Προτάσεις για 26''άρα LCD ΤV!!

georgebest

Established Member
25 May 2007
163
Τί θα μου προτείνατε για μια 26άρα. Θα ήθελα κάτι καλό και όχι πανάκριβο.

Η καλύτερες 26άρες
Sony KDL-26P2530
Samsung LE-26R86
Τιμή 660Ε

+1

Αν και θα σου πρότεινα αν δεν τίθεται θέμα χώρου τοποθέτησης να πας για 32" γιατί δεν συμφέρει από καμία άποψη η 26άρα (οικονομικά έχουν μόνο 100 ευρώ διαφορά ενώ το πάνελ της μίας από την άλλη είναι καλύτερο ποιοτικά. Όσο για την απόσταση αν είσαι από 1,5 μέτρο και πάνω δεν τίθεται θέμα.

Καλημερα παιδες,

Για την LG 27LC2R εχετε καποια γνωμη? Αξιζει?
Η τιμη της ειναι 479-499 EUR.

Παιδιά μία ερώτηση,

επειδή δεν μπορώ να το βρω πουθενά, η Philips 26pf7321 έχει ψηφιακό δέκτη??? Αξίζει τα λεφτά της (599Ε)???

Eγώ έχω βάλει στο μάτι την Samsung LE26R86 είναι πραγματικά εκπληκτική αλλά λίγο ακριβή για 26άρα .

Οσοι ενδιαφέρεστε μήν ψάχνετε άλλο :

Αχτύπητη τιμή για SAMSUNG 32R74BD με DVB-T :599 ευρώ -bye-
SAMSUNG 32R84 :799 ευρώ

Στο PRAKTIKER , προσφορά απο σήμερα.

Τυχεροί τελικά είναι αυτοί που θα ψωνίσουν αυτοί την εβδομάδα.

Πολυ καλη περιπτωση, εαν σκεφτεις οτι περυσι τον Μαϊο την ειχα αγορασει 1300 και χωρις ψηφιακο δεκτη!!!

Εγώ πήρα για το παιδικό την 26άρα R74, 475 από το μάκρο. Σαν να θερμαίνεται κάπως μου φαίνεται όμως, ίσως βέβαια να είναι και από τον καύσωνα...

Απάντηση: Re: Προτάσεις για 26''άρα LCD ΤV!!

Εγώ πήρα για το παιδικό την 26άρα R74, 475 από το μάκρο. Σαν να θερμαίνεται κάπως μου φαίνεται όμως, ίσως βέβαια να είναι και από τον καύσωνα...

Ανοιξε και κανενα κλιματιστικο!!! :smash::2thumb22sup:

Την έχει ακόμα? Μπορείς να γράψεις εντυπώσεις? Έχει ψηφιακό δέκτη?

Γιώργος

Γεια σας παιδιά, σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω την 26s81 από το praktiker 500 € και θα ήθελα την γνώμη σας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλώς ήρθες!!!!Πολύ καλή τηλεόραση,φοβερή τιμή,αλλά η αντιπροσωπεία δεν δέχεται το μοντέλο(αν σε ενδιαφέρει).Το praktiker έχει άλλο τρόπο επισκευής

Την έχει ακόμα? Μπορείς να γράψεις εντυπώσεις? Έχει ψηφιακό δέκτη?

Γιώργος

έχει ψηφιακό δέκτη, αλλά εκεί που την έχω δεν έχει υποδοχή κεραίας προς το παρόν, αλλά η εικόνα στα dvd (κυρίως αυτή είναι η χρήση, για παιδιά) είναι πολύ καλή. Πιο καλή από την 32άρα S71 που έχω στο υπνοδωμάτιο.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.:worshippy: Το ξέρω για την αντιπροσωπεία το έχω διαβάσει σε άλλο post.Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτή τη βδομάδα θα πάω να την πάρω. Μου αρκεί ότι είναι μία καλή τηλεόραση σε εξαιρετική τιμη.