Προτάσεις για 7.1

κύριε Κώστα τι θα λέγατε για τον oknyo TXSR577 Black αντί του DENON ΑΎΡ 1910? τον onkyo τον βρήκα στου κωτσόβολου γύρο στα 520 και τον παζάρεψα στα 445..
αλήθεια αυτό το παζάρεμα δουλεύει?

αποφάσισα να πάρο από τον κωτσόβολο 6 x113 Roister Emphasis 5 Wenge και 1 Roister Emphasis c5 Wenge 87 για ενισχυτή λέω τον Onkyo TXSR577 Black στα 445 ,λέω για woofer να βάλω λίγο μεγαλύτερο, KEF C4 Black ή Roister PL SUB Silver? όλα αυτά πάνε γύρο στα 1550 χωρίς καλώδια, έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά? Αλήθεια ποσο θα πιάσουν τα καλώδια?

μόλις διαπίστωσα ότι η κάρτα ήχου μου δεν υποστηρίζει true hd ( Optical Out supports stereo SPDIF out, multichannel out via Dolby Digital Live, and pass through of multichannel DVD sound.)
οποτε για να έχω 7.1 θα χρειαστώ καινούργια?
για να έχω 7 ch στα games θα πρέπει να υποστηρίζει ο ενισχυτής 7 analogue inputs? απότι είδα στο κωτσόβολο, (γιατί στο site δεν τον βρήκα) ο onkyo δεν έχει analogue inputs?

Δεν έχει αναλογικές εισόδους οποτε στην ουσία αν δεν πάρο καινούρια κάρτα ήχου θα έχω 5.1 έτσι? αφού απότι βρήκα στο google το truehd αναγκαστικά χρειάζεται hdmi

ωραία την κάρτα ήχου μπορώ να την αλλάξω στο μέλλον.Για την επιλογή μου στα ηχεία τι γνώμη έχεις? τελικά πιο από τα 2 sub θα μου πρότεινες?οποτε λέω καλύτερα για ενισχυτή να γυρίσω στον αρχικό τον denon ή και μιας που δεν μπορώ να βάλω δόσης τον άλλον τον Samsung ΧΩ-C700 που δημοσίευσες σήμερα διότι και φτηνότερος είναι και υποστηρίζει hdmi 1.4

μόλις διαπίστωσα ότι η κάρτα ήχου μου δεν υποστηρίζει true hd ( Optical Out supports stereo SPDIF out, multichannel out via Dolby Digital Live, and pass through of multichannel DVD sound.)
οποτε για να έχω 7.1 θα χρειαστώ καινούργια?
για να έχω 7 ch στα games θα πρέπει να υποστηρίζει ο ενισχυτής 7 analogue inputs? απότι είδα στο κωτσόβολο, (γιατί στο site δεν τον βρήκα) ο onkyo δεν έχει analogue inputs?

Υπαρχουν games 7.1?

Υπαρχουν games 7.1?
τα περισσότερα υποστηρίζουν.. είναι μεγάλο πλεονέκτημα, ειδικά στα fps όπως το call of duty ξέρεις ακριβώς από που έρχεται ο αντίπαλος

ίσος θα ήταν καλύτερα να περιμένω τον άλλο μηνα που βγαίνουν και οι καινούριοι ενισχυτές με hdmi 1.4..
πάντως αυτό που θέλω σίγουρα είναι να έχει multi 7 ch εισόδους

καλο μου φάνηκε, απλός είναι από εξωτερικό άσε που έχω σκοπό να βάλω και δόσης

ειναι τρελο value for money, διαβασε και τις αναφορες του στα ξενα περιοδικα και φορουμ...
επισης εχω ακουσει απο γνωστο πως τα διπολα του ειναι πολυ καλα, σε σημειο που νομιζεις πως παιζει 7.1
Μακαρι να μου δινοταν και εμενα η ευκαιρια να εφτιαχνα τωρα το δικο μου home cinema :(

Απάντηση: Re: Προτάσεις για 7.1

ίσος θα ήταν καλύτερα να περιμένω τον άλλο μηνα που βγαίνουν και οι καινούριοι ενισχυτές με hdmi 1.4..
πάντως αυτό που θέλω σίγουρα είναι να έχει multi 7 ch εισόδους

Αν εχεις σκοπο να διαθεσεις αρκετα χρηματα για να κυνηγησεις μια νεα τεχνολογια (hdmi 1.4) κανε το. Αν ειναι να παρεις μονο ενισχυτη και να μην παρεις και τα υπολοιπα για να αξιοποιησεις το 1.4 δεν βλεπω το νοημα να πας εκει.

