Προτάσεις βελτίωσης Canon εξοπλισμού

Χαιρετώ.
Θα προχωρήσω στην αγορά Tamron 24-70 G2 και σκέπτομαι να πάρω ένα φλας και transmitter.
Έχει κανένας άποψη για τα Yongnuo 685 (φλας) και YN622c-tx (transmitter);

Re: Απάντηση: Προτάσεις βελτίωσης Canon εξοπλισμού

Χαιρετώ.
Θα προχωρήσω στην αγορά Tamron 24-70 G2 και σκέπτομαι να πάρω ένα φλας και transmitter.
Έχει κανένας άποψη για τα Yongnuo 685 (φλας) και YN622c-tx (transmitter);

Φαντάζομαι το έχεις δει . Επανω στα comments ειναι ένας που γράφει έκθεση . Ισως βρεις χρήσιμες πληροφορίες καθώς φαίνεται να ξέρει τι λέει . Γενικά επιστεύομαι YN είχα τον 50 1.8 και ακόμα έχω ένα και μοναδικό φλας και είναι μια χαρά τουλάχιστον για περιαστασιακή χρήση , δεδομένης και της τιμής πάντα .

https://www.youtube.com/watch?v=bKlhmc1Ivhg

Τελικά παρήγγειλα το Godox V860 II. Σαν εταιρία, θεωρείται πιό αξιόπιστη από την Yongnuo.
Αν μείνω ευχαριστημένος, θα πάρω δεύτερο και ένα transmitter.

Για λίγη σχετικά χρήση φλας αξίζει να πάρω το
Canon Speedlite 430EX III-RT Flash που βγαίνει με το -20% περίπου στα 175 ή
να πάρω το GODOX TT685C που βγαίνει περίπου 115 ;
Έχετε μήπως κάποια άλλη πρόταση;
Θέλω το φλας να έχει συμβατότητα με την Canon 80D.

Για το Yongnuo YN600EX-RT II TTL δεν βρήκα κάπου να λέει ότι είναι συμβατό με την 80D,
σε τι σώματα το χρησιμοποιείτε και πως; εννοώ on camera ή με transmitter;
Νομίζω ότι το YONGNUO YN968EX-RT είναι συμβατό.
Στο site του ΣΤΑΜΟΥ δεν γράφει κάτι.

Με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σας.

Ευχαριστώ

Και τα δύο φλας που γράφεις είναι συμβατά και σχεδόν ίδια . Οι διαφορές είναι σε κατασκευή υπερ του 600 (ίδιο με το 600 canon) ενώ το 968 έχει και λεντακι για φωτισμό.
Η 80d σου θα συνεργαστεί απροβλημάτιστα και με τα δύο.
Εγώ όταν το χρησιμοποιώ με την 5d (που δεν έχει ενσωματωμένη λειτουργία χειρισμού φλας) βάζω τα transmiter . Με την 6d μπορώ και απο το μενου της αλλά μου είναι πιο εύκολο με τους transmiter γιατί κάποιες φορές βάζω παραπάνω απο ένα μακριά μου και σχεδόν πάντα manual mode. Δεν αξίζει να πας σε canon και να δώσεις πολλαπλάσια .

Σημερινή παραλαβή....

Attachments

• 20171214_142710.jpg
    20171214_142710.jpg
    159.1 KB · Views: 190
Last edited by a moderator:
Ελπίζω να τα χαρείς και να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο.
Τον extender από που το πείρες και αν επιτρέπεται πόσο;

Ελπίζω να τα χαρείς και να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο.
Τον extender από που το πείρες και αν επιτρέπεται πόσο;

Σε ευχαριστώ πολύ....
352 Ευρώ χωρίς φπα από amazon.de

Μια φώτο με το ''μοναδικό'' φακουδάκι Canon 10-18....παρόλο τον ''χαμό'' που γίνεται με τον όγκο του εξοπλισμού τα τελευταία χρόνια με τις Mirrorless, ο Canon 10-18 είναι μικρούλης και πανάλαφρος (240 γρ.). Ναι είναι πλαστικός και όχι ιδιαίτερα φωτεινός, άλλα εστιάζει αθόρυβα και σφαίρα τόσο σε βίντεο όσο και σε φώτο, είναι Sharp με πολύ καλή ποιότητα εικόνας σε όλο το εύρος του ζουμ, έχει σταθεροποίηση και όπως είπα είναι μικρούλης και πανάλαφρος και όλα αυτά με μια τιμή χώμα που μεταχειρισμένο τον βρίσκεις και από 150 ευρώ!! Τι άλλο να ζητήσεις με αυτά τα χρήματα??
Αν κάποιος θέλει να μπει στον ''κόσμο'' του ''υπερευρυγώνιου'' χωρίς να ξοδέψει του κόσμου τα χρήματα, ο Canon 10-18 είναι η ιδανική λύση....ο φακός αυτός είναι λόγος να μπει κάποιος στο σύστημα της Canon....

Attachments

• WP_20171219_16_51_56_Rich.jpg
    WP_20171219_16_51_56_Rich.jpg
    57.2 KB · Views: 105