο.

International Shipping
Packages are sent via China Registered Air Mail. Delivery time varies from 10 days to several months depending on customs and local delivery conditions. International orders are guaranteed to be shipped, but delivery cannot be guaranteed due to varying international conditions.

EMS and DHL service is available at additional cost.

Εσυ φίλε μου πιο ταχυδρομείο προτίμησες και πόσες μέρες έκανε να φτάσει; Σε ζαλίζω αλλά πήγα να κανω κίνηση από ebay από USA πωλητή και μου φόρτωσε άλλα 18$ ( μάλλον τοπικοί δαςμοί) και βγήκε τελικό ποσόν 104$ και φυσικά δεν προχώρησα. Μακρυά λοιπόν από USA πωλητές από εδώ και στο εξής, απο Canada δεν ξέρω τι γίνεται που εχει με air mail και φθηνό κοστος.

Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Εσυ φίλε μου πιο ταχυδρομείο προτίμησες και πόσες μέρες έκανε να φτάσει; Σε ζαλίζω αλλά πήγα να κανω κίνηση από ebay από USA πωλητή και μου φόρτωσε άλλα 18$ ( μάλλον τοπικοί δαςμοί) και βγήκε τελικό ποσόν 104$ και φυσικά δεν προχώρησα. Μακρυά λοιπόν από USA πωλητές από εδώ και στο εξής, απο Canada δεν ξέρω τι γίνεται που εχει με air mail και φθηνό κοστος.

Zebralight at HKE (HonkKong)
Zebralight at Illumination Supply (USA)
Δοκιμασμένοι και οι δύο

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Free delivery με China post απο το site της Zebralight και εκανε λιγοτερο απο μηνα να ερθει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πάνω που ήμουν έτοιμος να κανω την αγορά με free delivery όπως ο Χιωτης και αφού άνοιξα και κωδικό στην Zebralight έπεσε η ματιά μου στο review που έκανε κάποιος δυσαρεστημένος αγοραστής και ξενέρωσα. Στην νεα έκδοση λέει ανάβει τόσο εύκολα ο φακός που δεν τολμάς να τον βάλεις στην τσέπη σου γιατί ανάβει μόνος του και το καταλαβαίνεις όταν αρχίζει να σε ζεσταίνει αλλά σου εχει ήδη αδειάσει την μπαταρια και η προηγούμενη έκδοση που δεν είχε τέτοιο θέμα δεν είναι διαθέσιμη. Έτσι λοιπόν ξενέρωσα, κρίμα γιατί ήθελα ενα μικρό αλλά δυνατό φακό που να δουλεύει με AA. Καμία άλλη πρόταση κανείς;

Δεν ειναι ευκολο να αναψει κατα λαθος ο SC52.
Στο διαδικτυο μπορει να διαβασεις ενα καρο παπαριες απο πραγματικα ηλιθιους χρηστες. Μην δινεις τοσο βαση. Λιγοι ειναι οι σοβαροι reviewers.

Τελος παντων, μικρος και δυνατος ειναι ο Νitecore EA1. Σε πιο μεγαλο μεγεθος με καλα χαρακτηριστικα ειναι o thrunite archer.

Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Τον Ea1 τον εχω παραγγείλει και τον περιμένω μετά από δικά σου σχόλια που διάβασα εδώ

Α, μπραβο, θα τον χαρεις πολυ.

Ψαχνεις και αλλο μικρο 1χΑΑ?

Αλλος πολυ μικρος ειναι ο Οlight i2 EOS. Δεν ξερω αν βγαινει ακομα αλλα ειναι πολυ αξιοπιστος φακος.

Ο μικροτερος 1χΑΑ φακος που υπαρχει ειναι ο DQG AA. Αυτος και ο παραπανω λειτουργουν με στριψιμο της κεφαλης. Δεν εχουν διακοπτη.

Εχω καμμια τριανταρια φακουδακια που λειτουργουν με στριψιμο κεφαλης, κυριως 1χΑΑΑ, και ποτε δεν ειχα τετοιο περιστατικο.

Όταν τους βάζεις μαζι με κλειδιά στην τσέπη σου; Ακομα και όταν βάζεις το χέρι στην τσέπη μηχανικά μπορεί από μόνος σου να τον αναβεις.

Παρέλαβα και αυτόν την περασμένη εβδομάδα : CQG Bullet Shell CREE XP-G2 R5 CW/NW 16340 Tail click Flashlight Upgraded version
Μικρός και με καλό φως . Με εχει πιάσει μεγάλη μανία και μαζεύω.