Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Απάντηση: Re: προβλημα σε led lenser P7

Πέτρο, που το κοίταξες για να τον αγοράσεις?
Ασταναπάνε, μάλλον θα είσαι γκαντέμης, η φενιξ έχει τα καλύτερα κυκλώματα!Το μόνο που ξέρω ότι ήτανε ευαίσθητα σε βραχυκυκλώματα/ανάποδες μπαταρίες αλλά το φτιάξανε πλέον κ αυτό!

Τον ειχα παραγγειλει εκει που προτεινατε εσεις

http://www.hkequipment.net/index.ph...at0=1&id=753&cat1=6&cat0=1&new=&more=&lang=en

Τωρα ψαχνω αλλου,τον βρηκα περιπου ιδια τιμη σε αυτο

http://www.fenixtactical.com/fenix-pd31.html

Στην Αγγλια τον ζητουν καπου στις 70 λιρες,υπαρχει και στο amazon.com

Last edited:

Aφου εχει paypal θα παω σ αυτον.Φαινεται καλος με αρκετες πωλησεις και μονο 1 αρνητικο στους 6 μηνες,εχει πουλησει και μερικους φακους.Παντως πολυ μαχαιρι πουλαει ο τυπος
Δεχεται και μικροτερες προσφορες???

Last edited:

Aφου εχει paypal θα παω σ αυτον.Φαινεται καλος με αρκετες πωλησεις και μονο αρνητικο στους 6 μηνες,εχει πουλησει και μερικους φακους.Παντως πολυ μαχαιρι πουλαει ο τυπος

Παρε το προιον (280707156804) και βαλτο στο ebay.com για να διευκολυνθείς!

Re: προβλημα σε led lenser P7

Ναι μόλις το είδα, Πέτρο, βάλε του μια προσφορά αρκετά χαμηλότερη, θα σου κάνει αντιπρόταση, αν είναι καλή οκ, αν όχι βάλε κ εσύ μεγαλύτερη αντιπρόταση, κάπου θα τα βρείτε

Απάντηση: προβλημα σε led lenser P7

Ναι αλλα ο Κινεζος θελει και 15 δολλαρια μεταφορικα [τωρα το ειδα],οποτε ...αντιο

Εκανα αποπειρα ,η πρωτη ηταν ανεπιτυχης,η δευτερη θα δουμε[μεχρι στιγμης δεν απαντησαν οτι δεν τον εχουν]

Με τον συγκεκριμένο θα κάνεις φωτεινές διακοπές,θα αρρωστήσεις.
Τι λέω ήδη αρρώστησες...:flipout:

Δυστυχως με ενημερωσαν οτι pd 31 δεν υπαρχει προς πωληση[για την ακριβεια μαλλον εχουν ελλατωματικο στοκ].Απο καπου αλλου να τον αγορασω?
αφου δεν υπαρχει στο hkequipment.net τοτε δεν θα το βρεις πουθενα γιατι ειναι ειδικη εκδοση. τελειωσανε παντου!!!

ελα δωσε λινκ. απο που?

Το 'χει δώσει, στο ποστ #201
Πρέπει να υπάρχει και αλλού, γιατί μάλλον έγινε επανέκδοση, λόγω επιτυχημένης πορείας πωλήσεων (εδώ που τα λέμε, είναι αξιολογότατος compact 18650!)

Re: προβλημα σε led lenser P7

λοιπον παιδες:NITOCORE EXTREME R2 220LM 70$---FENIX PD31 304LM 70$/TK15 337LM 82$/TK21U2 468LM 90$---ZEBRALIGHT SC600 500LM 95$---LUMINTOP TD15X 580LM 99$---SUREFIRE 6PX 200LM 115$.πιστευω οτι ολοι ειναι επιχειρησιακοι.περιμενω γνωμες...

oxi...Λιγοι ειναι επιχειρησιακοι.....

το ζητημα ειναι η λειτουργια του διακοπτη...διαβασε το αντισοιχο αρθρο μου στο μπλογκ μου (δες το λινκ στην υπογραφη μου) κια μην κανεις αγορα πριν δεις πως δουλευει

με απλα λογια αν ενεργοποιει περααπο μια λειτουργια τοτε ΔΕΝ ειανι επιχηρισιακος....

προταση LUMINTOP TD15X

και μην ψαχνεις πολυ τα λουμεν αν ειναι πανω απο 200 πραγματικα ...αλλα πραγματα σε ενδιαφερουν....

Πάντως κ ο Lumintop έχει ένα σοβαρό αρνητικό που με χάλασε πολύ...Παίζουν αρκετά τα threads της κεφαλής του όταν ξεβιδωθεί...Έτσι είναι αναξιόπιστες οι αλλαγές level και πιθανό η αδιαβροχοποίηση εκεί...