Προτάσεις για 32"άρα τηλεόραση

ladis

New member
5 May 2013
8
Καλησπέρα σας,είμαι σχετικά νεος όσον αφορα τις γνώσεις μου πάνω στις τηλεοράσεις.Θα ήθελα λοιπον την βοήθειά σας.Ψάχνω τελευταία μανιωδώς να αγοράσω μια τηλεόραση...Η χρήση της είναι ΚΥΡΙΩΣ για ταινίες και ποδόσφαιρο.Τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχει είναι:1. Full Hd2. 32"3. LedΑύτα είναι τα χαρακτηριστικά που θα προτιμούσα(άν εχει καποιος άλλη αποψη ας προτεινει κατι)Η κυρια χρήση της θα είναι η σύνδεση απο το λαπτοπ με hdmi για να βλέπω τις ταινίες τις οποίες έχω εκει.Θέλω επίσης να βλέπω τηλεόραση ΧΩΡΙΣ να χρειάζετε να χρησιμοποιήσω καμμια πρόσθετη συσκευή όπως αποκωδικοποιητές κτλ.Το budget που διαθέτω είναι ΕΩΣ 350ε.(ελπίζω να μην είναι πολυ μικρο)Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

Last edited by a moderator:
Re: Προτάσεις για 32"άρα τηλεώραση

Ευχαριστω για την απάντηση σου... :)
Ξεχασα να αναφερω ομως πως δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ το 3D.
Θα πρότεινες μια απο τις 2 παρακατω,και αν ναι,ποια και γιατι;; (προσωπικα δεν μπορω να καταληξω απολυτα σε μια απο τις δυο)
1. LG 32LS5600 LED TV 32''
2. Samsung UE32EH5000 LED TV 32''
Αν όχι,υπάρχει κάποια πρόταση σε κάτι καλυτερο;; :P

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που σου πρότεινε π Γιάννης παραπάνω
Οι 2 που αναφέρεις έχουν ρυθμό ανανέωσης 50Hz γεγονός που τις καθιστά κάτω του μετρίου για θέαση αθλητικών
Οπότε βιάσου όσο είναι καιρός,διότι είναι και μοντέλο του 2012 και δεν θα παραμείνει για καιρό στα ράφια
Το 3D έρχεται ως δωράκι μαζί με την τιμή που είναι επίσης δωράκι

Oκ!Σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο! :)