Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Re: προβλημα σε led lenser P7

και απο εξω μπορω αν συμφερει,αρκει να υπαρχει εγγυηση και υποστηριξη σε ανταλλακτικα.το πακετο δεν περιεχει μπαταριες;

Απάντηση: Re: προβλημα σε led lenser P7

και απο εξω μπορω αν συμφερει,αρκει να υπαρχει εγγυηση και υποστηριξη σε ανταλλακτικα.το πακετο δεν περιεχει μπαταριες;
οχι, να καλυτερα να παριες αλλες που θα σου πουμε

Απάντηση: προβλημα σε led lenser P7

στην Ελλαδα τον pd31 δεν πουλανε, και οχι μονο στην Ελλαδα , αυτο το μοντελο βγηκε σε περιορισμενη εκδοση. ευκολα θα βρεις τον pd30 - ειναι ομως πιο αδυνατος και δεν δεχεται τις 18650 επαναφορτιζομενες

Last edited:

μολις τωρα ειδα τα μυνηματα σας γιατι υπαρχει προβλημα και δεν μπορω να μπω.

Ναι οντως καλυτερα ειναι να παρει εναν φθηνο στην αρχη φακο μεχρι που οταν δει απο κοντα τον E1B θα αλλαξει γνωμη. Αν και ο Fenix ειναι πολυ καλος.

Εμενα παντως για πρωτος φακος θα μου ηταν αισθητικα καλυτερος ο nitecore.

βεβαια εχω και μια αδυναμια στον Nitecore

Πριν λιγο ,παρηγγειλα τον Fenix ,εντυπωσεις οταν τον παραλαβω.
Απλα ακομη δεν εχω αποφασισει για τις μπαταριες,οι επαναφορτιζομενες με προβληματιζουν

Πριν λιγο ,παρηγγειλα τον Fenix ,εντυπωσεις οταν τον παραλαβω.
Απλα ακομη δεν εχω αποφασισει για τις μπαταριες,οι επαναφορτιζομενες με προβληματιζουν

Πω πω, κασταστροφή είμαστε, οποιος ρίχνει ανάγνωση στο subforum ΦΑΚΟΙ, παει για παραγγελία μετά...
Τι σε προβληματιζει στις 18650?
Υπάρχει και η γρήγορη λύση των απλών CR123A για ΜΗ ΣΥΧΝΗ χρήση...

Αντωνη μαλλον σ αυτες θα καταληξω [CR123A] ,για να εχω παντα καποιες ετοιμες για χρηση

Μόλις τις δουλέψεις λίγο τις επαναφορτιζόμενες θα δεις ότι δεν είναι μεγάλος μπελάς τελικά,ίσα ίσα σου λύνουν τα χέρια.Ούτως ή άλλως η χρήση δεν είναι πολύ μεγάλη αν δεν τον χρησιμοποιείς για επαγγελματικούς λόγους και οι επαν/νες έχουν συνήθως και μεγαλύτερη διάρκεια.

Δεν ειναι ο μπελας,ειναι οτι εκει που θα τις χρειασθω δεν θα εχω 220 για να φορτισω

λοιπον παιδες:NITOCORE EXTREME R2 220LM 70$---FENIX PD31 304LM 70$/TK15 337LM 82$/TK21U2 468LM 90$---ZEBRALIGHT SC600 500LM 95$---LUMINTOP TD15X 580LM 99$---SUREFIRE 6PX 200LM 115$.πιστευω οτι ολοι ειναι επιχειρησιακοι.περιμενω γνωμες...

Δυστυχως με ενημερωσαν οτι pd 31 δεν υπαρχει προς πωληση[για την ακριβεια μαλλον εχουν ελλατωματικο στοκ].Απο καπου αλλου να τον αγορασω?

Τον γκρινιαρη στα στρουμφακια τον Ξερετε? νομιζω πως μου αρμοζει παρα πολυ...

Attachments

• ΓŽΒ³ΓŽΒΊΓΒΓŽΒΉΓŽΒ½ΓŽΒΉΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ·Γβ€š.jpg
    ΓŽΒ³ΓŽΒΊΓΒΓŽΒΉΓŽΒ½ΓŽΒΉΓŽΒ¬ΓΒΓŽΒ·Γβ€š.jpg
    18.4 KB · Views: 16

Πετρο,

αν ανοιξεις την εικονα απο κατω θα καταλαβεις. Ποτε δεν μου αρεσαν οι fenix γιατι ποτε δεν μπορεσα να ''καψω'' ουτε μια μπαταρια χωρις να παρουσιασει προβλημα.

Ημαρτον με την εταιρια....κατι δεν κανει σωστα με τα ηλεκτρονικα της( το πηνιακι τους καιγεται συνεχεια) και τα ρευματα στο switch.

Πέτρο, που το κοίταξες για να τον αγοράσεις?
Ασταναπάνε, μάλλον θα είσαι γκαντέμης, η φενιξ έχει τα καλύτερα κυκλώματα!Το μόνο που ξέρω ότι ήτανε ευαίσθητα σε βραχυκυκλώματα/ανάποδες μπαταρίες αλλά το φτιάξανε πλέον κ αυτό!