Προτάσεις για 46" μέχρι 1300

aekman21

New member
31 August 2010
70
Καλησπέρα παιδιά !Ενδιαφέρομαι για 46" στα χρήματα που ανέγερα παραπάνω.Η τηλεόραση προορίζεται κυρίως για κανάλια νόβα,πολύ ποδόσφαιρο ,ταινίες απλό DVD και blu ray και πολύ λίγο gaming .Επειδή το ψάχνω καιρό άλλα Έχω λιγάκι μπερδευτεί θέλω τη βοήθεια σας.Ομόλογω ότι είμαι ανάμεσα στην 6530 της samsung και την ex720 της Sony ε προβληματίζουν όμως οι έντονες αναφορές κυρίως στην πρώτη για banding ,κάτι το οποίο το είδα κι εγω με τα μάτια μου στο σπίτι φίλου και με ενόχλησε πολύ.Οι ερωτήσεις είναι οι παρακάτω
1)Στατιστικά έχω ίσες πιθανότητες να πετύχω banding στις 2 παραπάνω ;
2)Έχω δέοντα 2 φίλους μου την c8000 η οποία έιναι περσινό μοντέλο άλλα δεν είδα καθόλου banding .Υπάρχει περίπτωση να τη βρώ κάπου φέτος;
3)Φημολογείται ότι οι νέες σειρές της Samsung για το 2012 θα έθιμα πολύ δυνατές και απαλλαγμένες σε μεγάλο βαθμό απο ανομοιομορφίες κτλ.Ξέρετε κάτι για αυτό ;Δε με πειράζει να κάνω 4 μήνες υπομονή αρκεί να πάρω κάτι καλό και να γλυτώσω τις άλλαγες.
Θέλω να αποφύγω πλάσμα γιατι δεν μπορω τις διαδικασίες στρωσίματος και γενικότερα την όλη προσοχή για burn in

Όποιος έχει τα γένια (edge LED) έχει και τα χτένια (clouding , banding).

To ότι το 2012 ο Χάρι Πότερ θα κάνει μαγικά και όλα τα LCD πάνελ θα γλιτώσουν από τις ατέλειες μου φαίνεται να είναι μύθος.

Φίλε η περίπτωσή σου φωνάζει για plasma.
Καμία "διαδικασία" δεν υπάρχει, λίγη προσοχή στην αρχή.
Με πολύ λίγο gaming δε θα'χεις πρόβλημα.
Κοίτα την Panasonic 46GT30 ή 50ST30 και σου μένουν και στην άκρη.

Με local dimming αντί για edge led δε γλυτωνω σε μεγάλο βαθμό ανομοιομορφίες;Δεν θέλω πλάσμα με τίποτα...εκτός απο το στρώσιμο η εικόνα της μου φαίνεται πολύ σκοτεινή ...σε άλλους αυτό αρέσει σε μένα όχι

σε αυτή την κατηγορία τιμής η 6530 και η ex720 είναι τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις φέτος. για c8000 δεν νομίζω να την βρείς κάπου - είναι μοντέλο 1.5+ χρόνου. και στα 1500 να ανέβεις και να πάς για d7000/d8000 πάλι είναι πιθανό να έχεις προβληματα clouding. από τη στιγμή που απορρίπτεις πλάσμα (με τα όποια κουσούρια της) είσαι αναγκασμένος να δεχτείς τα όποια κουσούρια έχουν οι lcd. είναι λίγο λαχείο τα πράγματα με αυτές - σε τι κομμάτι θα πέσεις. 1 αρνητικό της 6530 και όλης της σειράς 6 είναι η μειωμένη ανάλυση σε 3d.

Ίσως το καλύτερο για αγορά led tv με όλα αυτά τα είπαμε που εμπεριέχει είναι να πάς σε ένα κατάστημα,να δεις ένα δείγμα που είναι Οκ και να αγοράσες αυτό.Έχες σε ένα στικάκι και μερικά patterns και σου κάνουνε λογικά και 10% έκπτωση λόγω δείγματος