Προτάσεις αγοράς του πρώτου σας φακού

Απάντηση: Προτασεις Αγορας του Πρωτου Σας Φακου

μου τον στειλανε σημερα, αλλα θα τον παραλαβω μαλλον του χρονου.

Re: Προτασεις Αγορας του Πρωτου Σας Φακου

χαχα καλη φαση ....αντε με το καλο να δουμε κανα beamshot !:music-smiley-005:

το yezl εμένα μου ήρθε σχετικά γρήγορα, κανά 10άρι μέρες!Αλλά τώρα έχουνε πολλά δέματα στα ταχυδρομεία και κολλάνε όλα...

..ασχετο αλλα για οποιον ανδιαφερετε καλο tip..μου ηρθε χθες ο 4sevens μινι aa2 και προσεξα οτι η κεφαλη του ειναι πληρως συμβατη με τον itp A2..! ετσι εχεις lego 2 φακουδακια με 1χΑΑ και 2χΑΑ.. !:2thumb22sup:

Να μη σου πω ότι παίζει να έχουν και ίδια κυκλώματα...Οι φακοί illuminati,maratac, itp , 4sevens και άλλοι ίσως, είναι τραγικά όμοιοι!!!Στις μικρές κατηγορίες πάντα έτσι;

λοιπον καποιος σφυριξετε στο CPF οτι οι φακοι Klarus kai Lumintopκαι καποια αλλη μαρκα φτιαχνονται απο την o-light....

τωρα illuminati,maratac, itp ειναι οντως o-light.....

kalo e?

λοιπον καποιος σφυριξετε στο CPF οτι οι φακοι Klarus kai Lumintopκαι καποια αλλη μαρκα φτιαχνονται απο την o-light....

τωρα illuminati,maratac, itp ειναι οντως o-light.....

kalo e?

τα εγχειριδια χρησης του itp και της olight μοιαζουν παρα πολυ. Ως και η γραμματοσειρα τους ειναι ιδια

μα ειναι απο την ιδια εταιρια.....ουτε καν φασον.....

οι illuminati,maratac, ειναι φασον

Εχω βρει μια οικονομικη λυση,
SSC-P7 1000 Lm LED Torch Rechargeable Lamp Flashlight
πως το βλεπετε; σιγουρα δεν ειναι 1000 λμ...
θα ειναι σχετικα αξιοπιστος-δυνατος?
Η ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

Ουτε να το σκεφτεις ειδικα με αυτο τον τροπο φορτισης.....

επισης το λεντ ειναι πια απαρχαιομενο και η ποιοτητα κατασκευης θα ειανι απο τις πιο χαμηλες στην παρεα μας....

παρε ενα yezl Υ6 που ειναι στην βαση

Καλησπερα και απο μενα,για να μην ανοιξω νεο Post συνεχιζω εδω.
Ειμαι καινουργιος στην παρεα και στο hobby αυτο μπορω να πω.Ειμαι κατοχος ενος fenik tk11 R2 ειμαι πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα.Θα ηθελα την γνωμη σας για εναν μεγαλης ισχυος.τι γνωμη εχετε για τον παρακατω κινεζικο...
Trustfire X6 SST-90 Luminus LED Flashlight Searchlight
http://www.youtube.com/watch?v=P77d5HAY26M
http://www.youtube.com/watch?v=7En_F2qXAS8&feature=related

Last edited:
για ψαξε λιγο πισω...μας εχει ξανααποσχολησει ο φακος αυτος.....βαλε την μηχανη αναζητησης

Ψαχνω και δεν βρίσκω κάτι σχετικό.Μπορείς να μου πεις πού υπάρχει κάποιο σχετικό post.
Επισης αν υπαρχει κατι για τον catapault V3 σε συγκριση με τον προηγουμενο.
Ευχαριστω.

Last edited:
ποιπον ειχα και δικιο και αδικο

τωρα θυμηθηκα οτι ειχαμε κατι ποστ απο εναν κινεζο εμπορα που τοε ιχε παρακανει με την διαφημιση και την εκανε

το μονο που εχω να σας πω οτι δεν βγαζει τα λουμεν που δηλωνει.( 2300δηλαδη )
λενε οτι στην μεσαια σκαλα φωτιζει σαν ΦΕΝΙΞ ΤΚ40.
2,35Α απο tailcap στην υψιλη με τρια 18650 ειναι περιπου 6,5Α στο λεντ.

ας κανουμε μερικους υπολογιζμους:
ο trustfire st-50 me sst-50 led στα 4Α βγαζει 700 λουμεν. τα λεδ sst-50 και sst-90 εχουν περιπου ιδια αποδοση αμπερ-λουμεν, απλος ο πρωτος αντεχει μεχρι 5Α και ο δευτερος μεχρι 9Α. και επειδη η trustfire δεν βαζει και τα καλυτερα μπιν των λεντ στους φακους της, εχουμε : 4Α - 700 ΛΟΥΜΕΝ ΚΑΙ 6,5Α - 1137 ΛΟΥΜΕΝ . Κωστα, διορθωσε με αν κανω καποιο λαθος

Last edited: