1. Ενα ζευγάρι καλά ηχεία βάσης με όσο το δυνατόν περισσότερο χαμηλό. Ο χώρος είναι κάπου 27tm. Θα τοποθετηθούν κοντά σε τοίχο, στην πίσω πλευρά, κοντά σημαίνει σε 10-15cm απόσταση. Μάλλον μαζί θα αγοραστεί και ένα Sub.
Θα μπορούσα να πώ, μιά και έχω Audio Spectrum Artemis, ότι τα Eros θα ήταν μια καλή λύση αλλά δεν θέλω δύσκολα φορτία και θα τα οδηγήσω με κάποιον σημερινό AV πχ Denon 3808. Σίγουρα άν είχα έναν Rotel ή Parasound θα είχα άλλα αποτελέσματα με ηχεία σαν τα EROS, ίσως στο μέλλον.
πχ.
Yamaha Soavo
Monitor Audio GS10
KEF ? xm έχω κάτι ενδιασμούς, δεν ξέρω
Αν κάποιοι είχαν αντίστοιχο προβληματισμό στο παρελθόν θα ήθελα την γνώμη τους.
2. Αναφορικά με τα νέα Format πολυκάναλου ήχου.
Πόση ακουστική διαφορά είχε η ίδια ταινία απο DVD με Dolby Digital σε Βlu-Ray και TrueHD ? Οσοι είδαν την ίδια ταινία και με τα 2 μέσα ίσως μπορούν να πούν. Πάντα όμως σε ένα σύστημα με 5.1 Ηχεία.
Θα μπορούσα να πώ, μιά και έχω Audio Spectrum Artemis, ότι τα Eros θα ήταν μια καλή λύση αλλά δεν θέλω δύσκολα φορτία και θα τα οδηγήσω με κάποιον σημερινό AV πχ Denon 3808. Σίγουρα άν είχα έναν Rotel ή Parasound θα είχα άλλα αποτελέσματα με ηχεία σαν τα EROS, ίσως στο μέλλον.
πχ.
Yamaha Soavo
Monitor Audio GS10
KEF ? xm έχω κάτι ενδιασμούς, δεν ξέρω
Αν κάποιοι είχαν αντίστοιχο προβληματισμό στο παρελθόν θα ήθελα την γνώμη τους.
2. Αναφορικά με τα νέα Format πολυκάναλου ήχου.
Πόση ακουστική διαφορά είχε η ίδια ταινία απο DVD με Dolby Digital σε Βlu-Ray και TrueHD ? Οσοι είδαν την ίδια ταινία και με τα 2 μέσα ίσως μπορούν να πούν. Πάντα όμως σε ένα σύστημα με 5.1 Ηχεία.