ειναι τρελο value for money, διαβασε και τις αναφορες του στα ξενα περιοδικα και φορουμ...
επισης εχω ακουσει απο γνωστο πως τα διπολα του ειναι πολυ καλα, σε σημειο που νομιζεις πως παιζει 7.1
Μακαρι να μου δινοταν και εμενα η ευκαιρια να εφτιαχνα τωρα το δικο μου home cinema :(
Ναι διάβασα τα review του..
όλοι λένε καλά λόγια..Δεν ξέρω αν για τα δικά μου 13 τετραγωνικά είναι υπερβολή αλλα σίγουρα αν τα πάρω από γερμανία η τιμή είναι κοντά στην προηγουμενη.
Αν πάντως πάρω αυτά λέω να παραγγείλω και αλλα 2 για 7.1..
Σίγουρα θα χρειαστώ και λίγο μεγαλύτερο ενισχυτή..
Δεν ξέρω αν τα δίπολα αποδίδουν καλά στη μουσική.Αv ξέρεις ας με διαφωτίσεις

Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για 7.1

Αν εχεις σκοπο να διαθεσεις αρκετα χρηματα για να κυνηγησεις μια νεα τεχνολογια (hdmi 1.4) κανε το. Αν ειναι να παρεις μονο ενισχυτη και να μην παρεις και τα υπολοιπα για να αξιοποιησεις το 1.4 δεν βλεπω το νοημα να πας εκει.
Φιλε μου είμαι λίγο μπερδεμένος.
Δεν σκοπεύω να πάρο 3d εξοπλισμό σύντομα αλλα καλο θα ήταν να έχω ενισχυτή με hdmi 1.4 μιας που έχει και αλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με το παλιότερο εκτος του stereoscopic ready ώστε να μη χρειαστώ στο μέλλον άλλον.Προς το παρόν λέω να μην ρισκάρω να βιαστώ και να πάρω ενισχυτή. Λέω να περιμένω να βγούν οι καινούριοι να δω τις τιμές και βλέπουμε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για 7.1

Φιλε μου είμαι λίγο μπερδεμένος.
Δεν σκοπεύω να πάρο 3d εξοπλισμό σύντομα αλλα καλο θα ήταν να έχω ενισχυτή με hdmi 1.4 μιας που έχει και αλλα πλεονεκτήματα σε σχέση με το παλιότερο εκτος του stereoscopic ready ώστε να μη χρειαστώ στο μέλλον άλλον.Προς το παρόν λέω να μην ρισκάρω να βιαστώ και να πάρω ενισχυτή. Λέω να περιμένω να βγούν οι καινούριοι να δω τις τιμές και βλέπουμε.

Μην ξεχνας ομως και ενα αλλο πραγμα. Οταν βγαινει κατι νεο στην αγορα συντομα ερχετε και η βελτιωση-αναβαθμιση του. Πχ To HDMI εφτασε στην 1.4 version. Θυμησου επισης και τα bluray με τα profile.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προτάσεις για 7.1

Μην ξεχνας ομως και ενα αλλο πραγμα. Οταν βγαινει κατι νεο στην αγορα συντομα ερχετε και η βελτιωση-αναβαθμιση του. Πχ To HDMI εφτασε στην 1.4 version. Θυμησου επισης και τα bluray με τα profile.
δεν κατάλαβα τι εννοείς με αυτό αλλα απότι είδα σε μερικά post που κάναν άλλοι για τους καινούριους ενισχυτές οι τιμές δεν είναι υψηλές για αυτό αξίζει τον κόπο κάποιος που είχε σκοπό να πάρει τώρα ας περιμένει 1 μηνα να di και τους καινούριους