προτασεις για 5.1

pvtsat

New member
5 December 2025
6
Καλως σας βρήκα!Οπως λεει και ο τιτλος ειμαι σε αναζητηση ενος πακετου ηχειων .Ενισχυτης Yamaha RX-V6A.Μου ειπε ενας φιλος για αυτα .Τι λετε?

Monitor Audio Bronze 6G 200 /​

Monitor Audio Bronze 6G C150​

Monitor Audio Bronze 6G 50​

Για sub δεν ξερω.Η χρηση θα ειναι ως επι το πλειστον ταινιες.Οχι οτι δεν θα ακουμε μουσικη.
Τα ηχεια που εχω τωρα ειναι τα
Chario
Syntar 200 .και κατι panasonic για surround απο ενα mini hi-fi

Panasonic SC-PM250EGS Silver Micro HI-FI​

• Like
Reactions: Alexandros_Wallace
Δεν υπάρχουν τα 6G πια. Tα 7G υπάρχουν.

Sub για αυτά, η Monitor Audio προτείνει από τη σειρά Vestra.

Τιμολογιακά θα είναι, ηχητικά δεν θα είναι.

Θα πρέπει να κοιτάξεις σε πιο οικονομικές μάρκες, με τις αντίστοιχες εκπτώσεις και στον ήχο. Το γράφω γιατί έχεις chario και αυτό σημαίνει ότι τέλος πάντων υπάρχει ένας πήχης ποιότητας τουλάχιστον στα front.

Καλύτερα να μαζέψεις λίγα φράγκα ακόμα παρά να πας σε κάτι που δεν θα σου κάνει και μετά θα ψάχνεις να πουλήσεις με χασούρα στα μεταχειρισμένα.

Θες να μας δώσεις παραπάνω πληροφορίες; Μέγεθος χώρου; Απαιτήσεις σε στάθμες (ένταση); Απόσταση θέσης ακρόασης; Sub εννοείται πως θες τουλάχιστον 1.

• Like
Reactions: Bailplan
Το δωματιο ειναι 6.50μ επι 3.90μ .Σταθμες φυσιολογικες για πολυκατοικια.Αποσταση απο την τηλεοραση ειναι στα 3.00μ.

Σταθμες φυσιολογικες για πολυκατοικια.
Φίλε μου δεν υπάρχουν φυσιολογικές στάθμες για πολυκατοικία 🤣🤣🤣
Υπάρχουν μόνο δύο πράγματα:
  1. Πού θα πέσεις.
  2. Πόσο καλή ηχομόνωση έχει βάλει ο εργολάβος για να μην καταλήξεις στο Α.Τ. με το SB3000 αγκαλιά και να εξηγείς τα περί «διάλυσης» 🤣🤣🤣

Εγώ ακούω κάθε μέρα στα 100+ dB, χωρίς παράπονα από κανέναν.
Ή έχουν μάθει να ζουν με σεισμικά κύματα ή το SB3000 έχει πάρει όρκο σιωπής και τα ισοπεδώνει όλα πολιτισμένα 🤣🤣🤣

• Haha
Reactions: sakplat
Από βδομάδα θα είναι διαθέσιμη για ακρόαση στα καταστήματα η νέα σειρά Bronze (7G). Κατά τη γνώμη μου εφόσον είσαι στην Αθήνα, να προσπαθήσεις να ακούσεις διάφορα ηχεία και να δεις τι σου κάνει στο αυτί.

Απλά πράγματα, πηγαίνεις μια βόλτα, λες τι σε ενδιαφέρει και κάνεις ακρόαση στις προτάσεις.

Δυστυχως δεν υπαρχει χρονος και θα ηθελα να εχω 1-2 επιλογες και οταν βρω χρονο να επικεντρωθώ σ αυτες,στην ακροαση.Οποτε ,οποιος μπορει και θελει μου λεει καποια προταση.

Ευχαριστω για την προταση.Προτιμω δαπεδου μπροστα .Αν καποιος εχει κατι στο μυαλο του μου λεει//