Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Για δείτε λίγο αυτούς τους δύο φακούς

http://www.dinodirect.com/led-flashlight-super-bright-1000lm-5mode-cree-t6-currency-EUR.html

http://www.dinodirect.com/led-flashlight-1000lm-3mode-cree-t6-super-bright.html?cur=EUR

Δηλαδή αυτός με τα 5 mode είναι πιο φτηνος? Μήπως είναι λίγο μούφα?
ιδιοι φακοι ειναι. σχετικα καλοι ειναι, αλλα τα κυκλωματα τους ψιλομαπα. τα λεφτα τους ομως αξιζουν. με αλαγη του driver με 3*7135 ή 4*7135 θα ειναι πολυ καλος.
attachment.php

Last edited:
Τον παρελαβα χτες, συστημενο απο την "κινεζια".
Δεν ειναι ασχημος..
Τι με ενοχλησε
1. Ο πρασινος διακοπτης. Μα ειναι χρωμα τωρα αυτο?
2. Η αισθηση στην αφη του ειναι καλυτερη απο yezl αλλα χειροτερη απο fenix

κατα ταλλα ειναι καλυτερος στο πιασιμο απο yezl. Και απο φως μια χαρα.
Θυμαται το τελευταιο mode, φτανει να περασουν 10sec περιπου.
Αλλιως αλλαζει mode.
Για τα λεφτα και το μεγεθος του ειναι πολυ καλος παντως.

Τον παρελαβα χτες, συστημενο απο την "κινεζια".
Δεν ειναι ασχημος..
Τι με ενοχλησε
1. Ο πρασινος διακοπτης. Μα ειναι χρωμα τωρα αυτο?
.

αλλαξε τον...λαστιχακια εχει παντου

Θα δοκιμασω μια πληρη αποφορτιση στο high και θα σας πω.

Οταν λες λαστιχακια παντου?

Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Λοιπόν, αυτόν τον UniqueFire UF-2100 τον πήρα και γω μέσω του Group Buy BLF (DinoDirect) και τον έχω εδω και 3 εβδομάδες περίπου.
Ειναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ (και αρκετά ποιοτικός) για τα περίπου 13 ευρώ που στοίχισε, με XM-L, σε πολύ συμμαζεμένο σώμα (το έχω ξαναδεί στον YEZL Z1).
Τραβάει περίπου 2Amp στο high, δίνοντας τουλάχιστον 600 OTF Lumens, οπότε στην ποδηλασία που τον χρησιμοποιώ είναι φανταστικός (γιατί είναι και flood). Βεβαια, κακά τα ψέματα ζεσταίνεται (ειδικά τις "ζεστες" καλοκαιρινές νύχτες), οπότε δεν τον αφήνω συχνά στο HIGH για πάνω από 10 λεπτά...
Συστήνεται ανεπιφύλακτα, ομως ο μελλοντικός αγοραστής θα πρέπει να επενδύσει και σε Φορτιστή + μπαταρίες για 18650.
Εχεις δικιο οτι ζεστενεται.Βεβαια αυτο ειναι καλο απο την μια γιατι δειχνει τουλαχιστον οτι απαγει θερμοτητα απο το κυκλωμα προς το περιβαλλον.Πρεπει να επισημανθει(τουλαχιστον προσωπικη μου γνωμη)οτι αυτη η θερμοκρασια υφισταται οταν εχεις τον φακο στατικο.Επειδη τον εχω χρησιμοποιησει επιχειρησιακα για ενα μισαωρο συνεχους λειτουργιας,με το λιγο αερακι που πεφτει πανω στο σωμα απο το περπατημα δεν εχει καμμια σχεση η θερμοκρασια που ανεβαζει.Βεβαια για ποδηλατο οπως ανεφερες δεν τιθεται καν θεμα με την ταχυτητα που πηγαινεις.Οσον αφορα τα lumen τον μετρησαμε με τον Γιωργο και βγαζει γυρω στα 630 OTF η οποια τιμη βεβαια πεφτει σιγα σιγα αλλα σιγουρα θα κυμαινεται πανω απο τα 550 που υπολογιζαμε,κατι λιγοτερο απο 600.Στο led παντως βγαζει 2,12Α.Για το floodαρισμα εχεις απολυτο δικιο και εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο του sc60.Βεβαια αυτο μπορει να οφειλεται και στο περισσοτερο και πιο ασπρο φως.

