Ο υποβρυχιος χρησιμοποιειται συχνα και στο σκαφος/στερια αρα το strobe καλο ειναι να υπαρχει, για ωρα αναγκης.
Λαστιχακι εξτρα παιρνει και ο TrustFire, αν θες να βαλεις, υπαρχει υποδοχη.
Ο μεγαλος, ο no name, οσο και καλα σχεδιασμενος να ειναι (οντως φαινεται προσεγμενος) δεν παυει δυστυχως να ειναι no name με οτι αυτο συνεπαγεται.
Εγω δεν θα επαιρνα το ρισκο ουτε της κατασκευης, ουτε των ειδικων μπαταριων που παιρνει ουτε της γενικοτερης αξιοπιστιας, ιδιαιτερα για τοσα χρηματα που κανει!!
Δεν θα είναι ο πρώτος μου φακός αλλά θα ήθελα προτάσεις για αγορά φακού με τα παρακάτω κριτήρια
-- Μπαταρίες ΑΑ
-- Χρήση αποκλειστικά στο αυτοκίνητο σε περίπτωση κάποιας ανάγκης.
-- Κόστος μέχρι 30-35 Ευρώ κατά προτίμηση. Αν μιλάμε για κάτι καλό ανεβαίνω και λίγο παραπάνω
-- Αγορά από τα γνωστά sites
Δεν θα είναι ο πρώτος μου φακός αλλά θα ήθελα προτάσεις για αγορά φακού με τα παρακάτω κριτήρια
-- Μπαταρίες ΑΑ
-- Χρήση αποκλειστικά στο αυτοκίνητο σε περίπτωση κάποιας ανάγκης.
-- Κόστος μέχρι 30-35 Ευρώ κατά προτίμηση. Αν μιλάμε για κάτι καλό ανεβαίνω και λίγο παραπάνω
-- Αγορά από τα γνωστά sites
Οσο και να γλυκοκοιταζω και να μου αρεσει αυτος ο Nitecore srt7 , αλλο τοσο θεωρω οτι δεν θα βολευομαι ιδιαιτερα με το περιστρεφομενο ring που εχει.
Οποτε,ρωτω εσας τους γνωστες,τι γνωμη εχετε για τον Klarus xt11 ? Μιλαω για αυτον εδω.
http://www.klaruslight.com/plist_show.php?id=63&lge=en
820 lumens(αν ισχυει φυσικα)ειναι μια χαρα.
Τον εψαξα στο fasttech αλλα δεν υπαρχει. Τον βρηκα σε αλλο μαγαζι (νομιζω το hkequipment,καπως ετσι) στα 89 δολλαρια.
fotaras έχε υπ όψη σου όμως, ότι ο μόνος από όσους ανέφερες θα τον πιάσεις στα χέρια σου και θα δουλεύει σίγουρα και θα σου κρατήσει είναι ο Fenix.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.