Last edited:
μου ήρθε και εμένα...οχι απλα ζεσταίνεται, τσουρουφλίζει!! ευτυχώς θα τον έχω στο ποδήλατο, αλλά φοβάμαι μη μου λιώσει τα λάστιχα της βάσης!

Re: Απάντηση: Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Εχεις δικιο οτι ζεστενεται.Βεβαια αυτο ειναι καλο απο την μια γιατι δειχνει τουλαχιστον οτι απαγει θερμοτητα απο το κυκλωμα προς το περιβαλλον.Πρεπει να επισημανθει(τουλαχιστον προσωπικη μου γνωμη)οτι αυτη η θερμοκρασια υφισταται οταν εχεις τον φακο στατικο.Επειδη τον εχω χρησιμοποιησει επιχειρησιακα για ενα μισαωρο συνεχους λειτουργιας,με το λιγο αερακι που πεφτει πανω στο σωμα απο το περπατημα δεν εχει καμμια σχεση η θερμοκρασια που ανεβαζει.Βεβαια για ποδηλατο οπως ανεφερες δεν τιθεται καν θεμα με την ταχυτητα που πηγαινεις.Οσον αφορα τα lumen τον μετρησαμε με τον Γιωργο και βγαζει γυρω στα 630 OTF η οποια τιμη βεβαια πεφτει σιγα σιγα αλλα σιγουρα θα κυμαινεται πανω απο τα 550 που υπολογιζαμε,κατι λιγοτερο απο 600.Στο led παντως βγαζει 2,12Α.Για το floodαρισμα εχεις απολυτο δικιο και εμενα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο απο του sc60.Βεβαια αυτο μπορει να οφειλεται και στο περισσοτερο και πιο ασπρο φως.

Παντως σίγουρα η τόση ζέστη δείχνει κακή ποιότητα οδηγου/led. Προφανως αυτού του είδους οι γάμοι κατασκευάζονται απο b-grade υλικά εξουσία και η τιμή. Αναφορικά, στα 5 λεπτά στατικής λειτουργίας, ο fenix tk21 μετρήθηκε στους 34.5c , ενώ ο 2100 στους 67c(!) στην κεφαλή.

Ξερει κανεις την διαφορα μεταξυ του Ultrafire UF-H3B και Ultrafire UF-H3D?Γιατι εχθες μου ηρθε στο σπιτι και ενω ειχα παραγγειλει τον H3B μου εστειλε τον H3D ο κινεζος.Γενικα δεν εχω παραπονο μια χαρα ειναι ο φακος απλα για την κοροιδια,αμα ειναι να του τα ψαλλω.
review εχει εδω αλλα δεν ειδα καπου να αναφερει τις διαφορες.
http://budgetlightforum.com/node/1074?page=page=page=1

καλησπερα σε ολους

τωρα μερες κοιταζω να παρω ενα φακο δυνατο οπου να περνει μπαταριες C - D.
η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα με τοσα μοντελα και διαφορετικες τεχνολογιες led.σε μεγεθος δεν θελω να ειναι πολυ μικρος αλλα ουτε και κανενα τερας,εχετε καπια μοντελα να μου προτεινεται?χρηματικα οσο το δυνατον οικονομικος γυρω στα 40-50 ευρω.

ευχαριστω

λεω για της c-d επιδει εχω αρκετες επαναφορτιζομενες γυρω στα 4.500 mah.σωστες επιλογες δλδ της ξεχνω με c-d?